Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Νέα έγγραφα για το «Integrity Initiative» έφεραν στο φως οι Anonymous

Δεύτερο πακέτο εγγράφων που συνδέονται με το πρότζεκτ «intergrity initative» αποκάλυψαν σήμερα οι Anonymous δίνοντας συνέχεια στην πολύκροτη υπόθεση που όπως έγινε γνωστό επικεντρώνεται κυρίως στη στόχευση της Ρωσίας.

Οι Anonymous, η γνωστή ομάδα χάκερ δημοσίευσε σήμερα ένα μια δεύτερο πακέτο εγγράφων που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του «intergrity initative».

Σύμφωνα με αυτούς, το πρότζεκτ δεν πργματοποιούνταν μόνο στην Ευρώπη και τον Καναδά αλλά στο ίδιο το Ηνωμένο Βασίλειο προωθώντας μάλιστα μια εκστρατεία εναντίον του επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν μέσω Twitter.

«Οι καλά συντονισμένες προσπάθειες των Anonymous από όλο τον κόσμο ανάγκασαν τους Βρετανούς πολιτικούς να αντιδράσουν στην απαράδεκτη και στην πραγματικότητα παράνομη δραστηριότητα της βρετανικής κυβέρνησης που χρησιμοποιεί δημόσιο χρήμα για να πραγματοποιήσει εκστρατείες παραπληροφόρησης όχι μόνο στην ΕΕ, τις ΗΠΑ και τον Καναδά αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο », ανέφερε η ανακοίνωση.

Η νέα έκδοση περιέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με το
«Integrity Initiative» και τις δραστηριότητες του Υπουργείου Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου που σχετίζονται με την υπόθεση Σκριπάλ και την επικοινωνία με την περίφημη ομάδα «Λευκών κρανών». Η ομάδα δημοσίευσε επίσης έγγραφα σχετικά με το Ινστιτούτο Statecraft — μια εταιρεία που συνδέεται με το «Integrity Initiative», την ηγεσία της και τις δραστηριότητες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην ΕΕ.

Η οργάνωση δεσμεύτηκε επίσης να συνεχίσει τις αποκαλύψεις για το «Integrity Initiative», με περισσότερα έγγραφα που θα δημοσιευτούν στο προσεχές μέλλον.


πηγή


Anonymous: Τα βρετανικά σχέδια για τη Σεβαστούπολη πριν το δημοψήφισμα στην Κριμαία

Την Παρασκευή, οι Anonymous διέρρευσαν νέα έγγραφα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του οργανισμού Integrity Initiative, μια ομάδα που ισχυρίζεται ότι μάχεται την «προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση», και εστιάζει κυρίως στη Ρωσία.

Έγγραφα που δημοσίευσαν οι Anonymous, δείχνουν πως ο οργανισμός Integrative Initiative χρηματοδοτείται από το Ινστιτούτο Statecraft, του οποίου ο διευθυντής φαίνεται να είναι ο Κρίστοφερ Ντόνελι, ειδικός σύμβουλος στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής των Κοινοτήτων.

Ένα μέρος των εγγράφων που διέρρευσαν από το 2014 δείχνει ότι ο Ντόνελι έκανε πολλές προτάσεις στις βρετανικές αρχές λίγες ημέρες πριν από την ένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία που περιλάμβαναν το λιμάνι της Σεβαστούπολης.

Ο Κόνελι, μεταξύ άλλων, είχε προτείνει πως ο στρατός της Ουκρανίας «θα έπρεπε να σηκώσει τις αεροπορικές του δυνάμεις στον αέρα και να ενεργοποιήσει όλες τις αεροπορικές άμυνες » ενώ ζητούσε να δημιουργηθεί ένα είδος αποκλεισμού στην Κριμαία με στρατιώτες και νάρκες.

Η ομάδα ισχυρίζεται ότι δύο χρόνια αργότερα ο Ντόνελι κάλεσε αξιωματικούς των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να «αντιμετωπίσει τη ρωσική παραπληροφόρηση σχετικά με τη σύγκρουση στην Ουκρανία».

Το ταξίδι, όπως αναφέρεται, χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στις 16 Μαρτίου 2014, η Κριμαία διεξήγαγε δημοψήφισμα, με το 97% των κατοίκων της χερσονήσου να ψηφίζουν υπέρ της επανένταξης στη Ρωσίας. Η επανένωση δεν αναγνωρίστηκε από την Ουκρανία ή τα δυτικά κράτη, τα οποία στη συνέχεια επέβαλαν οικονομικές και πολιτικές κυρώσεις στη Μόσχα. Η Ρωσία, από την πλευρά της, έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι το δημοψήφισμα διεξήχθη σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »