Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Κλείστε τα σύνορα! Η διαδήλωση των μεταναστών που εξαφάνισαν ΟΛΑ τα ΜΜΕ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη...

δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις,
δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία:
μόνο άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό
ή μακρύτερο λουρί. που υπηρετούν τους τραπεζίτες

Στη Ρώμη μια αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση εναντίον του ρατσισμού των "ανοιχτών συνόρων" κι "υπερασπιστών" των μεταναστών!

«Καλημέρα λαέ της Αφρικής... όπως λέγεται, πρέπει να σφυρηλατείς το σίδερο όταν είναι ζεστό. Εμείς τα παιδιά του λαού ανασηκωνόμαστε ενωμένοι για την αξιοπρέπεια της ίδιας πατρίδας. Είναι καιρός να τερματίσουμε αυτή την ταπείνωση αιώνων.
Πατρίδα ή θάνατος»

Mohamed Konaré, ο ηγέτης του Παναφρικανικού Κινήματος, κάλεσε το Σάββατο 2 Μάρτη τις μεταναστευτικές κοινότητες των Αφρικανών στην Ιταλία να ενώσουν τις φωνές τους εναντίον του ιμπεριαλισμού, που θέλει μετανάστες τους Αφρικανούς στην Ευρώπη.

Κανένα ΜΜΕ, κανένας δημοσιογράφος, αριστερός ή δεξιός, δεν έκανε την παραμικρή νύξη σ' αυτή την κινητοποίηση και


πόσο μάλλον στο πως αντιμετωπίζει το Παναφρικανικό Κίνημα τη μετανάστευση, αυτό που σήμερα θεωρείται από τους ευρωκράτες, τους υπαλλήλους των τραπεζιτών, ως δείγμα-ένδειξη πολιτισμού και προοδευτικότητας. Δηλαδή "αντιρατσισμός", κτύπημα της "ξενοφοβίας", ηθικό και πολιτικό καθήκον τα "ανοιχτά σύνορα", η "φιλοξενία".

Τον Ιούλη 2018 είχαμε σημειώσει ένα ζήτημα που σήμερα, μετά από 9 μήνες, είναι πρωταρχικό θέμα συζήτησης στην Ευρώπη (ΟΧΙ στην αποικία Ελλάδα) -μάλιστα προσφάτως, μετά την επίθεση του Μακρόν εναντίον της ιταλικής κυβέρνησης και του αντιπροέδρου Di Maio, που συναντήθηκε και στήριξε το κίνημα των "κίτρινων γιλέκων", είναι στην ημερήσια διάταξη ΟΛΩΝ των προοδευτικών δυνάμεων, εκτός της Ελλάδας του Σόρος-, για την πιο εγκληματική κι απάνθρωπη χώρα της νέο-αποικιοκρατίας του πλανήτη, τη Γαλλία  (βλέπε: 1 Ιούλη 2018, 14 Αφρικανικές χώρες που ΣΗΜΕΡΑ υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας).

Στη Ρώμη οι κοινότητες των Αφρικανών μεταναστών διαδήλωσαν εναντίον του γαλλικού νομίσματος (Αφρικανικό φράγκο - CFA), τις ξένες στρατιωτικές βάσεις στις αφρικανικές χώρες, την εκμετάλλευση και κλοπή του φυσικού κι ορυκτού πλούτου των χωρών τους και φυσικά εναντίον της λαθρομετανάστευσης με όσο πιο ξεκάθαρο τρόπο: «Η Ιταλία πρέπει να κλείσει τα σύνορα. Η μαζική μετανάστευση από την Αφρική αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής για την αποσύνθεση του δυτικού κοινωνικού ιστού και τη διατήρηση της αποικιακής αυτοκρατορίας της Γαλλίας στην Κεντρική Αφρική».



(επάνω) Μιλάνο, Σάββατο 2 Μάρτη: «Ανοίξτε τα λιμάνια (σύνορα), τα μυαλά και τις καρδιές».

(κάτω) Ρώμη, Σάββατο 2 Μάρτη: «ΟΧΙ στον ιμπεριαλισμό στην Αφρική... Η μετανάστευση εμπόδιο στην επανάσταση...»

Την ίδια ημέρα δύο διαδηλώσεις: μία της κοσμοπολίτικης "αριστεράς", των "ανοιχτών συνόρων", των ΜΚΟ, των "κοινωνικών καταλήψεων" (τύπου City Plaza), της υποδοχής μεταναστών και μία άλλη διαδήλωση των Κοινοτήτων Μεταναστών εναντίον της ιμπεριαλιστικής εκμετάλλευσης των λαών με την κλοπή πλούτου και προώθηση της μετανάστευσης.

Τι συμβαίνει;

Μήπως οι Κοινότητες των Μεταναστών υποκινούνται και διέπονται από "κομμουνιστικούς δακτύλους και ιδέας" πού 'λεγε ο Παπαδόπουλος, έχουμε μία εξτρεμιστική "κομμουνιστική συνωμοσία", ή είναι υποχείρια του Πούτιν, ή της ακροδεξιάς;
Μπορεί να μην είναι προοδευτικοί, ή να λαθεύουν, ή να έχουν άλλα συμφέροντα οι ηγέτες της Ε.Ε., η ευρωπαϊκή αριστερά κι η ευρωπαϊκή κεντροδεξιά (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα), οι αναρίθμητες ΜΚΟ, ο φιλάνθρωπος Σόρος, το Βατικανό, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ;




Είναι ποτέ δυνατόν να λαθεύουν οι εκπρόσωποι του Χριστιανισμού;

Προσφάτως μας ανακοίνωσαν πως «Ο Χριστός γεννήθηκε ως πρόσφυγας» (βλέπε: Η αποδόμηση των Χριστουγέννων: νέοι συμβολισμοί στην υπηρεσία του οικονομικού φανατισμού του υπερεθνικού κεφαλαίου).
Μπορεί να έχει σκοπιμότητες ο Βαρθολομαίος που δηλώνει: "Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Ο Ιησούς Χριστός υπήρξε πολιτικός πρόσφυγας", ή ο Ιερώνυμος που μας διαβεβαιώνει, όπως κι πάπας πως «Ο Χριστός γεννήθηκε ως πρόσφυγας, έζησε ως ξένος»;

Κατόπιν, αφού μας βομβάρδισαν πως ο Χριστός ήταν μετανάστης-πρόσφυγας... ανακάλυψαν πως κι ο Οδυσσέας του Ομήρου ήταν μετανάστης: Ο Οδυσσέας ήταν κι αυτός μετανάστης... όπως κι ο Χριστός!



Μπορεί να έχει σκοπιμότητες ο Μητσοτάκης;

Να φρεσκάρουμε συνωμοσιολογικά τη μνήμη μας;



Τι εθνική και παγκόσμια σύμπνοια...

Η έγκυρη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, που το 2018 έκανε τη συνεδρίασή της στο Τορίνο με επίσημη ημερήσια διάταξη εναντίον του "εθνικισμού και λαϊκισμού", τάσσεται υπέρ των μεταναστών προσφύγων
Επίσης λατρεύει τη μετανάστευση κι ο "φιλάνθρωπος" Σόρος που πολεμάει με όλες του τις δυνάμεις τον εθνικισμό, τον οποίο χαρακτηρίζει «κυρίαρχη ιδεολογία» στον κόσμο και στήριξε το δίκαιο αγώνα του "Μακεδονικού λαού" απέναντι στον ακροδεξιό εθνικισμό των Ελλήνων.



Αυτό το μεγαλειώδες "αντιφασιστικό" κι "αντιρατσιστικό" κίνημα που διαδηλώνει υπέρ της μετανάστευσης έχει προτάγματα με σαφή ιδεολογική προσέγγιση: «Λιμάνια ανοικτά όπως οι κώλοι μας»



«Ανοικτά σύνορα όπως οι κώλοι μας»


Καταπληκτικός κι εύστοχος ο μαρξιστής Ιταλός φιλόσοφος Diego Fusaro, για την "αντιρατσιστική" διαδήλωση του Μιλάνο -ενώ στη Ρώμη οι Μετανάστες απαιτούν αντιιμπεριαλιστική αλληλεγγύη και ένα τέλος στη μετανάστευση που δολοφονεί τις πατρίδες τους-, με σχετική φωτογραφία:

«Ιδού η πλατεία στο Μιλάνο: ταμπούρλα, ουράνια τόξα και μαλλιά ράστα. Εδώ είναι η ιδέα του πολιτισμού και της ενσωμάτωσης των κοσμοπολίτικων προβάτων, που κατέβηκαν στους δρόμους του Μιλάνο στο όνομα του αντιρατσισμού (απόντος του ρατσισμού)
Καμία σχέση με “λουτρό ανθρωπισμού”, όπως το χαρακτήρισαν.
Είναι ένα λουτρό άγνοιας εντός του νιχιλισμού.
Μετά τον πολιτισμό του Ομήρου κι εκείνον του Χριστιανισμού, μετά τον Διαφωτισμό και τον Ρομαντισμό, ιδού πως θα πεθάνει η ταυτότητα της Δύσης. 
Το ψευδές πολυπολιτισμικό μοντέλο τυμπάνων και ουράνιων τόξων.
Ένα λουτρό της άγνοιας κι αμάθειας και της νιχιλιστικής φυγοκέντρισης των ταυτοτήτων, μια κενή υποκουλτούρα, “λογοτομίες” για τις μάζες ατόμων που συγχέουν την ηθική ελευθερία ενός λαού με την εξατομικευμένη απελευθέρωση της κατανάλωσης και των ηθών: ελεύθερο σπινέλο και την κατεδάφιση κάθε αρχής, έτσι ώστε τα εμπορεύματα να κυκλοφορούν ελεύθερα κι ομοιόμορφα. Όλα στο όνομα του αντιρατσισμού, ελλείψει ρατσισμού.»





Έτσι δεν έχουμε τίποτα περισσότερο από μια επανάληψη του ίδιου σεναρίου των τραπεζιτών, που πρωτίστως υπηρετούν σήμερα, εκτός της δεδομένης δεξιάς, η όλη "αριστερά", όπως στη Ρώμη τον περασμένο Νοέμβρη όπου η ιμπεριαλιστική "αριστερά" έκανε μια ακόμη επίδειξη στράτευσης με τους τραπεζίτες και μάλιστα με ελληνική συμμετοχή: Μήπως ο φασισμός κρύβεται από τον "αντιφασισμό κι αντιρατσισμό";

Οι απαντήσεις σ' όλα αυτά είναι απλές και τα συμπεράσματα ακόμη απλούστερα:
1. Γιατί δεν γνωρίζουμε τον Kemi Seba;
2. Samora Machel... η μετανάστευση είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση



«Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι.
Ομιλεί την αγγλική κι επαναλαμβάνει πως “μας το ζητεί η Ευρώπη”.
Καταδικάζει τις τραγωδίες του παρελθόντος,
για να νομιμοποιήσει τις οικονομικές γενοκτονίες που επιτελεί,
πάντα στο όνομα της αγοράς και της ελεύθερης μετακίνησης»

Ο Mohamed Konaré, ο ηγέτης του Παναφρικανικού Κινήματος, μεταξύ άλλων επισήμανε προχθές στην αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση των μεταναστών στη Ρώμη:
«Δεν είναι αλήθεια πως οι μετανάστες πληρώνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να μπουν στα πλοία. Δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ. Όποιος έχει τόσα χρήματα δεν έχει ανάγκη να μεταναστεύσει. Τους εκμεταλλεύονται στη διάρκεια της πορείας προς τη Λιβύη. Οι γυναίκες βιάζονται κι οι άνδρες έχουν μεταχείριση σκλάβων... (...)
Η ολιγαρχία που κυβερνάει στη δύση προσπαθεί να αδειάσει την Αφρική από τη δύναμη της ζωής της. Ταυτοχρόνως ανάβει τον πόλεμο μεταξύ των φτωχών. Οι φτωχοί Ιταλοί εναντίον των φτωχών Αφρικανών... (...)
Όταν αναλαμβάνει την εξουσία ένας ηγέτης [σε χώρες της Αφρικής] και θέτει σε συζήτηση την επικρατούσα κατάσταση, τότε τον δολοφονούν. Αυτός συνέβη 22 φορές σε διάφορες αφρικανικές χώρες. Όποιος θέλει να βγει εκτός του οικονομικού-νομισματικού συστήματος της Γαλλίας, έχουμε ένα πραξικόπημα και δολοφονίες... (...)»




Ο γνωστός στο "PRESS-GR" Kemi Seba (Γιατί δεν γνωρίζουμε τον Kemi Seba;), τον οποίον δήθεν αγνοούν οι εγχώριοι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" μας δίνει με σαφήνεια το περίγραμμα του τι συμβαίνει:


«Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΤΤΑ
Η Αφρικανική μετανάστευση στην Ευρώπη συμβολίζει την ήττα του λαού μας στους πολέμους της Ανεξαρτησίας.
Είναι δύσκολο όταν το ανακαλύψεις, αλλά έχει νόημα. Οι πρεσβύτεροι μας αγωνίστηκαν για να σπάσουν την εξάρτηση από τη Γαλλία και τη δυτική χυδαιότητα.
Είναι λοιπόν λυπηρό να βλέπουμε τους εαυτούς μας να πηγαίνουν στις χώρες που κάποτε πολέμησαν οι πατέρες μας
Ας κάνουμε έτσι ώστε οι περισσότερο ερωτευμένοι με την πατρίδα μας να επιστρέψουν, για να δούμε πώς θα είναι χρήσιμοι στη γη των προγόνων μας και ότι όλοι συμβάλλουν στην ανύψωση του λαού μας.
Η ολιγαρχία έχει κάνει τα πάντα για να μας καταστρέψει, με πονηρό τρόπο μετά τους πολέμους της ανεξαρτησίας.

Το γνωρίζουμε πολύ καλά, αλλά δεν μπορούμε πλέον να κρυβόμαστε για να αρνηθούμε να επιστρέψουμε για να βοηθήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους μας.
Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά όπως λέει και η παροιμία... δεν είναι το μονοπάτι δύσκολο, αλλά το δύσκολο μονοπάτι είναι το σωστό μονοπάτι.



Εμείς συνεχίζουμε το έργο των παππούδων και πατεράδων μας, επιστρέφουμε στο σπίτι για να τελειώσουμε αυτό που έχουν ξεκινήσει οι πρόγονοί μας και να πάρουμε στα χέρια μας το πεπρωμένο μας.»



«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Αυτή είναι μια πραγματικότητα που τα ΜΜΕ, η χυδαία δημοσιογραφική πορνεία σε διατεταγμένη υπηρεσία των τραπεζιτών, όχι μόνον αποκρύπτουν, αλλα διαστρεβλώνουν κι εντάσσουν στους σχεδιασμούς της νέας τάξης ένα ακόμη κατασκευασμένο κίνδυνο: "Αναδυόμενος ρατσισμός", μία ακόμη εφεύρεση της κυρίαρχης κοσμοπολίτικης τάξης με μπροστάρη την ιμπεριαλιστική "αριστερά".


Στην πατρίδα μας το «Το Αυγό του Φιδιού» εκτρέφεται από τη δημοσιογραφία των τραπεζιτών, του Σόρος.
Δεν πρόκειται για φασισμό αλλά για τον πιο ακραίο κι επικίνδυνο νεοναζισμό, ειδικά όταν το "πορνείο" είναι το ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΠΕ-ΜΠΕ), κι η ΕΡΤ που κάνει την ΥΕΝΕΔ της αμερικανοκίνητης φασιστικής χούντας να φαντάζει ως πλουραλιστική τηλεόραση... και όλους αυτούς χρυσοπληρώνει ο εξαθλιωμένος ελληνικός λαός.

Οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν για να τους εξαπατούν!
Διαβάζουμε και βλέπουμε στην ΕΡΤ, μέσω ΑΠΕ: "Μαζική αντιρατσιστική διαδήλωση στο Μιλάνο" και τη σκυτάλη παραλαμβάνει η λεγόμενη εφημερίδα των συντακτών... "Μεγάλη αντιρατσιστική και αντικυβερνητική πορεία στην Ιταλία"
Σήμερα Ο πανικός των ευρωκρατών μεγαλώνει και προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να αιχμαλωτίσουν το μυαλό μας.
Το 4ο Ράιχ σήμερα δίνει τη μεγάλη του μάχη για να κερδηθεί Το στοίχημα Σόρος: ευρωεκλογές Μάη 2019!
Τα νέα σύγχρονα όπλα των τραπεζιτών είναι σήμερα η δημοσιογραφική πορνεία, η "μεταρρυθμιστική ευρωπαϊκή αριστερά" κι αποτελούν τους ταξικούς αντιπάλους των λαών!


«Για τον ιμπεριαλισμό είναι περισσότερο σημαντική
η πολιτιστική κατοχή των χωρών, από την στρατιωτική.
Η πολιτιστική κατοχή διαθέτει μεγαλύτερη ελαστικότητα,
είναι πιο αποτελεσματική και στοιχίζει λιγότερο.
Το δικό μας καθήκον είναι να απομακρύνουμε τη
νοοτροπία της δουλικότητας από το μυαλό μας»


*Παναφρικανισμός είναι η κοινωνική και πολιτική κοσμοθεωρία η οποία πρεσβεύει την συνεννόηση και συνεργασία όλων των αφρικανικών κρατών εναντίον των αποικιοκρατών και την πρόοδο των λαών της Αφρικής.
Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »