Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Σύντομα κοντά μας: Το πρώτο αμιγές μουσουλμανικό κόμμα στην Ευρώπη είναι γεγονός (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Άρη Δημόπουλου

Τίποτα πλέον δεν αποτελεί "ταμπού" στην πολυπολιτισμική Ευρώπη, που παρά τις αντιδράσεις μεμονωμένων ομάδων, συνεχίζει να δείχνει το...καλό παράδειγμα, στον δρόμο για την ομογενοποίηση όλων των λαών.

Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να μην παίρνει σάρκα και οστά η αφομοίωση των εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών που συνεχίζουν να έρχονται εξ ανατολάς, κατακλύζοντας χώρες μέχρι και την Σκανδιναβία.

Κράτη-πρότυπο, όπως η Σουηδία, έχουν υποφέρει όσο λίγα από τις ορδές των μουσουλμάνων, οι οποίες τώρα θέλουν να πολιτικοποιηθούν! Πρόκειται για το αμέσως επόμενο στάδιο της ισλαμοποίησης της Ευρώπης, που σε μερικά χρόνια δεν θα μοιάζει σε τίποτα την Ευρώπη του καθιερωμένου δυτικού τρόπου ζωής.

Ήδη οι αλλαγές είναι τεράστιες, ωστόσο τα νέα που μας έρχονται από την Σουηδία αντικατοπτρίζουν την κατάσταση στην σημερινή Ελλάδα.

Το πρώτο αμιγές λοιπόν μουσουλμανικό κόμμα εν ονόματι "Yasin Partisi" είναι γεγονός, έχοντας ήδη
καταγεγραμμένα πολλές χιλιάδες μέλη στη Σουηδία! Μάλιστα σκοπός του κόμματος, πέρα από την άνοδο των ποσοστών, είναι η συσπείρωση των απανταχού μουσουλμάνων της Ευρώπης, τόσο πολιτικά όσο και θρησκευτικά!

Καλά διαβάσατε, πρόκειται για ένα κόμμα που δεν έχει απλά τοπικό χαρακτήρα, αλλά στηρίζεται στους μουσουλμάνους νέας γενιάς, που κατέφθασαν τα τελευταία 3 χρόνια στην Σουηδία. Ως χώρες προελεύσεως αναγνωρίζονται κυρίως το Αφγανιστάν, η Συρία και το Ιράκ.

Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε την εξέλιξη των πραγμάτων και σε άλλες χώρες της Ευρώπης με μεγάλους πληθυσμούς μουσουλμάνων.

Ωστόσο, για να μην τρέχουμε πολύ μακριά, ας πάρουμε για παράδειγμα την χώρα μας, στην οποία οι αρχές ήδη έχουν δώσει το πράσινο φως για την νομιμοποίηση χιλιάδων μεταναστών "νέας γενιάς", μεταρρύθμιση που με τη σειρά της θα οδηγήσει απολύτως μαθηματικά στα δρώμενα της Σουηδίας.

Αυτά λοιπόν συμβαίνουν στην...Ευρώπη της εξέλιξης εν έτει 2017:






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »