Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το όπλο για την υποδούλωση των λαών!



Οι Γάλλοι ..μετά την Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου…πήραν φόρα και κατακτούσαν ξένες χώρες…υποδουλώνοντας ολόκληρους λαούς …στερώντας τους φυσικά από κάθε ανθρώπινο δικαίωμα.
Η Αλγερία έγινε αποικία το 1830.

Οι τοκογλύφοι απέκτησαν τις ελευθερίες που επιθυμούσαν για να μπορούν να εκβιάζουν ολόκληρες αυτοκρατορίες … επομένως η «Γαλλική Επανάσταση» είχε ολοκληρωθεί … Για τα δικαιώματα των Αφρικανών …δεν υπήρχε καμία βιασύνη. Θα έπρεπε πρώτα να εξασφαλίσουν οι τοκογλύφοι ότι θα βάλουν τον Αφρικανικό πλούτο στο χέρι και μετά θα τους παραχωρούσαν την ψευδαίσθηση της «ελεύθερης» επιλογής…συνοδευόμενη από βαρύτατους φόρους.
Η «ελευθερία» στον πλανήτη των τοκογλύφων …σημαίνει να αποκτάς ΑΦΜ και να πληρώνεις φόρους μέχρι θανάτου για το νερό , τον αέρα , τον ήλιο ακόμα και για τον τάφο σου.
Ο Hussein Dey, o Οθωμανός Έπαρχος της Αλγερίας ..για να
εξευμενίσει τους Ευρωπαίους … παραχώρησε κάποιες ελευθερίες … ειδικά στους Εβραίους της Αλγερίας.Μόνο αυτό ήθελαν οι Ευρωπαίοι …Για όλα τα υπόλοιπα δεν ανησυχούσαν καθόλου.
Όμως , σαν αποφασίσουν οι επικυρίαρχοι να αλλάξουν την ιστορία…τίποτε δεν μπορεί να τους σταματήσει.
Ας δούμε την αφορμή με την οποία οι Γάλλοι εισέβαλαν στην Αλγερία.



Δύο Εβραίοι έμποροι σιτηρών (και για αυτό είχε μεριμνήσει η Γαλλική Επανάσταση) συμφωνούν να πουλήσουν μία τεράστια ποσότητα σιτηρών από την Αλγερία στη Γαλλική κυβέρνηση.
Χρηματοδότης της συναλλαγής θα ήταν ο ίδιος ο Οθωμανός Έπαρχος Hussein Dey από τον οποίο δανείστηκαν οι δύο Εβραίοι έμποροι αφού τον έπεισαν ότι όλα ήταν εξασφαλισμένα.
Μετά που η Γαλλική κυβέρνηση παρέλαβε ,(αν παρέλαβε ποτέ) τα σιτηρά …αρνήθηκε να καταβάλλει το αντίτιμο στους δύο Εβραίους εμπόρους κι αυτοί με τη σειρά τους δεν κατέβαλλαν στον Οθωμανό Έπαρχο τα χρωστούμενα.
Φυσικά είναι πολύ περίεργη η παράνομη αυτή συμπεριφορά της Γαλλικής Κυβέρνησης . Καμία κυβέρνηση δεν θα τολμούσε να θίξει Εβραϊκά συμφέροντα για ευνόητους λόγους.

Η όλη υπόθεση φαίνεται ότι δεν έθιξε σε καμία περίπτωση τα Εβραϊκά συμφέροντα … και αποτέλεσε αφορμή για εντελώς απρόσμενες εξελίξεις.


Η οικονομική διαμάχη βρίσκει πρακτικά αντίπαλους τη Γαλλική κυβέρνηση και τον Οθωμανό Έπαρχο ο οποίος κατάλαβε ότι υπήρξε συνωμοσία μεταξύ των εμπόρων και των Γάλλων κυβερνητικών.

Πρακτικά έβαλαν οι έμποροι τους Γάλλους μπροστά ώστε να αποφύγουν αυτοί να πληρώσουν τα χρέη τους προς την Οθωμανική Διοίκηση. Γνωρίζοντας τα άθλια οικονομικά όλων των χωρών της Δύσης …δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιος μπορεί να εκβιάσει και να υποχρεώσει μία χώρα να ξεκινήσει τις εχθροπραξίες.
Εντελώς «αυθόρμητα» λοιπόν οι Γάλλοι έσπευσαν να βάλουν φρουρά στις αποθήκες σιτηρών σε δύο Αλγερινές πόλεις κάτι που απαγορευόταν από τις συμφωνίες που είχαν υπογραφεί κι επιπλέον απέκλεισαν τα λιμάνια της Αλγερία με πολεμικά πλοία. Δηλαδή όχι μόνο αρνήθηκαν να πληρώσουν…αλλά προχώρησαν και σε ξεκάθαρα παράνομες κι επιθετικές κινήσεις.



Ο Οθωμανός έπαρχος απάντησε στον αποκλεισμό των λιμανιών της Αλγερίας κανονιοβολώντας ένα από τα Γαλλικά πλοία που συμμετείχαν στον αποκλεισμό ..κι έναν μήνα μετά 34.000 Γάλλοι στρατιώτες του «Διαφωτισμού» βάζουν πόδι στην Αλγερία.
Οι Γάλλοι «διαφωτισμένοι» διέπραξαν αδιανόητα εγκλήματα κατά των Αλγερινών σκοτώνοντας πάνω από 500.000 ανθρώπους σε σύνολο 3.000.000 του πληθυσμού λεηλατώντας φυσικά και τις περιουσίες τους.
Πιστοί στις αρχές του «Διαφωτισμού» δεν πείραξαν ούτε τρίχα Εβραίου της Αλγερίας και 40 χρόνια μετά «αντιρατσιστής» Εβραίος και Μασόνος Υπουργός της Γαλλικής Κυβέρνησης , ο Cremieux, πέρασε Νόμο βάσει του οποίου …ΜΟΝΟΝ οι Εβραίοι της Αλγερίας κι ΟΧΙ οι Μουσουλμάνοι της Αλγερίας έπαιρναν αυτομάτως και τη Γαλλική υπηκοότητα.

Για να μπορέσουν να «απελευθερωθούν» από τους Γάλλους «Διαφωτιστές» …οι Αλγερινοί πλήρωσαν και πάλι βαρύ φόρο αίματος.
Ο ίδιος ο Γαλλικός Στρατός που έσωσε τη Γαλλία από τους Ναζί …ακριβώς τις ίδιες μέρες …σκότωσε χωρίς δεύτερη σκέψη… 45.000 Αλγερινούς για να διατηρήσει τη Αλγερία υπό τη Γαλλική κυριαρχία. Οι Γάλλοι είχαν υποσχεθεί στους Αλγερινούς την ανεξαρτησία τους με την προϋπόθεση να βοηθήσουν τους Δυτικούς να πολεμήσουν τους Γερμανούς .

Αυτοί πίστεψαν τους «διαφωτισμένους» Γάλλους … κι όταν ήρθε η ώρα να χαρούν την ανεξαρτησία τους …οι Γάλλοι τους χάρισαν την …αιώνια ζωή πυροβολώντας στο ψαχνό χιλιάδες άμαχους.
Αυτή είναι η «πολιτισμένη» Ευρώπη που σκοτώνει χωρίς οίκτο κατ’ εντολή των τοκογλύφων και νομοθετεί ακατάπαυστα τη θωράκιση των συμφερόντων τους και τη απρόσκοπτη γιγάντωση της εξουσίας τους

Grothia - Γροθιά στην Νέα Τάξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ