Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Το «πρόσθετο» των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES «σώζει» την ανθρωπότητα από ειδήσεις που δεν βολεύουν τους τοκογλύφους!

To ELLINIKA HOAXES κυκλοφόρησε «πρόσθετο-εφαρμογή» για τα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome …με σκοπό να «σώσει» την ανθρωπότητα από τις ψευδείς ειδήσεις όταν αυτές δεν βολεύουν τους τοκογλύφους και την αντιρωσική πολιτική.


Μόλις λοιπόν εγκαταστήσετε το πρόσθετο … αυτό σας προειδοποιεί ότι διαβάζετε σελίδα που έχει δημοσιεύσει τουλάχιστον μία φορά ψευδή είδηση. Δεν υπάρχει η λέξη συγχώρεση στους αυστηρούς κριτές του ELLINIKA HOAXES που κάποιοι τους πληρώνουν ταξίδια, διαμονές στο εξωτερικό για να τους δώσουν κατευθύνσεις. Και ιδού … που πάει το πράγμα όταν παίρνεις δώρα από τις υπηρέτριες των τοκογλύφων.

Το «πρόσθετο» των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES «σώζει» την ανθρωπότητα από ειδήσεις που δεν βολεύουν τους τοκογλύφους!

Επειδή αυτό το πρόσθετο έχει επινοηθεί από συγκεκριμένα κέντρα … δεν λειτουργεί ΠΟΤΕ με τις ιστοσελίδες του Συστήματος και λειτουργεί ΜΟΝΟ με όσες είναι φιλορωσικές ή αντισιωνιστικές.

Ενώ οι φωστήρες του ELLINIKA HOAXES έχουν
συλλάβει πολλές φορές το STAR.GR να χρησιμοποιεί ψευδείς ειδήσεις … εντούτοις το ΕΞΑΙΡΟΥΝ από τη «μαύρη λίστα» .
Και το ίδιο κάνουν και με το Newsit, το Documento κλπ.

Όσοι παίρνουν γραμμή από τις Πρεσβείες …περιέργως δεν πιάνονται από τον μηχανισμό….Περνούν μέσα από «δίχτυα» και συνεχίζουν την προπαγάνδα τους για λογαριασμό των τοκογλύφων.
Γιατί λοιπόν γελοίοι φωστήρες του ELLINIKA HOAXES …εξαιρείτε σκόπιμα το STAR.GR από τη Μαύρη Λίστα …παρά τις αμέτρητες ψευδείς ειδήσεις που έχει σηκώσει και που εσείς οι ίδιοι αναδείξατες;

Γιατί δεν εμφανίζεται η προειδοποίηση ούτε στη σελίδα , ούτε στο Facebook του Star.gr;

Το «πρόσθετο» των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES «σώζει» την ανθρωπότητα από ειδήσεις που δεν βολεύουν τους τοκογλύφους!4

Το «πρόσθετο» των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES «σώζει» την ανθρωπότητα από ειδήσεις που δεν βολεύουν τους τοκογλύφους!5

πηγή

Για τα ELLINIKA HOAXES δες και εδώ:



ΟΤΑΝ ΤΑ ELLINIKAHOAXES.GR ΓΡΑΦΟΥΝ HOAXES» …ΚΑΙ «ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ MONSANTO





Ελληνικά Hoaxes… Για ποιους δουλεύουν τελικά;


Τα «Ελληνικά Hoaxes» στο ευρωκοινοβούλιο για «κατήχηση»


ELLINIKA HOAXES και EURONEWS τα τέλεια παπαγαλάκια της CIA!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »