Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Εγκλήματα πολέμου μπορεί να αποκαλυφθούν με την απόσυρση των ΗΠΑ από τη Συρία

Στρατιωτική, διπλωματική πηγή εκτιμά ότι με την απόσυρση των στρατευμάτων των ΗΠΑ είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο φως στοιχεία για εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν από τον διεθνή συνασπισμό.

Η απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία μπορεί να οδηγήσει στην αποκάλυψη εγκλημάτων πολέμου που διέπραξε ο διεθνής συνασπισμός στην χώρα και ειδικότερα κατά την επιχείρηση για την απελευθέρωση της πόλης της Ράκα, ανέφερε στρατιωτική, διπλωματική πηγή.

«Η επικείμενη απόσυρση του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ από τη Συρία, το πιο πιθανό είναι να ρίξει φως σε αμέτρητα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν από τον "διεθνή συνασπισμό" κατά τον λεγόμενο πόλεμο κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικού Κράτους. Πρώτα και κύρια αυτό αφορά φυσικά την περίφημη απελευθέρωση της Ράκα τον Οκτώβριο του 2017, κατά την
οποία κατέληξε σε πόλη — φάντασμα, ως αποτέλεσμα των αλλεπάλληλων βομβαρδισμών από αεροσκάφη της συμμαχίας», τόνισε χαρακτηριστικά η πηγή.

Μόλις έγινε γνωστό ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από τη Συρία, μαχητές που επιχειρούν στο πέρασμα Αλ Τανφ προσπαθούν συστηματικά να φύγουν σε γειτονικές περιοχές ή ακόμη και στην γειτονική Ιορδανία, δήλωσε η ίδια διπλωματική, στρατιωτική πηγή.

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο πυκνός καπνός γύρω από τον προσφυγικό καταυλισμό στο Ρουκμπάν στο Αλ Τανφ, θα μπορούσε να είναι ένδειξη ότι οι μαχητές καίνε σορούς προσφύγων οι οποίοι πέθαναν από την πείνα και τις αρρώστιες λόγω της έλλειψής ανθρωπιστικής βοήθειας.

Στα μέσα Δεκεμβρίου, τα αμερικανικά μέσα μετέδωσαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στο Πεντάγωνο να ετοιμάσει σχέδιο απόσυρσης για σχεδόν τους μισούς από τους 14.000 Αμερικανικούς στρατιώτες που βρίσκονται στο Αφγανιστάν, είδηση που συμπίπτει με την ανακοίνωση του προέδρου των ΗΠΑ για απόσυρση 2.000 Αμερικανών στρατιωτών από τη Συρία.

Λόγω αυτής της απόφασης για απόσυρση των στρατευμάτων από τη Συρία παραιτήθηκαν ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τζέιμς Μάτις και ο απεσταλμένος της κυβέρνησης των ΗΠΑ στη Συρία, Μπρετ ΜακΓκεργκ.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »