Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Η αλήθεια είναι αλήθεια από όπου κι αν προέρχεται. Διότι η αλήθεια είναι μία.

σ.σ. Συμμερίζομαι απόλυτα τον τίτλο του άρθρου, γι’ αυτό και τόλμησα να κάνω την παρούσα αναδημοσίευση στο Αβέρωφ. Ανεξαιρέτως οιασδήποτε κομματικής προτίμησης -ούτως ή άλλως και ο αρθρογράφος της παρούσας αναδημοσίευσης άλλο κόμμα στηρίζει- θεωρώ πως είναι σημαντικό όλοι μας να κάνουμε κτήμα μας κάποιες αλήθειες που φαίνεται να ξεχάσαμε όλα αυτά τα χρόνια, στα οποία, οι γραικύλοι που ‘κυβερνούν’ βιαίως μας εκπαιδεύουν να συνηθίσουμε τη μιζέρια, την ηττοπάθεια ακόμη και την εξοικείωση με την ιδέα της ίδιας της ιστορικής και βιολογικής μας εξαφάνισης. Πρέπει να διαγράψουμε από μέσα μας τον δουλικό θάνατο που μας μοιράζουν απλόχερα και κατά συρροή όλες οι ‘κυβερνήσεις’ για να είμαστε σε θέση να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Πρέπει επίσης να ξαναζωντανέψουμε κάποιες αλήθειες απ’ όπου κι αν βρισκόμαστε για να μην μονοπωλείται αυτό το μήνυμα από ένα κόμμα. Ως προς το τελευταίο, οι λόγοι ξεπερνούν τον σκοπό του παρόντος άρθρου.

***
αναδημοσίευση από Γεώργιος Ευαγγελάτος

Αν και δεν ανήκω στη Χ.Α. αλλά στο ΕΠΑΜ και έφαγα μια ολόκληρη ζωή αγωνιζόμενος για να συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός το χριστιανοκοινωνικό μήνυμα, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι σε 4 λεπτά ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε όσα οι υπόλοιποι άθλιοι και εθνικοί μειοδότες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΝΔ. ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΚΚΕ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΓΕΦΥΡΕΣ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και τα λοιπά ηλίθια κατασκευάσματα και αναχώματα διαιώνισης του αστικού συστήματος και του δήθεν σοσιαλισμού αποφεύγουν μετά μανίας να πουν στον λαό.

4 λεπτά μόνο έφταναν μπροστά στα φληναφήματα αιώνων που ακούμε από μια τρισάθλια Βουλή επί μήνες, επί χρόνια, επί αιώνες.

Ακούστε τον, παρά τις βωμολοχίες που
κατά διαστήματα χρησιμοποιεί, την περιφρονητική και απορριπτική του στάση, η οποία μόνη αυτή αρκεί για να δείχνει το αίσθημα ανωτερότητας που ο ίδιος νιώθει απέναντι στους βουλευτές των άλλων κομμάτων, εντούτοις δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και να μην παραδεχτούμε ότι στον Ντομπρόβσκις λέει την ξεκάθαρη αλήθεια. Αυτή την αλήθεια που νιώθει βαθιά μέσα του ο κάθε γνήσιος και όχι ο μπασταρδεμένος από τη δυτικόφραγκη κουλτούρα Έλληνας.





Απομαγνητοφώνηση της τετράλεπτης παρέμβασης του Ηλία Κασιδιάρη από Φαίη.


Ονομάζομαι Ηλίας Κασιδιάρης, εκπροσωπώ το τρίτο κόμμα της Ελλάδος, το εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Θέλω να ξεκινήσω τονίζοντας στον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι έχει εγκληματήσει κατά του Ελληνικού λαού. Φέρει ακέραιη ευθύνη το σύστημα το οποίο εκπροσωπεί για χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών, για χιλιάδες απώλειες ζωών στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα αυτό, το μνημόνιο αυτό, τα μέτρα αυτά τα οποία έχουνε επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας είναι μέτρα παράνομα, έχουν απορριφθεί από τους Έλληνες πολίτες, από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού μέσω ενός δημοψηφίσματος που έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη, το οποίο δεν ελήφθη υπόψιν και είναι μέτρα ως εκ τούτου παράνομα και αντισυνταγματικά.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στόχος των μέτρων αυτών, όσο κι αν μας λέτε για ‘οικονομική ανάπτυξη’, για ‘σταθερότητα’ και άλλες τέτοιες γενικότητες χωρίς καμμία απολύτως ουσία, χωρίς κανένα απολύτως συγκεκριμένο στοιχείο, στόχος είναι ένας και μοναδικός: Δεν είναι η διάσωση της Ελλάδος, είναι η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος, είναι η αφαίμαξη του Ελληνικού λαού και του εθνικού πλούτου της Πατρίδας μας.

Ο Ελληνικός λαός, όπως προείπα στην συντριπτική πλειοψηφία του, όπως εκφράστηκε μέσω του δημοψηφίσματος, βρίσκεται απέναντι στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην πολιτική της φτωχοποίησης και της ακραίας λιτότητας.

Τονίζω στον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι η Ελλάδα όσο κι αν προσπαθήσουν δεν πρόκειται να γίνει ούτε αποικία χρέους, ούτε αποικία λαθρομεταναστών. Να μεταφέρει στους πάτρωνές του, στην Μέρκελ, στον Γιουνκέρ, στην Γερμανική οικονομική ολιγαρχία, ότι δεν έχουμε καμμία ανάγκη για μαθήματα κατά της διαφθοράς. Δεν μπορεί να έρχεται εδώ στη Βουλή των Ελλήνων και να μας λέει ότι θα μας κάνουν οι Ευρωπαίοι μαθήματα κατά της διαφθοράς. Να τα κάνουν τα μαθήματα αυτά στην Volkswagen, στη Siemens και στην Γερμανική οικονομική ολιγαρχία. Εκκρεμεί ένα κατοχικό δάνειο, εκκρεμούν οι Γερμανικές αποζημιώσεις. Μπορεί η παρούσα κυβέρνηση να μην μιλάει, ο Ελληνικός λαός όμως βράζει γι’ αυτά τα ζητήματα γιατί είναι δίκαια αιτήματα της Ελλάδος τα οποία τα έχουν διαγράψει. Όμως θα έρθει μία κυβέρνηση πολύ σύντομα που θα τα διεκδικήσει γιατί όπως προείπα η Χρυσή Αυγή είναι σήμερα το τρίτο κόμμα, πολύ σύντομα θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση και πολύ σύντομα θα είναι κυβέρνηση σε αυτή τη χώρα.

Δεν θέλουμε λοιπόν ούτε μαθήματα κατά της διαφθοράς, ούτε γενικότητες περί ‘οικονομικής ανάπτυξης’ η οποία θα βασιστεί στο αίμα του Ελληνικού λαού.

Τις ημέρες αυτές μείζον ζήτημα στην Ελλάδα είναι η καταλήστευση, είναι η υφαρπαγή της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων από τοκογλυφικά funds. Τονίζω ότι, και το μήνυμα αυτό να μεταφερθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ότι μία τέτοια κίνηση θα σημάνει αίτιο πολέμου, θα σημάνει casus belli κατά των Ελλήνων, θα σημάνει κοινωνικό πόλεμο στην Ελλάδα.

Και τα λέω όλα αυτά λίγες ώρες μετά από μία προκλητική απόφαση, μία απόφαση να δοθούν επιδοτήσεις ενοικίου σε δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Αυτή είναι μία πρόκληση κατά του Ελληνικού λαού ο οποίος στην κυριολεξία πεθαίνει. Αυτή η απόφαση δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστεί.

Επαναλαμβάνω. Είναι αίτιο πολέμου το να υφαρπαγούν οι κατοικίες των Ελλήνων και δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστεί στην Ελλάδα η παράνομη απόφαση απόδοσης δεκάδων χιλιάδων κατοικιών σε λαθρομετανάστες. Η χώρα μας δεν πρόκειται να γίνει αποικία λαθρομεταναστών, ούτε αποικία χρέους.

Αναφέρομαι στον εκπρόσωπο όχι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το τονίζω. ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, υπεύθυνους για τον θάνατο χιλιάδων Ελλήνων και ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Το λέω αυτό εν ονόματι του Ελληνικού λαού.

Στόχος του κόμματος της Χρυσής Αυγής είναι η Ελλάδα να είναι ένα κράτος ανεξάρτητο. Σας ζητώ να σεβαστείτε την φιλοξενία την οποία σας παρέχουμε και να καταλάβετε ότι δεν είμαστε ένα οικονομικό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Είμαστε ένα ανεξάρτητο κράτος. Θα σεβαστείτε τη θέληση του λαού μας να εκμεταλλευθεί προς το δικό του όφελος τον ορυκτό του πλούτο. Θα σεβαστείτε τη θέλησή μας να λειτουργήσουμε ανεξάρτητα και αποδεσμευμένοι από μία πολιτική, στην κυριολεξία εγκληματική, που καταστρέφει τις επόμενες γενεές των Ελλήνων. Έχει στόχο να τους οδηγήσει εκτός Ελλάδος και να κάνει την Πατρίδα μας αποικία αλλοδαπών. Μία τέτοια πολιτική σας το τονίζω, να το μεταφέρετε και στους πάτρωνές σας, δεν πρόκειται να περάσει στην Ελλάδα.


***


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »