Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Δημήτρης Ψαρράς, ο επίλεκτος της Σιωνιστικής Πρεσβείας

Δημήτρης Ψαρράς
Ο Δημήτρης Ψαρράς, για όσους δεν τον γνωρίζετε, είναι ένας εκ'των συντακτών της ομάδας του Ιού. Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει για λογαριασμό του Ισραήλ, μέσα και από την Εφημερίδα των Σιωνιστών, να διεκπεραιώσει την Σιωνιστική ατζέντα και να συμβάλλει έτσι στην επιβολή των Σιωνιστικών συμφερόντων στην χώρα μας.

Άνθρωποι σαν τον Ψαρρά, χρησιμοποιούν τον Αντιφασισμό, για την ακρίβεια τον όψιμο αντιφασισμό όπως προωθείται από τα Ισραηλινά κέντρα. Αυτός ο "Αντιφασισμός" μένει μόνο στην καταδίκη των Ναζί της Χρυσής Αυγής και χρησιμοποιείται σαν βιτρίνα για να εξυπηρετήσει και να καλύψει τα εγκλήματα του μεγαλύτερου φασίστικου μορφώματος που υπάρχει στον κόσμο, το κράτος του Ισραήλ.


Αυτός ο όψιμος αντιφασισμός, χρησιμοποιείται και για έναν ακόμα λόγο. Για να αποπροσανατολίσει, στρέφοντας τα βλέμματα αλλού, όταν τα συμφέροντα των εξουσιαστών βρίσκονται σε κάποιον κίνδυνο. Πάντα, στο στημένο και συστημικό παιχνίδι ανάμεσα σε αυτά τα κέντρα και
τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, που έχει σαν κύριο στόχο, την άνοδο του φασισμού στην Ελλάδα.


Ο ίδιος άνθρωπος, έχει αναλάβει να οργανώσει και κατευθύνει, διάφορες ομάδες όπως τους XYZ Contagion, οι οποίες μέσα από την ευρύτερη Αριστερά, κάνουν συστηματική προπαγάνδα για τα συμφέροντα του Israhell αναμασώντας την Ιμπεριαλιστική προπαγάνδα.

Μέλος του XYG Contagion μνημονεύει το αφεντικό του


Ταυτόχρονα με την πλούσια αρθρογραφία του, προσπαθεί να αλλοιώσει ήθη και έθιμα(όπως το έθιμο της καύσης του Ιούδα) που ενοχλούν την Πρεσβεία του Ισραήλ ή προσπαθεί να αποδώσει φυλετικά κίνητρα στους Κομμουνιστές που αντιμάχονται το έγκλημα που λέγεται Ισραήλ, που εσκεμμένα τους ταυτίζει με τους φασίστες
http://www.efsyn.gr/arthro/o-antisimitismos-stin-ellada-kai-i-aristera


Ο Ψαρράς, δεν είναι μία τυχαία φυσιογνωμία και δεν είναι καθόλου τυχαίο που τόσα χρόνια βρίσκεται στο απυρόβλητο. Αυτός ο άνθρωπος έχει καταφέρει μέσα και από τα στημένα αντιφασιστικά παράσημα(όπως ο Κωνσταντίνου και ο Κούρκουλας) να κατευθύνει και ελέγχει από τα κάτω. Ο ίδιος μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε μαζί με τον Πέτρο Κωνσταντίνου, σαν εκπρόσωπος ολόκληρου του Αντιφασιστικού Κινήματος, στο γραφείο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για να ζητήσει την βοήθεια της Αστυνομίας.
http://www.protothema.gr/politics/article/713249/meli-adifasistikon-organoseon-zitisan-apo-ton-toska-na-diadilosoun-exo-apo-ta-grafeia-tis-hrusis-augis/



Ένα ακόμα στοιχείο που φανερώνει την υποκρισία ανθρώπων σαν τον Ψαρρά είναι, πως ενώ δηλώνουν Αντιφασίστες ταυτόχρονα αποκρύπτουν και συγκαλύπτουν τις συμφωνίες που κάνανε οι Νεοναζί με το Σιωνιστικό Κίνημα, για την μεταφορά του Εβραικού πληθυσμού στην γη της Παλαιστίνης και ενώ στην Γερμανία είχαν ήδη ξεκινήσει τα πογκρόμ κατά των Εβραίων. Αποκρύπτουν και συγκαλύπτουν την δράση στρατιωτικών μονάδων όπως η Λεχί, που πολεμούσαν στο πλευρό των SS κατά των Άγγλων στην Παλαιστινιακή γη, για την υποτιθέμενη «απελευθέρωση του Ισραήλ». Όμως πολύ εύκολα χρησιμοποιούν τον Ολοκαύτωμα των Εβραίων για να καλύψουν τα αφεντικά τους, προσβάλλοντας τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα Εβραίους των Ναζί, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του Σιωνισμού


Γιατί τα λέω όλα αυτά τώρα...


Το παρακράτος στην Ελλάδα, που δρα και από την Αριστερά, έχει πρόσωπο και έχει ονόματα που τους γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά. Για την ακρίβεια και τους γνωρίζουμε και δεν του φοβόμαστε όσες απειλές και αν εξαπολύσουν, όσες προσπάθειες και αν κάνουν για να μας φιμώσουν. Η Ταξική μας συνείδηση και ο Αντιφασιστικός-Αντιιμπεριαλιστικός μας αγώνας, δεν μας επιτρέπει να κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Αντίθετα, είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο και να πετύχουμε την κάθαρση από το παρακράτος.


Αυτό το παρακράτος, βρίσκεται ήδη σε φάση άτακτης υποχώρησης και προσπαθεί να μαζέψει τις δυνάμεις του. Τίποτα όμως δεν είναι έτσι όπως ήταν παλιά και αυτοί οι άνθρωποι, αργά ή γρήγορα, θα έχουν χαθεί μία καλή από τα πολιτικά κινήματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ