Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Και ο Τσίπρας είπε το ποίημα. «ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΝΣ ΠΑΙΔΙΟΥ»



Τσίπρας: Η αγάπη είναι αγάπη – Το τρανς παιδί έχει δικαιώματα – Θα διδάξουμε τα δικαιώματα αυτά στα σχολεία.

Με ψηφοθηρικά αλλά και με ιδεολογικά κίνητρα, άλλος ένας πρωθυπουργός είπε το ποίημα της νέας, «καλύτερης» κοινωνίας. Δεν υπήρχε αρνητικό στοιχείο που να διέφυγε από τον Αλέξη Τσίπρα. Εκτός από λόγο με επιχειρήματα εκτός λογικής και εντός παραλογισμού, παρουσιάστηκε και ως ένας απλός εκφωνητής που προσβάλλει την υπόσταση και την νοημοσύνη όσων εξακολουθούν να δέχονται πως οι ψυχιατρικά καταχωρημένες διαταραχές δεν αποτελούν πρότυπα προς μίμηση, αλλά περιπτώσεις προς ίαση. Αδιαφορώντας αν ο λόγος του αφορά σε μη νοήμονες, προσπάθησε να πείσει πως ο σεβασμός στην προσωπική επιλογή ταυτίζεται με την υποχρέωση να αποτελέσει το ψυχικό τραύμα ένα κοινωνικό πρότυπο.


Τι να πούμε; Να μιλήσουμε για αντισυνταγματικότητα; Έχει εξαντληθεί κι αυτό το επίπεδο. Η «δημοκρατία» τρομοκρατεί. Συμπεριφέρεται φασιστικά και αντιστρέφει την λογική και τους ρόλους. Δεν είναι η πρώτη φορά. Τα «δικαιώματα του πολίτη / του ανθρώπου» αυτόν τον σκοπό είχαν από την αρχή. Όλη η σατανική δράση στηρίζεται σε δόλια αντιστροφή του λόγου του Θεού. Στην περίπτωση αυτή ο Τσίπρας απευθυνόμενος πρώτα στον παγκόσμιο σεναριογράφο και στον δικό του «Κύριο-Δεσπότη-Άγιο» είπε το δικό του «δίδαξόν με τα δικαιώματά σου, συνέτισόν με τα δικαιώματά σου, φώτισόν με τοις δικαιώμασί σου». Η «δημοκρατία» διδάσκει ιατρική και βιοηθική. Η «δημοκρατία» διδάσκει τι είναι η «αγάπη» και εκφοβίζει όσους έχουν αντίθετη άποψη, για να μη τολμήσουν να την εκφράσουν. Θυμίζει κάτι αυτό;


Όσο για το timing: Athens Pride, νομοσχέδιο διόρθωσης φύλου, Πανελλαδικές Εξετάσεις, Έμφυλες Ταυτότητες, Ανασκόπηση της Θεματικής Εβδομάδας στην θλιβερά μονομερή ΕΡΤ και ψηφοθηρία έναντι πολιτικών αδιεξόδων. Δείτε -αν δεν το έχετε ήδη κάνει- τι ανακάλυψαν οι Ομπάμα, Τσίπρας, ΕΡΤ, … όλοι σχεδόν οι δημοκρατικά εκλεγμένοι πρωθυπουργοί και τα διεθνή ΜΜΕ. Όλοι όσοι προτρέπουν τον άνθρωπο σε μια εθελοντική, υπερήφανη καταστροφή.








Στέργιος Ζυγούρας

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ