Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Αποζημίωση στην Ηριάννα για τις ημέρες που βρισκόταν υπό κράτηση


H Ηριάννα, της οποίας το δακτυλικό αποτύπωμα βρέθηκε σε γεμιστήρα όπλου, αθωώθηκε και πρέπει να αποζημιωθεί για τις μέρες που κρατήθηκε… από το Δημόσιο… δηλαδή από εμάς κι όχι από αυτούς που έκαναν τα όποια λάθη στη διαδικασία.

Αυτοί που έλαβαν λανθασμένες αποφάσεις είναι που θα πρέπει να πληρώσουν την αποζημίωση και όλο το διοικητικό κόστος που φόρτωσαν στο Δημόσιο, τις εργατοώρες και τα υλικά που ξοδεύτηκαν άσκοπα.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον στο άρθρο για την αναρχική… Ηριάννα είναι ότι έχασε τη σειρά της να μπει κι αυτή στο Δημόσιο! Ναι! Έχασε μόρια!


Αυτός είναι ο καημός των αναρχικών Βορείων Προαστίων… Να φάνε κι αυτοί από τις σάρκες των φτωχών, ώστε να
φιλοσοφούν ελεύθερα και κάθε 15 μέρες το ΑΤΜ να γεννάει λεφτά από τις κατασχέσεις των λογαριασμών των ανέργων.

Οι θρησκευόμενοι ας κάνουν μία προσευχή …να προσλάβουν την Ηριάννα στο Δημόσιο και οι άθεοι ας συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα να απαιτήσουν πρόσληψη για την Ηριάννα.


Εφόσον κάθονται ή λουφάρουν 100.000 υπάλληλοι… Μία ακόμα που να βρίζει τους νοικοκυραίους που ματώνουν στους φόρους για να πληρώνονται οι διανοούμενοι αναρχικοί που χαλαρώνουν σε «αντικαπιταλιστικά» κότερα… δεν θα μας ήταν και ιδιαίτερο βάρος.

Το προσέξατε ότι σύσσωμος ο τύπος πήρε το μέρος της όπως έγινε και στην περίπτωση του Ρωμανού;


Εξουσία κι αντιεξουσιαστές είναι ένα στην Ελλάδα. Οι μόνοι που είμαστε εκτός αυτής της παρέας… είμαστε εμείς, που πληρώνουμε τους κρατικοδίαιτους «επαναστάτες» εντός κι εκτός Βουλής.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »