Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Σύντομο μήνυμα σε όσους απέχουν από την κάλπη εν όψει των νέων ελληνοποιήσεων.


Ο ειδικός γραμματέας ιθαγένειας Λάμπρος Μπαλτσιώτης, γνωστός για τις ανθελληνικές του θέσεις, ετοιμάζει νέες, ακόμη πιο χαλαρές, διαδικασίες στο νομοθετικό πλαίσιο απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας. Τις ανακοίνωσε σε ημερίδα του Υπ. Εσωτερικών και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους «πρόσφυγες» στην Ελλάδα. Δημοσιεύματα  υπολογίζουν ότι αυτές οι αλλαγές αρχικά θα αντιστοιχούν στο 4% του εκλογικού σώματος ή αλλιώς σε 300 χιλιάδες ελληνοποιημένους ψηφοφόρους.

Επειδή αυτό συμβαίνει συνέχεια και επειδή κάποιοι δεν βάζουν μυαλό, θα πρέπει να ειπωθεί το εξής:



Ευχαριστούμε θερμά!! τους συνέλληνες που επιλέγουν να απέχουν από την εκλογική διαδικασία. Να τους πούμε ότι όχι μόνο κάνουν μία τρύπα στο νερό, αλλά αφήνουν τις πόρτες διάπλατα ανοιχτές στο ξένο σώμα που ελληνοποιείται συστηματικά να αλλοιώνει όλο και περισσότερο την βούληση του Ελληνικού λαού. 

Εάν πάλι περιμένουν απ’ την τηλεόραση να τους πει ποιους να ψηφίσουν, διότι βαριούνται να ψάξουν μόνοι τους στα μικρά και μη προβεβλημένα κόμματα, τότε καλά κάνουν και δεν ψηφίζουν, διότι όχι μόνο συμπεριφέρονται ως ανάπηροι πολίτες, αλλά είναι και επικίνδυνοι.

Τέλος, να τους πούμε ότι από την στιγμή που δεν ψηφίζουν, δεν έχουν και δικαίωμα να εκφέρουν πολιτική άποψη ούτε να διαμαρτύρονται.

Όχι και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο φίλε μου, δεν γίνεται αυτό.

***

Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ.

3 σχόλια:

  1. Παρακολουθώ τήν σελίδα αυτή χρόνια καί νομίζω ότι αυτό τό άρθρο δέν έχει καμμία θέση εδώ, γιατί μοιάζει μέ χαρακτηριστικό δείγμα Ελληνικού πολιτικού μονολόγου σάν αυτούς πού ακούμε στήν Ελληνική βουλή. Σαρκασμός, αγένεια, δογματισμός, απαξίωση, αντιπάθεια καί μίσος. Διχασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοσίευσα ένα παρόμοιο σχόλιο στήν σελίδα ''ΑΒΕΡΩΦ'' απ' όπου προέρχεται αρχικά τό άρθρο, όμως λίγες ώρες αργότερα τό σχόλιο είχε αφαιρεθεί. Γιά νά επιβεβαιώσει τόν χαρακτηρισμό ''δογματισμός''. ''Δέν δεχόμαστε κριτική'' ήταν τό μήνυμα.. Τά τού Καίσαρος τώ Καίσαρι.

      Διαγραφή
    2. Το σχόλιο που κάνατε στο ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ στις "Δεκέμβριος 15, 2018 στις 9:30 μμ" όχι μόνο δημοσιεύτηκε αλλά το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ (Φαίη) σας απάντησε.

      Η ανάντηση (στην πηγή της ανάρτησης) εδώ :

      https://averoph.wordpress.com/2018/12/14/%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bf-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%8c%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7/#comment-152670

      Δεν το είδατε;;;

      υ.γ.
      Καλό είναι να μην αποδίδουμε χαρακτηρισμούς με καταπληκτική ευκολία αλλά και όταν τους αποδίδουμε να τους στηρίζουμε με επιχειρήματα.

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »