Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ (ΚΕΕΛΠΝΟ): Δόθηκαν 250.000 σε γκαλά του ΑΝΤ1 !!!

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του Γιάννη Γκιόλα στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία σχετικά με τη χορηγία ύψους 250.000 ευρώ του ΚΕΕΛΠΝΟ στον ΑΝΤ1 για το θεσμό «Αριστεία Ζωής».

Άκρως αντιφατικό πως στην ίδια συνεδρίαση του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφασίστηκε να δοθεί το
«αστρονομικό» ποσό των 20.000 ευρώ για το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών.

Τον Ιούλιο του 2008, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ ενέκρινε τη χορηγία ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού για το θεσμό «Αριστεία Ζωής». Επρόκειτο για μία εκδήλωση «περιορισμένου ακροατηρίου» ή αλλιώς ενός «γκαλά», όπως χαρακτηρίστηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα «Αριστεία Ζωής» ήταν πρωτοβουλία του περιοδικού «Forma» που ανήκε στον Όμιλο ΑΝΤ1 και σκοπό είχε την βράβευση ασθενών, ατόμων με αναπηρία, οικογενειών δωρητών οργάνων κ.ο.κ.. Ωστόσο, όπως εξήγησε ο
βουλευτής της πλειοψηφίας, πρόκειται για κατασπατάληση 250.000 ευρώ, με δεδομένο πως «δεν προσέφερε καμία υποστήριξη ή ενίσχυση στο έργο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Δεν το είδαν παραπάνω από τα άτομα τα οποία είχαν προσέλθει στη συγκεκριμένη εκδήλωση».

«Είναι δυνατόν να κατασπαταλάται ποσό 250.000 ευρώ σε μια γκλαμουράτη εκδήλωση την οποία πραγματοποίησε ένα κανάλι;» διερωτήθηκε ο κ. Γκιόλας και συνέχισε επισημαίνοντας: «Και προφανώς, δεν είχε συνέχεια, δεν ήταν εκείνα τα διαφημιστικά μηνύματα, τα σποτ τα οποία θα αναρτούντο και θα δημοσιοποιούντο από περισσότερα του ενός τηλεοπτικά μέσα. Η εκδήλωση απευθυνόταν σε ένα περιορισμένο ακροατήριο. Ένα γκαλά το οποίο μπορεί να είχε προβληθεί από το συγκεκριμένο κανάλι και γι’ αυτό λέω ότι πρόκειται περί διασπάθισης δημόσιου χρήματος».

Κατά τον βουλευτή της πλειοψηφίας, το σήμα που εξεπέμφθη στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν αστείο έως εξωφρενικό, καθώς επρόκειτο για μια «γκλαμουράτη εκδήλωση, ουσιαστικά λαμπρή, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα». «Βλέπετε και την αντίθεση» τόνισε για να εξηγήσει πως «μιλάμε, δηλαδή, για προάσπιση του θεσμού της υγείας, για ανθρώπους που έχουν βασανιστεί, που πρέπει να αναδεικνύονται και από την άλλη, έχουμε την εκδήλωση των γκαλά, δηλαδή των ιλουστρασιόν, των προβεβλημένων».

Η ειρωνεία Στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφασίζει να εγκρίνει το… δυσθεώρητο ποσό των 20.000 ευρώ για το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών.

«Η ειρωνεία; Στην ίδια αυτή συνεδρίαση, στις 3-7-2008. το Δ.Σ., αφού έδωσε τα διακόσια πενήντα χιλιάρικα για το γκλάμουρ, εγκρίνει τη χορηγία για το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών, για την ενίσχυση των προγραμμάτων που υλοποιεί, με το ασύλληπτο ποσό των 20.000 ευρώ. Στους ανθρώπους μας, στους συνανθρώπους μας, τους ΑΜΕΑ, αυτούς που έχουν ανάγκη υποστήριξης, 20.000 ευρώ. Για να κάνουμε, όμως και τα celebrities να φανούν λίγο παραπάνω και να κάνουμε και την τελετή τους όσο γίνεται πιο λαμπρή και τελετουργική, 250.000 ευρώ» είπε ο κ. Γκιόλας περιγράφοντας εύστοχα την αντίφαση που προκύπτει.

DOCUMENTONEWS
hellasforce.com

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »