Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Μετά την εκλογή της ανακάλυψε....φόρτο εργασίας.

Λίγες ώρες μετά την εκλογή της στην Ανατολική Αττική η Ελένη Γερασιμίδου έκανε γνωστή την απόφασή της να παραιτηθεί από βουλευτής, καθώς όπως αναφέρει «ως γνωστόν οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο θέατρο, αλλά και η ιδιότητα της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθώ με την επάρκεια που θα ήθελα, αλλά και που απαιτείται, στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα».

Την έδρα της παίρνει ο Γιάννης Γκιόκας.

Θρίλερ ήταν και η εκλογική τύχη της γνωστής δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή, που παραιτήθηκε από ευρωβουλευτης, και κατέβηκε στις εθνικές εκλογές υποψήφια με το ΚΚΕ στην Α΄Πειραιώς, έγινε βουλευτής για λίγες ώρες και πάει σπίτι της. Μέχρι τη νύχτα έδειχνε να εκλέγεται ως η μοναδική βουλευτής που θα έβγαζε το ΚΚΕ στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Η βουλευτική «θητεία» της κας Διγενή ήταν τελικά ολιγόωρη, καθώς από καραμπόλα το ΚΚΕ έχασε την έδρα στην Α΄Πειραιώς με αποτέλεσμα εκείνη να μην εκλέγεται.

1 σχόλιο:

  1. Η γραμμή ήταν να βγει ο Γκιόκας αλλά η Γερασιμίδου βγήκε πρώτη καθώς είναι πιο γνωστή.

    Οπότε το Κόμμα της ζήτησε να παραδώσει την έδρα καθώς το ποιος θα εκλεγεί είναι απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και όχι των ψηφοφόρων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ