Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Νο 1.

Nikos Fonias

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Νο 1.

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ από τις ετήσιες αναφορές 2018-2019 & 2019-2020, καθώς και τη δήλωση του Τσιόδρα το Μάιο του 2019 (τέλος περιόδου επιτήρησης 2018-2019 ).
Πάντα με τα δικά τους στοιχεία θα πάμε.

Και αυτά είναι τα light στοιχεία. Τα καλά τα κρατάω για το LIVE...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, γιατί θα γίνει και live για τη γρίπη και όχι μόνο. Και πρέπει να μπορείτε άνετα να το παρακολουθήσετε χωρίς να χαθείτε στους αριθμούς.

ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΟΔΡΑ:

Δηλώσατε στην ιατρική σχολή 6-4-2021, μπροστά σε δεκάδες επίδοξους ιατρούς, ότι η μάσκα εξαφάνισε τη γρίπη!!!!

Οι ερωτήσεις είναι οι εξής:
Α) Πότε '' εξαφανίστηκε '' η γρίπη στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ? Φορούσαμε μάσκα τότε?

Β) Η μάσκα είναι ΚΥΡΙΟ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ μέσο για την αντιμετώπιση ιών? Αν ναι, γιατί δεν προτρέπατε τον πληθυσμό σε μαζική χρήση και τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές από τη γρίπη?

Γ) Πως είναι δυνατόν η μάσκα να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ Η1Ν1 & Η3Ν2 της γρίπης, που ούτε το ΕΜΒΟΛΙΟ κατάφερε να το κάνει, αφού το 40,6% αυτών που πέθαναν πέρυσι, ΝΟΣΗΣΑΝ ΒΑΡΙΑ(!!!!) και έχασαν τη ζωή τους λόγω και των υποκείμενων νοσημάτων?

Δ) Πόση θα ήταν η νοσηρότητα της γρίπης αν κάνατε ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΣΤ όπως κάνετε τώρα με το νέο ιό? Θυμίζω ότι ο ΕΟΔΥ αναφέρει ότι:
'' ο εργαστηριακός έλεγχος για γρίπη ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, συνεπώς οι θάνατοι με ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΓΡΙΠΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ που προκαλεί η γρίπη στον πληθυσμό. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ που σχετίζονται με τη γρίπη, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ.....''

Ε) Και τέλος κύριε Τσιόδρα, ποιος είναι πιο μεταδοτικός ιός? Ο '' νέος '' ιός ή οι ιοί της γρίπης? Αν δυσκολεύεστε να βρείτε την απάντηση, μία απλή σύγκριση μπορείτε να κάνετε με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για το '' νέο '' ιό και τους ιούς της γρίπης.
Να ξαναπώ ότι αυτά είναι ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ των στοιχείων.

Προκαλώ όποιον '' θαρραλέο '' πιστεύει ότι μπορεί, να αποδομήσει ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Γιατί αυτά δεν είναι δικά μου ΣΤΟΙΧΕΙΑ, είναι του ΕΟΔΥ.

Υ.Γ.1: Τα παραμύθια έχουν ΠΆΝΤΑ τέλος.
Υ.Γ.2: ΡΟΥΑ ΜΑΤ x 5!




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »