Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΚΑΝΑΔΑΣ: Νόμος δίνει την δυνατότητα στο κράτος να αφαιρέσει τα παιδιά από τους γονείς που δεν πιστεύουν στην θεωρία που λέει ότι το αγόρι τους μπορεί τελικά να είναι κορίτσι και το κορίτσι τους μπορεί τελικά να είναι αγόρι...

Την 1η Ιουνίου 2017, το κοινοβούλιο της επαρχίας του Οντάριο, της μεγαλύτερης σε πληθυσμό και οικονομικά πιο ανεπτυγμένης επαρχίας του Καναδά, ψήφισε ένα νόμο, το Νόμο 89, που διαλύει τη θρησκευτική ελευθερία και τα δικαιώματα των γονέων, καθώς δίνει στο κράτος την εξουσία να αφαιρεί παιδιά από οικογένειες που αντιτίθενται στην σκληρή νεοταξική ατζέντα των ΛΟΑΤ και επιτρέπει στις κρατικές υπηρεσίες να απαγορεύουν σε ζευγάρια που διαφωνούν με την ατζέντα αυτή να υιοθετήσουν παιδιά!
Ο νέος νόμος επιτρέπει στην κυβέρνηση να αφαιρέσει βίαια ένα παιδί από τη φροντίδα των γονέων του αν οι γονείς αρνούνται να αποδεχθούν την νέα υστερία που λέγεται «ρευστότητα φύλου». Με άλλα λόγια, εάν οι γονείς δεν αποδέχονται την "ταυτότητα του φύλου" του παιδιού τους (είναι αγόρι και λέει ότι είναι κορίτσι ή είναι κορίτσι και λέει ότι είναι αγόρι), τότε χάνουν τα γονικά τους δικαιώματα.

Αυτός ο νόμος αναφέρει ως στοιχεία που πρέπει να θεωρούνται «προς το συμφέρον του παιδιού» την «ταυτότητα φύλου» και την «έκφραση φύλου». Παράλληλα, αρνείται να
εξετάσει τη θρησκευτική πίστη των γονέων και αναγνωρίζει μόνο το "πιστεύω" του παιδιού. Αυτή είναι μια άμεση επίθεση στους χριστιανούς γονείς που απορρίπτουν την όλη περί «τρανσέξουαλ» ιδεολογία!




Ο νόμος έχει το εύηχο όνομα «Νόμος περί Υποστήριξης Παιδιών, Νέων και Οικογενειών του 2017», Bill 89. Στο νομοθετικό σώμα, ο νόμος ψηφίστηκε με 63 υπέρ και 23 ψήφους κατά, σύμφωνα με την ChristianPost.


Ο νόμος επεκτείνει τις "προστασίες" για τα παιδιά για να αποτρέψει τις «διακρίσεις» με βάση διάφορους παράγοντες. Η νέα και συνεχώς εξελισσόμενη εφεύρεση της λεγόμενης «ρευστότητας του φύλου» περιλαμβάνεται τώρα σε αυτόν τον κατάλογο.
Ο Jack Fonseca, του CoalitionLifeCampaign, είπε το εξής: "Με την ψήφιση αυτού του νόμου, εισερχόμαστε πλέον σε μια εποχή ολοκληρωτικής εξουσίας από το κράτος, πρωτόγνωρης στην ιστορία του Καναδά. Ο Bill 89 αποτελεί σοβαρή απειλή για τους χριστιανούς και όλους τους ανθρώπους της πίστης που έχουν παιδιά ή που ελπίζουν να κάνουν μια οικογένειά τους μέσω υιοθεσίας».



Ο νόμος «απαιτεί την υπηρεσίες προστασίας των παιδιών, τις ανάδοχες οικογένειες, τις υπηρεσίες υιοθεσίας και τους δικαστές να λαμβάνουν υπόψη και να σέβονται τη φυλή, την καταγωγή, τον τόπο καταγωγής, το χρώμα, την εθνοτική καταγωγή, την υπηκοότητα, την οικογενειακή ποικιλομορφία, την αναπηρία, το θρήσκευμα, την ταυτότητα φύλου και την έκφραση φύλου».




"Θα θεωρούσα ότι μια μορφή κακοποίησης, είναι όταν ένα παιδί αναγνωρίζει τον εαυτό του με έναν τρόπο και ένας φροντιστής (αγγλικά: caregiver) λέει όχι, πρέπει να το κάνεις αυτό διαφορετικά", ανέφερε ο υπουργός παιδικών και οικογενειακών υπηρεσιών Michael Coteau, ο οποίος παρουσίασε το νομοσχέδιο.



"Εάν πρόκειται για κακοποίηση και αν είναι εντός του ορισμού, ένα παιδί μπορεί να απομακρυνθεί από αυτό το περιβάλλον και να τεθεί σε προστασία όπου θα πάψει η κακοποίηση".


Ακούσατε; “Caregiver”. Δεν είσαι γονέας. Είσαι "φροντιστής".




"Το νομοσχέδιο 28 ανέφερε ότι ο γονέας ενός παιδιού που φροντίζει το παιδί διατηρεί το δικαίωμα "να κατευθύνει την εκπαίδευση και τη θρησκευτική ανατροφή του παιδιού". Ωστόσο, ο νέος νόμος θέτει ένα «αλλά»: "...να κατευθύνει την παιδεία και την ανατροφή του παιδιού ή του νεαρού, σύμφωνα με το θρήσκευμα του παιδιού ή του νεαρού, την ταυτότητα της κοινότητας και την ταυτότητα της κουλτούρας» (communityidentityandculturalidentity).


Σε μια σωστή κοινωνία, οι γονείς καθοδηγούν την ανάπτυξη και τη φροντίδα του παιδιού και μερικές φορές οι γονείς πρέπει να παρακάμπτουν τις επιθυμίες του παιδιού για δικό τους καλό. Ένα παιδί μπορεί να θέλει να αγγίξει τη σόμπα για να δει τι είναι, αλλά οποιοσδήποτε λογικός γονέας θα απαγορεύσει στο παιδί του να το κάνει επειδή θα καεί.


Αλλά προφανώς, όταν πρόκειται για το δικό του μυαλό σχετικά με τα αμετάβλητα χρωμοσώματα και τη σεξουαλικότητά του, το παιδί είναι αυτό που διευθύνει τους γονείς και όλα αυτά υπό την αιγίδα του κράτους!


Λάβετε υπόψη, ότι πέρσι το Αμερικανικό Κολέγιο Παιδιάτρων (American College of Pediatricians) δημοσίευσε μια αιχμηρή δήλωση με τίτλο «Η Ιδεολογία του Φύλου Βλάπτει τα Παιδιά».


"Το Κολέγιο αντιτάχθηκε στην αυξανόμενη transgenderτάση, σημειώνοντας ότι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι επιστημονικώς φυσικό χαρακτηριστικό. «Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι ένα αντικειμενικό βιολογικό δυαδικό γνώρισμα: «XY» και «XX» είναι γενετικοί δείκτες υγείας - όχι γενετικοί δείκτες κάποιας διαταραχής», αναφέρει.


Η οργάνωση συνεχίζει σημειώνοντας ότι υπάρχουν πραγματικές, σωματικές διαταραχές που μπορούν να οδηγήσουν σε θέματα φύλου, αλλά επίσης λέει ότι οι συνθήκες αυτές είναι "εξαιρετικά σπάνιες".


"Οι υπερβολικά σπάνιες διαταραχές ανάπτυξης του φύλου (DSDs), στις οποίες συμπεριλαμβάνονται το σύνδρομο θηλεοποιητικών όρχεων και η συγγενής υπερπλασία των επινεφριδίων, είναι όλες ιατρικά αναγνωρίσιμες αποκλίσεις από τον σεξουαλικό δυαδικό κανόνα και ορθώς αναγνωρίζονται ως διαταραχές. Τα άτομα με DSD δεν αποτελούν τρίτο φύλο".




ΥΓ: Πρωθυπουργός του Οντάριο είναι η λίμπεραλ Kathleen O'Day Wynne. Η Wynne έγινε η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη αρχηγός κυβέρνησης στον Καναδά. Είναι «παντρεμένη» με γυναίκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ