Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Κατάληψη από «πρόσφυγες» στο Σταθμό Λαρίσης…

Σε κατάληψη του Σταθμού Λαρίσης προχώρησαν σήμερα «πρόσφυγες» © William Faithful

Προχθές είχαμε δημοσιεύσει ένα ειρωνικό αρθράκι που αφορούσε την άμεση και συντονισμένη υπεράσπιση του George Soros από τα Ellinika Hoaxes, σχετικά με δήλωση του υποψήφιου δήμαρχου Αθηναίων με το ΚΚΕ, Νίκου Σοφιανού, που ισχυριζόταν ότι το Ίδρυμα Soros ελέγχει μέσα από τις ΜΚΟ του το Σταθμό Λαρίσης, όπου «κάνει δουλειά με τους μετανάστες».

Με το γνωστό υπεροπτικό υφάκι τα Ellinika Hoaxes μας ενημέρωναν ότι:

Στην πραγματικότητα, το Ίδρυμα Open Society Foundations (αναφερόμενο ως «Ίδρυμα Σόρος») δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω στον ίδιο τον Σταθμό Λαρίσης. Η μόνη σχέση του με αυτόν είναι γεωγραφική και συμπτωματική.

Το Δεκέμβριο του 2014 δημιουργήθηκε το Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης. Το Κέντρο διαχειρίζεται ο οργανισμός SolidarityNow, ο οποίος ιδρύθηκε το 2013 με την υποστήριξη του Open Society Foundations, που συγχρηματοδοτεί και το Κέντρο.

Το Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας προσφέρει δωρεάν, τόσο σε Έλληνες όσο και σε μετανάστες, κοινωνικές, ψυχολογικές, νομικές, λογιστικές, εργασιακές, θεραπευτικές και παιδικές υπηρεσίες.

Προφανώς, οι παραπάνω υπηρεσίες δεν έχουν καμιά σχέση με «έλεγχο του Σταθμού Λαρίσης», ο οποίος ισχυρισμός και καταρρίπτεται, ενώ ο ισχυρισμός ότι η χρηματοδότηση αφιλοκερδών ανθρωπιστικών υπηρεσιών αποτελεί «δουλειά με μετανάστες», συνιστά συνωμοσιολογία διότι ο χώρος είναι προσβάσιμος σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τη θρησκεία, την καταγωγή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την κοινωνική τους θέση.

Σήμερα δύο μέρες μετά μαθαίνουμε από το CNN ότι:

https://amp.cnn.gr/news/ellada/story/171821/stathmos-larisis-katalipsi-apo-metanastes-den-ekteloyntai-ta-dromologiaΠηγή: cnn.gr

Σε κατάληψη του Σταθμού Λαρίσης έχουν προχωρήσει πρόσφυγες, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια να έχουν διακοπεί.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι μετανάστες (ΑΖ: τελικά ρε παιδιά τι είναι πρόσφυγες ή μετανάστες;) έχουν καταλάβει τις γραμμές και η διοίκηση προσπαθεί αυτή την ώρα να επιλύσει το πρόβλημα.

Οι πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν στο  Σταθμό Λαρίσης  το πρωί και απαιτούν να τους επιτραπεί να φύγουν από την Ελλάδα.

Κάποιοι από τους πρόσφυγες έχουν ξαπλώσει πάνω στις ράγες –ακόμη και με τα παιδιά τους στις αγκαλιές τους και επιμένουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν εάν δεν τους επιτραπεί να φύγουν από την Αθήνα.

Όπως λέει ένας πρόσφυγας από το Ιράκ στο CNN Greece, θέλει να φύγει από την πρωτεύουσα και στη συνέχεια να ταξιδέψει στη Γερμανία, όπου έχουν ήδη φτάσει άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Διαμαρτύρεται δε, που έχει αγοράσει το εισιτήριό του και δεν του επιτρέπεται να ταξιδέψει με το παιδί του.

Η κατάσταση στο σημείο, όπου έχουν φτάσει και δυνάμεις της αστυνομίας, είναι εκρηκτική ενώ έντονα είναι και τα παράπονα όλων όσων περιμένουν μάταια να ξεκινήσουν τα δρομολόγια των τρένων.
***
Λέτε να είναι σύμπτωση ή τελικά κάτι γνώριζε ο κ. Σοφιανός για τον μέγα «φιλάνθρωπο»;

πηγή


Δες και,



ΟΤΑΝ ΤΑ ELLINIKAHOAXES.GR ΓΡΑΦΟΥΝ HOAXES» …ΚΑΙ «ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ MONSANTO








Ελληνικά Hoaxes… Για ποιους δουλεύουν τελικά;


Τα «Ελληνικά Hoaxes» στο ευρωκοινοβούλιο για «κατήχηση»


ELLINIKA HOAXES και EURONEWS τα τέλεια παπαγαλάκια της CIA!


Το «πρόσθετο» των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES «σώζει» την ανθρωπότητα από ειδήσεις που δεν βολεύουν τους τοκογλύφους!



Απόφαση δικαστηρίου: Το Roundup της Monsanto που έχει ως βάση τη γλυφοσάτη προκαλεί καρκίνο – Τεράστια ήττα για τα Ελληνικά Hoaxes!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »