Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ακροδεξιά — Ακροαριστερά: Οι δύο όψεις του ίδιου Σιωνιστικού νομίσματος

Αν και δεν το συνειδητοποιούν οι περισσότεροι, το Breitbart ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007 στην Ιερουσαλήμ. Στη φωτογραφία ο Andrew Breitbart, μαζί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu. / © Breitbart - Larry Solov


Την νέα αποστειρωμένη σιωνιστική ακροδεξιά που θα στοχοποιεί τους Μουσουλμάνους, τους μαύρους, τους gay και ποτέ τους Τραπεζίτες και το Ισραήλ… την δημιουργεί ο άνθρωπος της Goldman Sachs και του σιωνιστικού site BreitbartSteve Bannon

Την επικοινωνιακή υποστήριξη του εγχειρήματος έχουν αναλάβει φυσικά το Breitbart που δημιουργήθηκε ξεκάθαρα για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Ισραήλ, ενώ τους ακροδεξιούς πολιτικούς της Ευρώπης και των ΗΠΑ που συμπτωματικά λατρεύουν κι αυτοί το Ισραήλ συμβουλεύουν Εβραίοι επικοινωνιολόγοι.

Τα λεφτά για το εγχείρημα αυτό ξέρουμε από που θα εισρεύσουν.
Το αντίπαλο δέος, που επίσης δεν στοχοποιεί ποτέ τους Τραπεζίτες και το Ισραήλ είναι η αποστειρωμένη σιωνιστική αριστερά του Soros. O Soros φυσικά είναι ψυχοπαίδι της
οικογένειας Rothschild καθώς ξεκίνησε με τα δικά τους λεφτά κι ελέγχει με διάφορους τρόπους τ’ αριστερά ΜΜΕ ενώ οι Rothschild είναι συνέταιροι με τον Rupert Murdoch που ελέγχει τα δεξιά ΜΜΕ (Fox News). Xρήματα του Soros καταλήγουν και στους φιλελέδες, όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ (Παπαχελάς, Βερέμης, Βουρλούμης που είναι κι άνθρωπος των Rothschild), κι όπως και στον Βαλλιανάτο, πρώην Πρόεδρο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, το κόμμα που προσκυνούσε στο δόγμα του Milton Friedman (του καθοδηγητή ξεπουλήματος φυσικών πόρων του Αλιέντε και του Γιέλτσιν…).

Δηλαδή το δεξί και το αριστερό χέρι των Rothschild θα μας ρίχνουν σφαλιάρες μέχρι να δύσει ο ήλιος με σκοπό να μην μπορέσουμε ποτέ να εστιάσουμε στους τοκογλύφους και στα εγκλήματα του Σιωνισμού στο Ισραήλ. Και φυσικά τον ρόλο του σάκου του box θα τον δώσουν στις ευπαθείς μειονότητες, στους μουσουλμάνους, στους μαύρους και στους gay. Οι μεν θα παριστάνουν τους προστάτες τους και οι δε τους κυνηγούς τους.
Και βολεύει απίστευτα να δημιουργείται μίσος εναντίον των Μουσουλμάνων… την ώρα που το Ισραήλ βομβαρδίζει σχολεία στη Γάζα, η Σαουδική Αραβία βομβαρδίζει νοσοκομεία στην Υεμένη και ετοιμάζονται όλοι μαζί να χτυπήσουν το Ιράν.

Με την αντι-μουσουλμανική ρητορική που Εβραίοι επικοινωνιολόγοι επιβάλλουν σε ακροδεξιούς πολιτικούς… δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα συναίνεσης σε μία ακόμα γενοκτονία ενός μουσουλμανικού κράτους.
Στο Ισραήλ που δεν δέχτηκε ούτε έναν πρόσφυγα, που όχι μόνο δεν επιτρέπεται γάμος gay αλλά απαγορεύεται ακόμα κι ο πολιτικός γάμος και ισχύει ΜΟΝΟΝ ο θρησκευτικός, που από το 1948 μέχρι σήμερα υπολογίζεται ότι έχει σκοτώσει πάνω από 100.000 Παλαιστίνιους, που θέλει να επιβάλλει τεστ DNA σε όσους Εβραίους πηγαίνουν να μείνουν εκεί ώστε να μην δώσουν υπηκοότητα σε μη Εβραίους που θα παραστήσουν τους Εβραίους, που είναι υπέρ της οπλοκατοχής στο Ισραήλ, αλλά κατά της οπλοκατοχής έξω από το Ισραήλ… προσκυνούν και οι «αριστεροί» και οι «δεξιοί» της Μοσάντ. Κανείς τους δεν θα κατηγορήσει το Ισραήλ για ισλαμοφοβία, για ομοφοβία, για θεσμοθετημένο ρατσισμό, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για λατρεία των όπλων.

Με το στόμα βουλωμένο από τα λεφτά των τοκογλύφων και του Soros …δεν πρόκειται να ακούσουμε ποτέ κάποια «παραφωνία».

Ως Ακροδεξιούς «Σταυροφόρους» μας παρουσίασαν τους Breivik και Tarrant που θέλησαν να σώσουν τον Χριστιανισμό δολοφονώντας Νορβηγούς φιλο-Παλαιστίνιους και μουσουλμάνους στη Νέα Ζηλανδία.

Ως Ισλαμιστές μας παρουσιάζουν τους αποκεφαλιστές του ISIS που έχουν σκοτώσει χιλιάδες μουσουλμάνους και κανέναν Ισραηλινό… ενώ δεν έχουν δεχτεί ποτέ επίθεση από το Ισραήλ.

Να έχουμε πάντα κατά νου ότι οι Rothschild συχνά χρηματοδοτούσαν κι έσπρωχναν δύο αντιμαχαχόμενες πλευρές να συγκρουστούν πολεμικά, ώστε να πλουτίσουν από την αιματοχυσία… κι αυτοί κι οι φίλοι τους οι Nobel με τα 90 εργοστάσια κατασκευής όπλων και πυρομαχικών… που θεσμοθέτησαν τα ομώνυμα βραβεία… για την …«ειρήνη» για να τα δίνουν στον Κίσινγκερ, στον Ομπάμα, στα Λευκά Κράνη, στον Τσίπρα και σ’ όσους αγωνίστηκαν για την αυτοκρατορία.

https://www.zougla.gr/kosmos/article/sxesis-ton-toris-me-tin-akadimia-akrodeksias-tou-stiv-mpanon-apokalipti-i-independentΠηγή: zougla.gr

https://en.wikipedia.org/wiki/Breitbart_NewsΠηγή: wikipedia

https://www.breitbart.com/the-media/2015/11/17/breitbart-news-network-born-in-the-usa-conceived-in-israel/
Πηγή: breitbart.com

https://www.buzzfeednews.com/article/hnsgrassegger/george-soros-conspiracy-finkelstein-birnbaum-orban-netanyahu
Πηγή: buzzfeednews.com

http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,964280,00.html
Πηγή: time

https://www.businesswire.com/news/home/20101115007704/en/Business-Financial-Leaders-Lord-Rothschild-Rupert-MurdochΠηγή: businesswire.com

https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5476939,00.htmlΠηγή: ynetnews.com

https://www.haaretz.com/opinion/editorial/the-time-has-come-for-civil-marriage-in-israel-1.6827132
Πηγή: haaretz.com

https://forward.com/news/168063/after-newtown-jews-lead-renewed-push-on-guns/
Πηγή: forward.com

https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-minister-advances-plan-to-boost-number-of-gun-owners-in-israel-1.6406544
Πηγή: haaretz.com

https://www.britannica.com/biography/Alfred-Nobel
Πηγή: britannica.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »