Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Το σχέδιο ανεξαρτησίας της Καταλονίας στηρίζεται απο τα συστημικά ΜΜΕ και τους τοκογλύφους!

Για το θέμα της ανεξαρτησίας Καταλονίας … όπως διαπιστώνουμε ούτε τα χρηματιστήρια καταρρέουν ….ούτε τα ΜΜΕ θεωρούν ότι πρόκειται για κακή εξέλιξη. Επομένως πρόκειται για προσχεδιασμένη εξέλιξη που πρέπει να φανεί ως «αυθόρμητη» κατάκτηση των Καταλανών.

Και από τέτοιες «αυθόρμητες» εξελίξεις με μπαχαλάκηδες και καταστροφές είναι δυνατόν να λείπει η χρηματοδότηση από τους τοκογλύφους ; Είναι δυνατόν να μην εμπλέκεται ο Soros και οι επαγγελματίες «επαναστάτες» του ;


Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Καταλονίας …επεσήμανε δύο πακέτα επίσημων χρηματοδοτήσεων από τον «φιλάνθρωπο» … Μπορούμε να φανταστούμε και τη ροή χρήματος …κάτω από το τραπέζι.

Το «Διαίρει και βασίλευε» είναι πανάρχαια και κλασική συνταγή επιτυχίας. Αν μεγάλες χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία γονατίζουν στις εντολές των επικυρίαρχων και συμμετέχουν σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους της Νέας Τάξης … μία Καταλονία των 7.500.000 κατοίκων τι θα κάνει; Θα πει όχι; Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ; Εκτός Ε.Ε; Εκτός ΟΟΣΑ; Θα βγάλει δικό της νόμισμα; Η Κεντρική Τράπεζα θα είναι Κρατική; Θα ξεφορτωθεί το Δημόσιο Χρέος της Ισπανίας που της αντιστοιχεί σε σχέση με τους κατοίκους της ; Θα πάψουν οι επικυρίαρχοι να αποφασίζουν για το ποιος θα εκλέγεται στην εξουσία της Καταλονίας ;

Το ότι η Καταλονία παίρνει λιγότερα από
όσα συνεισφέρει δήθεν οικονομικά στην Κεντρική Κυβέρνηση είναι κάτι που κάνει τους Καταλανούς να ελπίζουν ότι μόλις αποσχιστούν θα τρώνε με χρυσά κουτάλια … Κι είναι κλασικό επιχείρημα-απάτη που χρησιμοποιείται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακριβώς τα ίδια λένε οι αυτονομιστές «Κρητικοί» …ακριβώς τα ίδια λένε κι οι αυτονομιστές Μακεδόνες.



Όλοι αισθάνονται ότι παράγουν πλούτο για να ταΐζουν το αχόρταγο κι άγονο τσιμεντένιο τέρας των Αθηνών …όπου συγκεντρώνονται τα λεφτά των Ελλήνων …για να μετατραπούν σε βίλες με πισίνες στην Εκάλη και στη Μύκονο.

Στην Κρήτη για αυτονομία μίλησε δημοσιογράφος…υποψήφιος του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη…του Ορθόδοξου πατριώτη με τα 090 και τα Υαλουρονικά…

Για την αυτονόμηση της Θράκης … μιλούσε από παλιά το ΚΚΕ του Benaroya κι ανέλαβαν μετά οι αυτονομιστές του Κεμάλ.






Στην Guardian δημοσιεύθηκε το 2008 άρθρο που μιλούσε για δυσαρεστημένους νησιώτες και παραμελημένα νησιά όπως η … Κέρκυρα που ζητούν την απόσχιση από την Ελλάδα.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ