Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

His Master's Voice, τα Ρουφιανεξ ΕΚΟΥΜΟΥ αμερικανόπαιδα

Γελάνε στη Μόσχα με το πολιτικό σκουπίδι τον Τσιπρά που έβαλε την υπογραφή του για να πληρωθούν από τον ΟΗΕ οι κεφαλοκυνηγοί της Cia που θα συλλάβουν τον Πούτιν και τον Άσαντ ως εγκληματίες πολέμου!


Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ κατατέθηκε ψήφισμα για να συγκροτηθεί επιτροπή Έρευνας που «θα συλλέξει, θα εξετάσει και θα αναλύσει στοιχεία για τέλεση εγκλημάτων πολέμου αλλά και για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων και θα προετοιμάσει φακέλους για να δρομολογηθεί δίκαιη και ανεξάρτητη ποινική διαδικασία βάσει της διεθνούς νομοθεσίας…για τα εγκλήματα πολέμου τη Συρία».

Οι σκοπιμότητες πίσω από αυτή την «πρωτοβουλία» φάνηκαν και στην ψηφοφορία όπου πρώτες και καλύτερες οι Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τους άλλους δυτικούς και φυσικά τη Τουρκία υπερψήφισαν την πρόταση διότι πολύ απλά αυτοί βρίσκονταν από πίσω.

Αντίθετα, αρνητικά ψήφισε η ίδια η Συρία τονίζοντας ότι η
σύσταση ενός τέτοιου μηχανισμού είναι κατάφωρη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κράτους μέλους του ΟΗΕ αλλά και χώρες όπως η Ρωσία και το Ιραν.

Η κοινοπραξία του επαναστάτη Τσιπρά, που έκλαιγε για τον Κάστρο, συντάχθηκε με τα… αφεντικά της θείας Cia , ψηφίζοντας ευρωπαϊκά «ναι» ως ουρά των Αμερικανών, των Τούρκων και των γερμανο-εβραίων.

Το ψήφισμα πέρασε με 105 ΝΑΙ , έναντι 15 κατά και 52 αποχών

πηγή
http://deltio11.blogspot.gr/2016/12/his-masters-voice_24.html

Επίσης,



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »