Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Η ίδρυση της Ε.E από τους Ναζί. Η μεγάλη απάτη των πολυεθνικών εταιρειών.

Ο Μπέρτολ Μπρεχτ έγραψε σχολιάζοντας τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου: “Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. Η σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό”.

Και ο Γκαίμπελς συμπληρώνει “Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει”.

Ο Αμερικάνικος Εμφύλιος τελειώνει το 1865. Οι νέγροι σκλάβοι από τις φυτείες του Νότου γίνονται εργάτες σκλάβοι στα εργοστάσια του Βορρά.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι γεγονός.

Αμέσως μετά τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας σχεδιάζουν τις Ηνωμένες πολιτείες της Ευρώπης. Οι ΗΠΑ και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης θα είναι δύο από τους κυριότερους πυλώνες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Το 1916 ο Λέων Τρότσκυ από την Νέα Υόρκη που εργάζεται σαν δημοσιογράφος αναγγέλλει την ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης.

Η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919 είναι στην ουσία η αρχή της Ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου όλες οι μεγάλες Αμερικανικές πολυεθνικές ενισχύουν τον Χίτλερ. Οι πολυεθνικές και τα κέντρα εξουσίας έχουν βοηθήσει τον Χίτλερ να ανέλθει στην εξουσία στην Γερμανία.

Μέχρι και η FED (σύστημα αποθεματικού κεφαλαίου) που εκδίδει το δολάριο στέλνει για ενίσχυση του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος 30 εκατομμύρια δολάρια. Ιδρυτικό μέλος της FED είναι ο Μεγαλοτραπεζίτης Φέλιξ Βάρμπουργκ. Ο αδελφός του επίσης μεγαλοτραπεζίτης Μαξ Βάρμπουργκ είναι ένας από τους κύριους χρηματοδότες του Χίτλερ. Τα αδέλφια μεγαλοτραπεζίτες Βάρμπουργκ είναι μεσίτες των Ρότσιλντ.

Καθ’ όλη την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου οι μεγάλες Αμερικανικές πολυεθνικές και τράπεζες ενισχύουν συνεχώς τους Ναζί. Οι Φορντ, οι Μπους, οι Κένεντυ, οι Ροκφέλερ και πολλοί άλλοι μεγαλοκεφαλαιούχοι είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με το Ναζιστικό καθεστώς.

Το 1938 ο Χίτλερ επισκέπτεται στην
Ρώμη τον Μουσολίνι και σχεδιάζουν την μεταπολεμική ενιαία Ευρώπη.

Αμέσως μετά τον Ιούνιο του 1938 μια επιτροπή από Νομικούς και Οικονομολόγους με επικεφαλής τον Ναζί Νομικό Βαλτέρ Χόλσταϊν Νομικό σύμβουλο της AGFARBEN, επισκέπτεται την Ρώμη και σε συνεργασία με φασίστες Νομικούς και Οικονομολόγους δημιουργούν την μήτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο ίδιο μέρος την Ρώμη ο Βάλτερ Χολσταϊν σαν πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα υπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη της ΕΟΚ (Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας).

Ο Χόλσταϊν μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο στις δίκες της Νυρεμβέργης καταδικάστηκε σαν εγκληματίας πολέμου. Με την παρέμβαση των Πολυεθνικών και των κέντρων εξουσίας αποφυλακίστηκε άμεσα.

Για να τον τιμήσουν σαν ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον διόρισαν πρώτο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χωρίς καμία δημοκρατική διαδικασία. Έτσι το 1957 υπέγραψε την ιδρυτική συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πριν τον Χόλσταϊν στις 10 Ιουλίου 1937 είχε υπογραφεί η Γαλλογερμανική σύμβαση για την συνεργασία στον τομέα της Βιομηχανίας του σιδήρου και του χάλυβα.

Ο Ρομπέρ Σουμάν στις 9 Μαΐου 1950 παρουσιάζει την Ευρωπαϊκή Κοινότητα του Άνθρακα και του Χάλυβα η οποία είναι μια αντιγραφή της συνθήκης του 1937. Σήμερα προβάλλεται η “Συνθήκη Σουμάν” του 1950 ενώ έχει εξαφανισθεί η συνθήκη του Σιδήρου και του Χάλυβα του 1937 που ήταν και η αρχική σύμβαση. Ο Υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ Βάλτερ Φούνκ εκπονεί μια μελέτη για την ΕΟΚ (ο Βάλτερ Φούνκ είναι ο εφευρέτης του όρου ΕΟΚ) η οποία αναφέρει : “Τα νομίσματα της Κεντρικής Ευρώπης πρέπει να ενταχθούν σε μια ενιαία βάση με την καθιέρωση ενός σταθερού συντελεστή ανταλλαγής αυτών και του Reichmark (Ράιχ Μαρκ, το νόμισμα που εξέδωσε η Ναζιστική Γερμανία σαν ενιαίο νόμισμα της Ενωμένης Ευρώπης που θα δημιουργούσαν οι Ναζί ήταν ο πρόδρομος του Ευρώ) το επίπεδο των τιμών θα πρέπει να προσαρμοσθεί με εκείνο της Γερμανίας αλλά σε μία νομισματική ένωση αυτό θα επιφέρει μια σταδιακή ισοπέδωση του βιοτικού επιπέδου – όλα τα είχε προβλέψει ο Φουνκ – που ακόμη και στο μέλλον δεν θα πρέπει και δεν μπορεί να είναι το ίδιο για όλες τις χώρες που συνδέονται με το Ευρωπαϊκό σύστημα εκκαθάρισης”.

Ο Χέρμαν Γκαίρινγκ Υπουργός Αεροπορίας του Χίτλερ αναφέρει: “Προτείνεται η δημιουργία μιας μεγάλης οικονομικής ζώνης εντός της οποίας η οικονομία θα αναπτύσσεται με ελάχιστη επιρροή από το κράτος. Με κοινό νόμισμα, κατάργηση δασμών και συνόρων, εμπορικές συνθήκες με άλλες Ηπείρους και κράτη μια κεντρική Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ)”.

Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς αναφέρει στις ναζιστικές εφημερίδες για την “Νέα Ευρώπη” την “Νέα Ευρωπαϊκή τάξη”. Η έννοια της νέας τάξης πραγμάτων καθιερώθηκε από τους Ναζί . ο Γκαίμπελς δημιούργησε μεικτές επιτροπές από Γερμανούς και Γάλλους οικονομολόγους και Νομικούς για την ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι η Γερμανοϊταλική αρχή της ΕΟΚ του 1938 έγινε Γερμανογαλλική στη συνέχεια.

Ο Χαϊνριχ Χούνκε σύμβουλος του Χίτλερ αναφέρει: “Το όραμα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος που θέτουμε για τα Ευρωπαϊκά Έθνη”.

Ο Γιόχιμ Φον Ρίμπεντροπ Υπουργός Εξωτερικών των Ναζί (υπέγραψε την συνθήκη Ρίμπεντροπ – Μολότοφ με την Σοβιετική Ένωση) στέλνει ένα μεγάλο μνημόνιο στον Χίτλερ και προτείνει: “Μια Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία με κατάργηση των συνόρων, ενιαίο νόμισμα και κεντρική Γερμανική εξουσία που θα περιλαμβάνει τις χώρες Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Σερβία, Κροατία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κροατία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ισπανία και Ελλάδα ”.

Τα ίδια ακριβώς προτείνει σε έκθεσή του και ο Βάλτερ Χόλσταϊν. Το σχέδιο των Ναζί για την Ενωμένη Ευρώπη περιλαμβάνει, ενιαία Διοίκηση, κοινό νόμισμα, οικονομικό έλεγχο των διαφόρων χωρών, κατάργηση των Εθνών – Κρατών, ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων, εμπορευμάτων και ανθρώπων. Αλήθεια αυτό δεν ισχύει σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Στις 24 Απριλίου 1964 κυκλοφορεί μια φωτογραφία στα επίσημα κείμενα των Βρυξελλών για τους αρχιτέκτονες και χρηματοδότες της “ΕΕ των Βρυξελλών”, με τους πιο κάτω:

1) Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Walter Hallstein – το αφεντικό της ΕΕ των Βρυξελλών. Ναζιστής, Νομικός, Δημιουργός της Νομοθεσίας της “καθαρής λύσης”. Νομικός Σύμβουλος της Ναζιστικής AG FARBEN (H AG FARBEN δημιουργήθηκε με την Ένωση 9 μεγάλων πολυεθνικών εταιριών BAYER, BASF κλπ και με την συμμετοχή της Standard oil της οικογένειας Ροκφέλερ έγινε η μεγαλύτερη εταιρεία χημικών του πλανήτη. Μετά τον πόλεμο διαλύθηκε στις εταιρείες που την αποτελούσαν. Ήταν από τους κύριους χρηματοδότες και υποστηρικτικές του Ναζιστικού καθεστώτος.

2) Γερμανός Καγκελάριος Ludwig Erhard. Σύμβουλος του Χίτλερ και βασικό στέλεχος της AG FARBEN.

3) Ludger Westrick. Επικεφαλής της Γερμανικής Καγκελάριου, επίσης διευθυντικό στέλεχος της AG FARBEN.

4) Karl Curztens Γερμανός Υφυπουργός Εξωτερικών. Στέλεχος της AG FARBEN.

5) Karl Cuntnez von Hase προϊστάμενος Υπηρεσιών τύπου και πληροφοριών της Γερμανικής Κυβέρνησης.

Όλοι τους ήταν αφοσιωμένοι Ναζί και στελέχη της AG FARBEN. H AG FARBEN έφτιαχνε τα αέρια για τους θαλάμους αερίων των ναζιστικών στρατοπέδων. Επίσης έφτιαχνε μια συνθετική βενζίνη απαραίτητη για τα αεροπλάνα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Κύριος πελάτης της ήταν η Αγγλική RAF η οποία ποτέ δεν βομβάρδισε Ναζιστική πολεμική Βιομηχανία.

Σε αντάλλαγμα ο Κεντρικός Τραπεζίτης της Αγγλίας διαχειριζόταν τον χρυσό της Ναζιστικής Γερμανίας που έκλεβαν οι Ναζί από τις χώρες που κατακτούσαν.

Η συνεργασία Άγγλων και Γερμανών ήταν και η αιτία που οι Γερμανοί επέτρεψαν στους Άγγλους να διαφύγουν από τη Δουνκέρκη. Κατά τη διάρκεια της κατοχής στην Ελλάδα ο ΔΟΛ (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη) συνεργάστηκε στενά με την Ναζιστική Maunder, εκδοτική εταιρεία του Γκαίμπελς. Μέχρι τότε ο ΔΟΛ εξέδιδε τις εφημερίδες “Ελεύθερο Βήμα” και “Αθηναϊκά Νέα” και τον Οικονομικό Ταχυδρόμο. Μετά την σύμβαση με τους Ναζί το “Ελεύθερο Βήμα” έγινε απλώς Βήμα και τα “Αθηναϊκά Νέα” απλώς Νέα.

Στις 14/12/1942 ο Οικονομικός Ταχυδρόμος δημοσιεύει ένα άρθρο του δόκτορα Παύλου Μπανγκ πρώην Υπουργού των Ναζί με τίτλο “ΕΟΚ” (ευρωπαϊκή οικονομική κοινότητα).

Είναι μια μελέτη που περιγράφει πλήρως την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως λειτουργεί σήμερα.

Επίσης στις 27/9/1943 δημοσιεύεται στο Βήμα μια μελέτη του οικονομολόγου Ένγκον Μπάτμαν με τίτλο “Οι βάσεις μιας Ευρωπαϊκής Νομισματικής Πολιτικής” η οποία αναφέρεται στην νομισματική ένωση των χωρών της Ευρώπης με καταπληκτική ακρίβεια.

Στις 23/1/1939 στο Ροστόκ ο Βαλτέρ Χολσταϊν παρουσιάζει στην “κατακτητική ομιλία” του το πρόγραμμα διοίκησης των κατακτημένων χωρών της Ευρώπης. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε το 1941 με το βιβλίο του Ναζιστή συγγραφέα Azno Sote με τίτλο “το καρτέλ της ευρύτερης σφαίρας”.

Ο Χόλσταϊν υλοποίησε το Ναζιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ευρώπης από το 1958 έως το 1967 όταν ήταν πρόεδρος της ΕΟΚ με την τοποθέτηση 3.000 Γερμανών υπαλλήλων σε θέσει κλειδιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Ναζιστής Βαλτέρ Χόλσταϊν είναι ο βασικός δημιουργός της Ευρωπαϊκής οικονομικής κοινότητας και των άλλων παρεμφερών Οργανισμών (ΕΚΑΧ/ESCO, ΔΕΕ/WEU, ΕΚΑΕ/EYRATOM).

To 1943 o Ναζί διπλωμάτης Ρένθε Φίνκ παρουσιάζει το σχέδιο Συντάγματος για την Νέα Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η οποία θα έχει ενιαίο νόμισμα, μια κεντρική τράπεζα, μια περιφερειακή αρχή και μια ενιαία πολιτική για το εργατικό δυναμικό και για τις οικονομικές και εμπορικές συμφωνίες.

Ο Χίτλερ σε ομιλία του το 1936 στο Ραϊχσταγκ αναφέρει: “Οι Ευρωπαϊκοί λαοί αντιπροσωπεύουν μια οικογένεια. Δεν είναι πολύ ευφυές να φανταστούμε ότι σε τόσο κατακερματισμένο ΚΟΙΝΟ ΧΩΡΟ αυτό της ΕΥΡΩΠΗΣ μια κοινότητα λαών μπορεί να διατηρεί επί μακρόν διαφορετικά νομικά συστήματα και αντιλήψεις δικαίου”.

Ο Άρθουρ Ζαϊς Ίνκβαρτ κατοχικός επίτροπος των Ναζί στην Ολλανδία δήλωσε στις 11/9/1940.

“Η Νέα Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας ανάμεσα στους λαούς θα βρει ταχέως αυημερία όταν τα εθνικά σύνορα θα παραμεριστούν”. Ο Γιοζέφ Γκαίμπελς τον Ιούνιο του 1942 στην μελέτη του με τίτλο: “Θέματα που συνδέονται με την οργάνωση του μεγάλου Ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου υπό Γερμανική ηγεσία” περιγράφει την συνθήκη του Μάαστριχ.

Ο Χαϊνριχ Χουνκ πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανίας και Εμπορίου του Βερολίνου και σύμβουλος της οικονομικής επιτροπής του Ναζιστικού κόμματος περιγράφει: “Το όραμα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με εθελοντική συνεργασία των Ευρωπαϊκών χωρών μέσα από τα σύγχρονα εργαλεία ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ, την Ευρωπαϊκή οικονομική τάξη και την Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση”.

Το Σεπτέμβριο του 1944 οι Ναζί καταθέτουν ένα πλήρη “Ευρωπαϊκό χάρτη”, που περιγράφει ακριβώς την λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 4ο Ράϊχ αν και υπό διαμόρφωση ακόμα είναι μια χειροπιαστή πραγματικότητα. Στις 9 Μαΐου 1950 ο Ρόμπερ Σουμάν στην ομιλία του αναγγέλλει την Ευρωπαϊκή κοινότητα Χάλυβα και Άνθρακα.

Η 9η Μαΐου καθιερώνεται ως η ημέρα της Ευρώπης. Τι μεγάλη απάτη αφού η Ένωση Άνθρακα και Χάλυβα ήταν αντιγραφή της συνθήκης σιδήρου και χάλυβα του 1937.

Ο Ζαν Μανέ με τα μεγάλα οικονομικά πάρε-δώσε με τον Αδόλφο Χίτλερ για την ανάπτυξη της χημικής βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας της Ναζιστικής Γερμανία ορίζεται πρόεδρος της Ανωτάτης αυτής αρχής.

Στις 24 Μαρτίου 1957 στη Ρώμη υπογράφεται “η συνθήκη της ίδρυσης της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας”.

Ο Βαλτέρ Χόλσταϊν πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής επιτροπής υλοποιεί τον σχεδιασμό των Ναζί. Ο Βαλτέρ Χόλσταϊν είχε νομικό γραφείο και ήταν συνέταιρος με τον Μαξ Μέρτεν “τον χασάπη της Θεσσαλονίκης” που σύμφωνα με τα αρχεία της CIA συνεργάσθηκε στην κατοχή με τον Κων/νο Καραμανλή. Τον Κων/νο Καραμανλή στην εξουσία προώθησε η Βασίλισσα Φρειδερίκη μέλος της Νεολαίας του Χίτλερ.

Τον Ιούλιο του 1959 η κυβέρνηση Καραμανλή υποβάλλει αίτηση σύνδεσης με την ΕΟΚ.

Ήδη ο Μαξ Μέρτεν έχει συλληφθεί και δικαστεί σαν εγκληματίας πολέμου και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Χόλσταϊν έρχεται στην Αθήνα και απαιτεί την Απελευθέρωση του Μέρτεν. Ο Μέρτεν στην μεταπολεμική Γερμανία έχει διορισθεί σαν ανώτερο στέλεχος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Καραμανλής υπακούει και τον απελευθερώνει. Κατά την διάρκεια της Ναζιστικής κατοχής πολλές πολιτικές οικογένειες που κυβέρνησαν μετά τον πόλεμο την Ελλάδα είχαν συνεργασθεί με τους Ναζί.

Το 1989 πέφτει το τείχος του Βερολίνου τον Οκτώβριο του 1990 η ενιαία πλέον Γερμανία γίνεται τμήμα (η ηγέτιδα δύναμη;) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις 7 Φεβρουαρίου 1992 υπογράφεται η συνθήκη του ΜΑΑΣΤΡΙΧ. Η συνθήκη ενώνει τις τρεις κοινότητες (ΕΟΚ, ΕΚΑΧ, ΕYRATOM) και δημιουργείται η Ενιαία Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την 1η Ιανουαρίου 1999 το ΕΥΡΩ υιοθετείται ως κοινό νόμισμα στην Ενωμένη Ευρώπη.

Το ΕΥΡΩ είναι ιδιωτικό υπερεθνικό νόμισμα. Το εκδίδει η κεντρική Ευρωπαϊκή τράπεζα με έδρα την Φρανκφούρτη.

Ο βασικός μέτοχος της ΕΚΤ είναι η οικογένεια Ρότσιλντ. Εξάλλου το σύμβολο της Φρανκφούρτης είναι η κόκκινη ασπίδα (Ρότσιλντ).

Η Ε.Κ.Τ είναι ανεξάρτητος υπερεθνικός οργανισμός και δεν υπόκειται στον έλεγχο καμίας αρχής. Ίσα – ίσα επιβάλλει τις απόψεις της σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Το ΕΥΡΩ ως ιδιωτικό υπερεθνικό νόμισμα στερεί από τις χώρες της Ευρώπης κάθε ανεξάρτητη οικονομική πολιτική, δημιουργεί σκλάβες χώρες.

Στις 29 Οκτωβρίου υπογράφεται στην Ρώμη το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα το οποίο υπερέχει κάθε εθνικού δικαίου. Το Ευρωσύνταγμα παγιώνει, νομιμοποιεί και διαιωνίζει την δομή της εξουσίας και τον τρόπο διακυβέρνησης της οικονομίας.

Εξαρτά την κοινωνική δικαιοσύνη από τους νόμους της αγοράς, δημιουργεί δηλαδή την δικτατορία των πολυεθνικών εταιρειών πάνω στους Ευρωπαϊκούς λαούς.

Το 2008 στήνεται η απάτη εις βάρος της Ελλάδας που οι πολιτικοί ονομάζουν “κρίση”.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση με αφορμή αυτή την απάτη γίνεται ένας απολυταρχικός Οργανισμός που προσπαθεί να επιβάλλει την Νεοφεουδαρχία.

Η Ελληνική Βουλή ψηφίζει και νομιμοποιεί τα παράνομα μνημόνια και μεσοπρόθεσμα προγράμματα.

Στην ουσία ψηφίζει το “Δημοσιονομικό Σύμφωνο” όπως το περιέγραψε ο υπουργός οικονομικών των ΝΑΖΙ Βάλτερ Φουνκ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση μετατρέπεται αργά αλλά σταθερά σε ένα υπερκρατικό Ναζιστικό Μόρφωμα ταγμένο στην εξυπηρέτηση του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Κεφαλαίου και των επιδιώξεων του Γερμανικού Εθνικισμού όπως ακριβώς τις σχεδίασε το Γ’ Ραϊχ.

Εργαλεία για την μετατροπή της Ε.Ε. σε 4ο Ραϊχ το κοινό ιδιωτικό νόμισμα (το ΕΥΡΩ) και οι Ναζιστικές πολιτικές που εφαρμόζονται στην Ελληνική κοινωνία.

Η οικονομική κατοχή αποδεικνύεται πιο αποτελεσματική από την στρατιωτική κατοχή.

Η Ελλάδα με την καθιέρωση από την κυβέρνηση του Τζέφρι Παπανδρέου των διοικητικών περιφερειών θα μετατραπεί σε μια ομοσπονδία ειδικών οικονομικών ζωνών, με πρώτο βήμα την συμφωνία των Πρεσπών.

Όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις εκτελούν η κάθε μια ξεχωριστά το κομμάτι που της αναλογεί στο σχέδιο που έχει επιβληθεί από τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας.

Ο Β’ Παγκόσμιος πόλεμος δεν τελείωσε αλλά από στρατιωτικός μετατράπηκε σε οικονομικό. Η σκύλα γέννησε το κουτάβι της το 4ο Ραϊχ ή αλλιώς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τραπεζικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ