Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ

Σήμερα στο Πταισματοδικείο Καλαμάτας δικάστηκε ο Ευστρατιος Δασκαρόλης γιατί δεν πλήρωσε διόδια από
Καλαμάτα μέχρι Αθήνα ,του επιβλήθηκε πρόστιμο 80 ευρώ και έξι μέρες κράτηση επί 5 ευρώ η κάθε μέρα..
Συνολικά δικάστηκε για έξι αδικήματα της ίδιας αιτίας άρα μιλάμε για 110 * 6 το συνολικό πρόστιμο για τον άνθρωπο αυτόν που ήθελε να ταξιδέψει από Καλαμάτα προς Αθήνα..

Ο κυριος Δασκαρολης ειναι απορος εξαιτιας του οικονομικου πολεμου που η χωρα μας εχει φανει ανικανη να αντιμετωπισει , εξ αιτιας των κατακτητων της χωρας που μεσω των τραπεζων και τον πολιτικων της χωρας … γονατισαν την χωρα ακομα μια φορα μπροστα στην οικογενεια ροθτσαιλντ για αλλα 100 χρονια …!

Αρνήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο μιας και στην απολογία του στο δικαστήριο επικαλέστηκε το αρθρο 120 του Συντάγματος …στο οποίο οι δικαστές δεν έδωσαν καμία βάση και ειρωνεύομενοι απάντησαν οτι εδώ δεν μιλάμε για το άρθρο 120 Συντάγματος αλλα για την παράβαση των διοδίων…

Ο άνθρωπος δεν δέχτηκε να πληρώσει κανέναν γιατί δεν
θέλει να συμμετέχει στο σύστημα αυτό το οποίο συνεργάζεται με τους κατακτητές μας και οδηγείται αυτή τη στιγμή στη φυλακή για 40 μέρες !




Το οτι ειναι αντισυνταγματικο να πληρωνεις ταυτοχρονα τελη κυκλοφοριας και διοδια δυστυχως παλι κανεις δεν το ακουσε στο δικαστηριο ..Ο ΚΥριος Δασκαρολης δεν ειχε δικηγορο να τον υπερασπισει αλλα μονος του προσπαθησε να βρει ενα δικαιο…σε μια χωρα που πλεον ειναι εταιρια και υπαλληλος του Ροθτσαιλντ !

makeleio

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »