Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

«Χτύπησε» σκληρά η.... μεγαλοκοπέλα.

Μια ιστορική αποκάλυψη έκανε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη, για το πολιτικό παρασκήνιο του καλοκαιριού του 2015.

Μιλώντας, λοιπόν, στο Αction 24 και στην εκπομπή «Αντιθέσεις», αναφέρθηκε στο περίφημο σενάριο του «μεγάλου συνασπισμού» γερμανικού τύπου, δηλαδή να γίνει η ΝΔ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, ήταν έτοιμη να αποδεχθεί η Νουδούλα, αλλά ο Τσίπρας τους… κορόιδεψε κι έκανε δεύτερες εκλογές τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, η Ντόρα τονίζει ότι η απόφαση για υπερψήφιση του τρίτου Μνημονίου και για την εν συνεχεία σύμπραξη με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν μόνο της τότε ηγεσίας της Νουδούλας (Βαγγέλας Μεϊμαράκης), αλλά ΟΛΩΝ. Ήτοι και των Σαμαρά, Μπουμπούκου, Βορίδη και λοιπών που παριστάνουν τους… σκληρούς και τους… άτεγκτους!

Ιδού η συνταρακτική αποκάλυψη:

«Όταν το 2015 ήρθε η μεγάλη κρίση και αρχηγός του κόμματος ήταν ο κ. Μεϊμαράκης, το σύνολο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος, πήρε την απόφαση να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο, το οποίο είμαστε απολύτως σίγουροι ότι ήταν αχρείαστο, διότι προέκυψε μετά τη Βαρουφακιάδα. Τότε ο κ. Μεϊμαράκης είχε πει στον κ. Τσίπρα ξεκάθαρα ότι στηρίζουμε και αν θέλετε να περπατήσουμε μαζί, να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση, θα το κάνουμε. Η απάντηση του κ. Τσίπρα ήταν, πρώτον, να τον κοροϊδέψει (σ.σ.: τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη) και να κάνει εκλογές, γιατί του είχε πει ότι δεν θα κάνει εκλογές, και, δεύτερον, να διαλέξει ως αξιόπιστο συνεταίρο του τους ΑΝΕΛ. Έτσι τελείωσε το θέμα του μεγάλου συνασπισμού. Αν δεν είχε πάει σε εκλογές, θα μπορούσε να είχε γίνει μία συζήτηση.

Θα μπορούσε να γίνει μία συζήτηση, την ώρα που φτάσαμε στο παρά πέντε να βγούμε από την Ευρώπη και το ευρώ, θα μπορούσε να γίνει μία διαφορετική συζήτηση για τον μεγάλο συνασπισμό. Βεβαίως και θα μπορούσε να γίνει. Η συζήτηση ήταν ένα συνολικό πακέτο».


Κούλη...να ζήσετε να την θυμόσαστε.

Δουλεύει μια χαρά την μηχανή για να κάνει (μελλοντικά) τον γιο της αρχηγό. Δεν ξέρουμε μόνο εάν ...προλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »