Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Η απάντηση του Κινήματος Δεν Πληρώνω στο σύστημα της διαπλοκής, Τσίπρα-τραπεζιτών-funds-Ρούσκα-μερίδας ΜΜΕ, σχετικά με τους πλειστηριασμούς και τη μαύρη προπαγάνδα του τελευταίου 10ημέρου

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε εδώ και ένα δεκαήμερο περίπου, την αγωνιώδη-στα όρια της υστερικής διαταραχής, προσπάθεια των τραπεζιτών και των funds να παίξουν και το τελευταίο τους χαρτί ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω και το ευρύτερο Κίνημα κατά των πλειστηριασμών, το οποίο τους έχει φέρει σε σημείο απόγνωσης.

Βλέπουμε εδώ και δέκα ημέρες, να έχουν επιστρατεύσει λυτούς και δεμένους προκειμένου να πετάξουν λάσπη στον ανεμιστήρα, μήπως και μεταπείσουν την κοινή γνώμη, θεωρώντας ότι ο ελληνικός λαός αποτελείται από λοβοτομημένα ζόμπυ, έτοιμα να πιστέψουν όλα τα ψέματα που του αραδιάζουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Παρακολουθούμε λοιπόν την αναγωγή του υπόδικου για βαρύτατα κακουργήματα του παραδικαστικού κυκλώματος νο 2, πρόεδρο των συμβολαιογράφων Αθηνών, Γεωργίου Ρούσκα, σε επίτιμο και μόνιμο καλεσμένο σχεδόν όλων των “ενημερωτικών” εκπομπών της τηλεόρασης, και των σαλονιών των εφημερίδων, να κάνει δήθεν αποκαλύψεις για πλειστηριασμούς περιουσίας μεγαλοβιομηχάνων, γόνων αριστοκρατικών οικογενειών, εφοπλιστών κλπ, την οποία διασώζει το Κίνημά μας, φυσικά με το αζημίωτο.

Παρακολουθούμε τους παπαγάλους των ΜΜΕ να
παρουσιάζουν ως είδηση τη δήθεν “συμφωνία κυρίων” των τραπεζιτών με τον Κοντονή, ώστε να μην βγαίνουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, σπίτια κάτω των 300.000 ευρώ, από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του έτους (δηλαδή περίπου 18 Δεκεμβρίου) που θα σώσει τον φτωχό ελληνικό λαό(!!!)

Παρακολουθούμε τα ΜΜΕ της διαπλοκής, να αναπαράγουν τα δελτία τύπου του λαγού των τραπεζιτών, κυρίου Ρούσκα, δέκα φορές την ημέρα, εξοργισμένα τάχα μου που το Κίνημά μας υπερασπίζεται τις περιουσίες των πλουσίων μαζί με αυτές των φτωχών, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε οι καναλάρχες δεν χρωστάνε πουθενά, έχουν πληρώσει μέχρι τελευταίας δραχμής για τις άδειες λειτουργίας των καναλιών τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επιβίωση της φτωχολογιάς και όχι των στρατηγικών κακοπληρωτών που δεν έχουν καμία σχέση με τους ίδιους, οι οποίοι αποτελούν το υπόδειγμα του στρατηγικού καλοπληρωτή.

Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον όλες αυτές τις μέρες, την τεράστια αγωνία των τραπεζιτών να πλήξουν το Κίνημά μας, σε σημείο που έβαλαν ακόμη και τον υπάλληλό τους, Τσίπρα, να πει για πολλοστή φορά ψέματα από τη Λάρισα, σε στημένο πάνελ με “νέους επιχειρηματίες” και μικρόφωνο της καθεστωτικής ΕΡΤ στη μέση, ότι το Κίνημά μας “υπερασπίζεται τους στρατηγικούς κακοπληρωτές και ότι η πρώτη κατοικία προστατεύεται με νόμο”(!!!!). Όσες λέξεις τόσα ψέματα, από το φερέφωνο του ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου.

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια;

1. Η αλήθεια είναι ότι το Κίνημά μας εδώ και 4 χρόνια υπερασπίζεται τη λαική περιουσία, δίνοντας μάχες μέσα στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας κάθε Τετάρτη.

2. Η αλήθεια είναι ότι οι “στρατηγικοί κακοπληρωτές” τους οποίους επικαλείται το κύκλωμα μηνμονιακής κυβέρνησης-τραπεζιτών-funds-Ρούσκα και σια-διαπλεκόμενων ΜΜΕ, βρίσκονται μέσα στα γραφεία τους, τους δίνουν εντολές μέσω τηλεφώνων, ζητούν ρουσφέτια δισεκατομμυρίων στα υπουργεία τους. Είναι ο κύριος Ιωάννου της J&P Αβαξ, του γνωστού καρτέλ των μεγαλοεργολάβων, που ενώ τσεπώνει δισεκατομμύρια μέσω δημοσίων έργων στην Ελλάδα, επιλέγει στρατηγικά να αφήσει τους εργαζόμενους του Athens Ledra Hotel απλήρωτους και την επιχείρηση να χρεωκοπήσει. Αυτόν τον πλειστηριασμό λοιπόν, ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ να γίνει.

Στρατηγικός κακοπληρωτής είναι ο υπόδικος κύριος Μπόμπολας του Πήγασου, της γνωστής πάμπλουτης οικογένειας, ο οποίος στρατηγικά επέλεξε να αφήσει τους εργαζόμενους απλήρωτους και την επιχείρησή του να χρωκοπήσει, ενώ συνεχίζει να “χτυπάει” η οικογένειά του δημόσια έργα. Τον πλειστηριασμό του Πήγασου, τον ΑΦΉΣΑΜΕ να γίνει. Και αρκετοί άλλοι παρόμοιοι μεγαλοκαρχαρίες για τους οποίους μπορούμε να γράψουμε πολλά.

3. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Κοντονής με φωτογραφική τροπολογία παρέκαμψε τους ανυπάκουους συμβολαιογραφικούς συλλόγους, που δεν επιθυμούν να αναμειχθούν με την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και να την χρηματοδοτήσουν, και με μεθοδεύσεις σκανδαλώδεις και αντιδημοκρατικές, “κανόνισε” να αναλάβει την εργολαβία της πλατφόρμας με απευθείας ανάθεση ο συντοπίτης του κύριος Θεοδόσης της newsphone.

4. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Ρούσκας, πλέον, εξωθεσμικά εκπροσωπεί τους τραπεζίτες, τα κοράκια, την κυβέρνηση και ένα κύκλωμα 30 συμβολαιογράφων των Αθηνών, αλλά θεσμικά εκπροσωπεί μόνο την σφραγίδα του Συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών, μέσω της οποίας τον χειραγωγεί.

Όλοι σχεδόν οι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι της χώρας έχουν γυρίσει την πλάτη στον υπόδικο για βαρύτατα κακουργήματα, πλειστηριατζή μεγαλοκόρακα, Ρούσκα. Ο Σύλλογος της Θεσσαλονίκης, της Θράκης, της Πάτρας, της Κέρκυρας, της Λάρισας κα, έχουν ήδη πάρει αποφάσεις στις οποίες καταγγέλλουν τον Ρούσκα και απέχουν από την οποιαδήποτε διαδικασία αναφορικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

5. Η αλήθεια είναι ότι τα δελτία τύπου της πλάκας που βγάζει εδώ και μια εβδομάδα ο Ρούσκας, τις Πέμπτες, για ακίνητα μεγαλοοφειλετών, που δήθεν διασώζει από τον πλειστηριασμό το Κίνημά μας, αφορούν περιπτώσεις όπου, ο συμβολαιογράφος που τις έχει αναλάβει, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ και εκεί θα πρέπει να αναρωτηθούμε, ΑΝ οι διαπλεκόμενοι πλειστηριατζήδες συμβολαιογράφοι, δεν εμφανίζονται στο Ειρηνοδικείο, ως οφείλουν, εσκεμμένα και για ποιον λόγο.

6. Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα της διαπλοκής έχει πάθει σύγκρυο από τη συνεπή δράση του Κινήματός μας εδώ και 4 χρόνια. Προσπαθεί να βρει τρόπο να πλήξει το ηθικό μας πλεονέκτημα αλλά του είναι ακατόρθωτο.

Πόσο πιστευτή μπορεί να γίνει από τον υπό φτωχοποίηση ελληνικό λαό, η προπαγάνδα κατά την οποία ο ψεύτης-πολιτικός απατεώνας Τσίπρας, οι αιμοσταγείς “τραπεζικοί κύκλοι”, ο υπόδικος μεγαλοκόρακας Ρούσκας και οι ξεφτυλισμένοι δισεκατομμυριούχοι καναλάρχες και μεγαλοδημοσιογράφοι κουνάνε το δάχτυλο σε αγωνιστές δεκαετιών οι οποίοι δεν έχουν κερδίσει τίποτα, ποτέ από τους αγώνες τους παρά μόνο ηθική ικανοποίηση…;

Πλέον το σχέδιο εκποίησης της λαϊκής περιουσίας (κατοικίες, αγροτική γη, μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις) δεν τους βγαίνει.

Η ολοκλήρωση της ιδιότυπης κατοχής που έχουν επιβάλλει οι ολιγάρχες στη χώρα μας, μέσω οικονομικών εργαλείων, “κολλάει” λόγω της σθεναρής αντίστασης του Κινήματός μας, όπου δεν επιτρέπει να χάσει ο Ελληνικός Λαός, τους βωμούς και τις εστίες του. Έχουμε προειδοποιήσει ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα σημάνουν έναν πόλεμο στην ελληνική κοινωνία με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων! Κανένα σπίτι, στα χέρια τραπεζίτη!



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ