Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Οι Βρυξέλλες συνεχίζουν να εργάζονται για τη νομιμοποίηση της μετανάστευσης

Τόσοι πολλοί μετανάστες δεν έγιναν ποτέ αποδεκτοί από την Ευρώπη όπως το 2018, λέει η τελευταία έκθεση του ΟΗΕ. Την ίδια στιγμή, οι προσπάθειες των ευρωπαϊκών Φιλελευθέρων, γίνεται πιο δύσκολο να απελάσει τους παράνομους μετανάστες από χώρες της Ευρώπης, σύμφωνα με το πρόγραμμα M1 Union28

Το 2018, 70,8 εκατομμύρια (!) Άνθρωποι μετακόμισαν στην Ευρώπη, δηλαδή 2,3 εκατομμύρια περισσότεροι από ό, τι το 2017.


 Αν δείτε τα στατιστικά στοιχεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, η αύξηση της μετανάστευσης ακόμη και πριν από 20 χρόνια, το 1998, ήταν  μόνο περίπου 35 εκατομμύρια  παράνομοι μετανάστες   που έψαχναν για μια νέα πατρίδα.

 Τις τελευταίες εβδομάδες, οι
μετανάστες εγκατέλειψαν μαζικά προσωρινά στρατόπεδα και εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο.

 «Η άφιξη στην Ευρώπη μέσα σε έξι μήνες απαιτεί σοβαρή οργανωτική εργασία. Έτσι, μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν είναι μόνο ότι κάποιος βγήκε στο δρόμο μόνο και μόνο επειδή ήταν καλός ο καιρός  στη Μέση Ανατολή ή την Αφρική. Η ουσία είναι ότι η ροή της μετανάστευσης εποπτεύεται από οργανώσεις που χρηματοδοτούνται κυρίως από τον George Soros ", δήλωσε ο Ευρωπαίος αναλυτής Andre Palok.

 Οι μετανάστες λαμβάνουν βοήθεια όχι μόνο στο δρόμο. Για παράδειγμα, στο Βερολίνο, μπορούν να λάβουν δωρεάν ιατρική περίθαλψη, την οποία δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά όλοι οι γηγενείς Γερμανοί.

 Η διοίκηση του Γερμανικού κεφαλαίου εκδίδει σε  μετανάστες  ανώνυμες τραπεζικές κάρτες και μια ανώνυμη κάρτα ασφάλισης υγείας. Αυτό είναι αλήθεια, κανείς δεν εξετάζει ακόμη το γεγονός ότι μεταξύ των μεταναστών υπάρχουν πραγματικοί τρομοκράτες από τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

 Το Βερολίνο είναι η πρώτη  πόλη όπου εισήχθησαν παρόμοια μέτρα για την υποστήριξη των μεταναστών. Ακόμα και η οδοντιατρική περίθαλψη που καταβάλλεται από  όλους μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους μετανάστες με κάρτα ασφάλισης υγείας δωρεάν. Οι μετανάστες  έχουν ανώνυμες, μη αναγνωρίσιμες, ανεξέλεγκτες κάρτες!

 "Προφανώς, βλέπουμε και πάλι πώς οι φιλελεύθεροι πολιτικοί θέλουν  να πληρώσουν για την ιδέα τους σε βάρος των αυτοχθόνων Ευρωπαίων. Προσπαθούν με όλη τους τη δύναμη να δείξουν ότι η μετανάστευση είναι καλή. Αλλά είναι καλό για τον εργατικό πληθυσμό του Βερολίνου; ", δήλωσε ο Peter Turchi, διευθυντής έρευνας στο Κέντρο Θεμελιωδών Δικαιωμάτων.

 Η διοίκηση της πόλης του Βερολίνου ξεκίνησε ένα πρόγραμμα με χρηματοδότηση 1,5 εκατ. Ευρώ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι μετανάστες που χρησιμοποιούν ανώνυμες τραπεζικές κάρτες ήδη πληρώνουν λαθρεμπόρους για την πορεία τους προς την Ευρώπη. Είναι πολύ βολικό να ταξιδεύουν  εις βάρος των αυτόχθονων Ευρωπαίων, λαμβάνοντας  δωρεάν ιατρική περίθαλψη.

Ο ευρωπαίος εμπειρογνώμονας Andre Palok μιλά επίσης για το πρόβλημα αυτό: "Η βοήθεια για τους μετανάστες με κάρτες διευκολύνει την είσοδο τους στην Ευρώπη παρέχοντας πρόσθετους οικονομικούς πόρους, δεδομένου ότι πληρώνουν τους λαθρεμπόρους ξοδεύοντας τα χρήματα  από τις κάρτες που έλαβαν".

 Η Γερμανία βοηθά επίσης τους μετανάστες να παραμείνουν σε ειδικά κέντρα στη χώρα αντί για απέλαση. Μέχρι το τέλος Μαρτίου, 241.000 μετανάστες έπρεπε να αποσταλούν στην πατρίδα τους, αλλά η απέλαση 185.000 παράνομων μεταναστών αναβλήθηκε για διάφορους λόγους.

 Στις Βρυξέλλες, επιμένουν να βοηθήσουν τους παράνομους μετανάστες, παρά την έλλειψη επίσημων εγγράφων και αδειών. Στις  Βρυξέλλες ενθαρρύνοται  στο γεγονός ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει την ανάγκη για εργασία. Σύμφωνα με τη λογική των Βρυξελλών, αν υπάρχουν άνθρωποι που παραμένουν παρανόμως στην Ευρώπη, μπορούν να καλύψουν τις κενές θέσεις εργασίας μαζί τους. Στο Βέλγιο και τη Γερμανία, αυτό προκαλεί μεγάλη αγανάκτηση ανάμεσα στον ικανό πληθυσμό, όταν οι φιλελεύθεροι προφέρουν τέτοιες ιδέες έξω δυνατά.

 Οι αντιπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του Ουγγρικού κόμματος Fidesz ξεκινούν στο νεοσυσταθέν Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τη διαδικασία ακύρωσης ανώνυμων καρτών για μετανάστες. Η θέση της Ουγγαρίας είναι αδιαμφισβήτητη: οι Βρυξέλλες χρηματοδοτούν όχι μόνο τη μετανάστευση, αλλά και την τρομοκρατία και την εμπορία ανθρώπων στο πλαίσιο του κοινού προγράμματος της με τον ΟΗΕ. Το ερώτημα είναι, πόσο οι Ευρωπαίοι φιλελεύθεροι θέλουν να ακούσουν τη φωνή της λογικής;

 Tanay Cholkhanov, ειδικά για το Front Front

https://news-front.info/

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »