Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Η Δημοσιογράφος του BBC παραδέχτηκε ότι η διοίκηση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα ζητά να αποδειχθεί η συμμετοχή της Ρωσίας στις διαμαρτυρίες των «κίτρινων γιλέκων »

Η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού καναλιού του BBC της Βρετανίας παραδέχτηκε ότι η Συντακτική Επιτροπή απαιτεί για να αποδείξει τη «Ρωσική παρέμβαση» στις διαμαρτυρίες "των κίτρινων γιλέκων".


Οι σχετικές πληροφορίες αποκτήθηκαν ως αποτέλεσμα της επικοινωνίας της με τον ανταποκριτή του Sputnik Γαλλίας, ανέφερε [1]το RIA Novosti.

Η Βρετανή δημοσιογράφος προσπαθούσε να καταλάβει αν η Ρωσία έχει σχέση με τις μαζικές διαμαρτυρίες[2] στις Γαλλικές πόλεις. Στον Sputnik της εξήγησε ο δημοσιογράφος ότι οι Ρώσοι δεν παρατηρήθηκαν καθόλου στις διαδηλώσεις.

Αυτή η απάντηση δεν ικανοποίησε την δημοσιογράφο Ήθελε να ξέρει αν "οποιαδήποτε Ρωσική επιχείρηση είχε πάρει μέρος στην κίνηση των γιλέκων." Ως αποτέλεσμα, ο δημοσιογράφος του Sputnik Γαλλίας απλά γέλασε.

Κατόπιν, η εργαζόμενη στο BBC δήλωσε ότι
«η Συντακτική Επιτροπή χρειάζεται αίμα» επειδή υπάρχει ο στόχος για να αποδείξει «τη συμμετοχή της Ρωσίας.»

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο BBC, και γενικότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσπαθούν συνεχώς να συνδέουν τη Ρωσία με τα γεγονότα όπου η Μόσχα δεν μπορεί να έχει καμία σχέση.

Έτσι, αφού οι χάκερ κυκλοφορήσαν μέρος της αλληλογραφίας της Mi-6 , προέκυψε ότι το Λονδίνο ήθελε να συνδέσει τη Μόσχα με το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας από την Ισπανία. Αυτό είναι παρά το γεγονός ότι το Κρεμλίνο υποστήριξε με συνέπεια την εδαφική ακεραιότητα αυτού του Ευρωπαϊκού κράτους.

Βιβλιογραφικές αναφορές


  1. http://ria.ru/

  2. https://rueconomics.ru/367571-zheltye-zhilety-nachali-raskhoditsya-s-eliseiskikh-polei
https://rueconomics.ru
το είδα



H Zakharova σχολίασε "το ψέμα" του BBC για το "Ρωσικό ίχνος " στη Γαλλία.
.© RIA Novosti / Irina Kalashnikova

ΜΌΣΧΑ, 16 Δεκεμβρίου - RIA Novosti. Η Ρωσία θα στραφεί στον ΟΑΣΕ για την έρευνα των Βρετανικών ΜΜΕ για ίχνη ανάμειξης της Μόσχας στις αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες των "κίτρινων γιλέκων" στην Γαλλίας. Αυτό αναφέρθηκε από την επίσημη εκπρόσωπο του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Zakharova.

Νωρίτερα, η Όλγα Ivshina, ανταποκρίτρια της Ρωσικής υπηρεσίας του Βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού του BBC, παραδέχτηκε σε δημοσιευμένη αλληλογραφία με έναν από τους Ρώσους δημοσιογράφους σχετικά με τις ενέργειες στο Παρίσι ότι η Συντακτική υπηρεσία απαιτεί οποιαδήποτε στοιχεία της «Ρωσικής Παρέμβασης "για τις διαμαρτυρίες. Η Zakharova τόνισε ότι η Ρωσία θα εγείρει το θέμα της προετοιμασίας "της παραποίησης " προς τις διεθνείς δομές.

"Αύριο θα γράψουμε μια επιστολή προς τον ΟΑΣΕ και θα τους επιστήσουμε την προσοχή, διότι είναι ένα καταφανές γεγονός", ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι Ρωσία 24.

Ερώτηση προς το κοινό

Η Zakharova προέτρεψε επίσης το Βρετανικό κοινό να αξιολογήσει τις ενέργειες του BBC, υπενθυμίζοντας ότι τα ρωσικά ΜΜΕ κατηγορούνται τακτικά για προπαγάνδα χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

«Έχω μια ερώτηση για αυτές τις πολύ Βρετανικές ρυθμιστικές αρχές των μέσων ενημέρωσης και το κοινό: πώς αξιολογούν αυτή τη συλλογή των γεγονότων που κάνουν οι υπάλληλοι των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εταιρειών τους;” σημείωσε η εκπρόσωπος του Ρωσικού ΥΠΕΞ.

Ο Ζαχάροβα χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του προσωπικού του BBC ως "εντελώς μη-δημοσιογραφική", υπενθυμίζοντας ότι ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός είχε προαγάγει από καιρό μια αμερόληπτη, ανεξάρτητη και επαγγελματική προσέγγιση.

“Το Ρωσικό Ίχνος”

Νωρίτερα, ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών Jean-Yves Le Drian, σχολιάζοντας τη δημοσίευση της Βρετανικής εφημερίδας The Times για την εμφάνιση εκατοντάδων λογαριασμών στο Twitter που φέρεται να συνδέονται με την Ρωσία που δημοσιεύουν παραπληροφόρηση με στόχο την υποκίνηση των διαμαρτυριών στους δρόμοους, δήλωσε ότι οι Γαλλικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα.

Ας δούμε τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας. Δεν πρόκειται να κρίνω τίποτα μέχρι να διαλευκανθούν τα γεγονότα», είπε.

Στη Γαλλία, οι μεγάλες διαμαρτυρίες “των Κίτρινων γιλέκων” άρχισαν στις 17 Νοεμβρίου οι οποίες ειδικότερα αντιτάχθηκαν στην άνοδο των τιμών των καυσίμων, .» Οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν επίσης την παραίτηση του Προέδρου Εμμανουήλ Macron , υψηλότερους μισθούς, συντάξεις , τα επιδόματα αναπηρίας και την διεξαγωγή του αποκαλούμενου πολιτικού δημοψηφίσματος της πρωτοβουλίας πολιτών (RIC).

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Εμμανουήλ Macron διέκρινε την οικονομική και κοινωνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην ομιλία του προς το έθνος και επίσης μίλησε για μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης. Υποσχέθηκε να αυξήσει τον ελάχιστο μισθό, παρουσίασε ένα σχέδιο για την υποστήριξη των συνταξιούχων που λαμβάνουν λιγότερο από 2000 ευρώ και ζήτησε από την εταιρείες να καταβάλουν στους εργαζομένους ένα ετήσιο επίδομα. Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός Εντουάρ Philippe ανακοίνωσε τις ενέργειες των Γαλλικών αρχών για τη σταθεροποίηση της κατάστασης.

https://ria.ru
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »