Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Η Μόσαντ σε αγαστή συνεργασία με τους συστημικούς του Ρουβίκωνα!

Η είδηση, που ενισχύει το παραμύθι που επιχειρούν να φτιάξουν τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά των λούστρων της Μέρκελ και της Σιών, είναι η εξής:

«Νέα “καταδρομική” επίθεση του Ρουβίκωνα, ανήμερα Χριστούγεννα στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό.

Στις 06:05 το πρωί, ομάδα περίπου δέκα ατόμων που επέβαινε σε μοτοσικλέτες πλησίασε το κτήριο, πέταξε μπογιές και κατόπιν εξαφανίστηκε. Λίγο αργότερα ανέβηκε το σχετικό βίντεο από τον Ρουβίκωνα στο διαδίκτυο»… 

Είναι κοινό μυστικό ότι, η πρεσβεία του Ισραήλ, εκτός από την ελληνική αστυνομία, φυλάσσεται και από την Μοσάντ. Και εσωτερικά και εξωτερικά. Κι αυτό δεν συμβαίνει μόνο με την εν Αθήναις πρεσβεία, αλλά με τις πρεσβείες του Ισραήλ σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ανά τον κόσμο αμερικανικές υπηρεσίες και την CIA. Επίσης, υπάρχουν τελευταίου τύπου κάμερες και ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης, που «πιάνουν» κάθε ύποπτη κίνηση, όχι μόνο στα πέριξ της πρεσβείας, αλλά σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω απ’ αυτήν.


Με αποτέλεσμα, όποιος πλησιάσει με
κακόβουλο σκοπό, είτε να συλλαμβάνεται ατάκα κι επιτόπου, είτε –στη χειρότερη περίπτωση- να συλλαμβάνεται σε λίγα δευτερόλεπτα, μετά από καταδίωξη. Στην περίπτωση του Ρουβίκωνα, δεν συνέβη ούτε το ένα, ούτε το άλλο!


Γιατί; Γιατί πολύ απλά το καθεστώς αφήνει τους παρακρατικούς του να προβαίνουν σε μερικές ακίνδυνες ενέργειες προκειμένου να συντηρείται το παραμύθι της αριστερής «αντίστασης». Με αυτόν τον τρόπο η αριστερά προσπαθεί να είναι ταυτόχρονα και κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Οι δε παρακρατικοί του «Ρουβίκωνα» επιστρατεύτηκαν όταν φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι αποσκιρτήσεις του Σύριζα ήταν απλώς και μόνο γραφικοί και δεν θα μπορούσαν να κάνουν την δουλειά.


το είδα


Το βίντεο της “καταδρομικής” επίθεσης του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ισραήλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ