Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Η μπίζνα της φορολογούμενης κλιματικής …απάτης αποδίδει κέρδη σε όσους την προωθούν επικοινωνιακά ποντάροντας πάντα στο συναίσθημα.

Η μπίζνα της φορολογούμενης κλιματικής …απάτης αποδίδει κέρδη σε όσους την προωθούν επικοινωνιακά ποντάροντας πάντα στο συναίσθημα. Κυκλοφόρησε ευρέως βίντεο με θαλάσσιους ίππους … που «αυτοκτονούν» από ψηλό βράχο επειδή προφανώς οι περιβαλλοντικοί φόροι δεν είναι πολύ υψηλοί … Και τελικά αποκαλύπτεται ότι οι θαλάσσιοι ίπποι …

α) δεν έχουν καλή όραση και δεν μπορούν να υπολογίσουν το ύψος από το οποίο πέφτουν και

β) οι θαλάσσιοι ίπποι δεν βρέθηκαν ψηλά στον βράχο …γιατί έλιωσαν οι πάγοι από κάτω τους και δεν το κατάλαβαν…αλλά γιατί έτρεχαν να σωθούν από τις πολικές αρκούδες που τους κυνηγούσαν. Κι αυτός είναι ο λόγος που το συνεργείο που έκανε τις λήψεις αρνείται να δώσει την ακριβή τοποθεσία που συνέβη το περιστατικό.

>>>Η Dr Susan Crockford θεωρεί πως το συνεργείο του
«Our Planet» εξαπάτησε τους τηλεθεατές σχετικά με τον θάνατο δεκάδων θαλάσσιων ίππων.

ία διαφορετική εκδοχή για τις εικόνες σοκ του ντοκιμαντέρ «Our Planet», με τους δεκάδες θαλάσσιους ίππους που είχαν τραυματιστεί θανάσιμα, πέφτοντας από μεγάλο ύψος, παρουσίασε στο προσωπικό της blog μία ζωολόγος.
Πρόκειται για την σκηνή που τα συγκεκριμένα θηλαστικά βρίσκονται στην άκρη ενός πολύ μεγάλου βράχου και εξαιτίας της χαμηλής όρασης που έχουν όταν είναι έξω από το νερό, δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που διατρέχουν και οδηγούνται σε φρικτό θάνατο.


Η Susan Crockford θεωρεί πως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, καθώς διαψεύδει αυτή την εκδοχή. Θεωρεί πως οι εικόνες αυτές είναι από το 2017, όταν υπήρξε περιστατικό με πολικές αρκούδες να κυνηγούν ουσιαστικά δεκάδες θαλάσσιους ίππους που για να σωθούν έπεσαν από τους βράχους, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν.<<<

Η μπίζνα της φορολογούμενης κλιματικής ...απάτης αποδίδει κέρδη σε όσους την προωθούν επικοινωνιακά ποντάροντας πάντα στο συναίσθημα.

Kαι όντως έχει καταγραφεί το περιστατικό από το 2017… Πάλι αποδόθηκε στην κλιματική αλλαγή αλλά ευτυχώς δεν μιλούν για αυτοκτονία των θαλάσσιων ίππων αλλά για απεγνωσμένη απόπειρα να σωθούν από 20 πολικές αρκούδες που τους κυνηγούσαν



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »