Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ποιοι έκαναν τα γυρίσματα μιας ταινίας για τους "ρωσικούς βομβαρδισμούς" στην Συρία

ΜΟΣΧΑ, 13 Δεκεμβρίου - RIA Novosti.

Η Ταινία για τους "ρωσικούς βομβαρδισμούς", "οι εκτελέσεις" και άλλες οργανωμένες σκηνές γυρίστηκαν στο Χαλέπι από μια ειδική ομάδα τηλεόρασης ανταρτών, είπε ο επίσημος εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας Υποστράτηγος Ιγκόρ Konashenkov.

Σύμφωνα με αυτόν , δεν υπήρχε «αντιπολίτευση», «ανθρωπιστικές οργανώσεις » ή δεν υφίσταντο «ανθρώπινα δικαιώματα» στα ανατολικά του Χαλεπίου, υπήρχε ένα σύνολο τρόμου από μαχητές.
Ο Konashenkov αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς ότι στο Χαλέπι "παρέμειναν στον αποκλεισμό 250.000 πολίτες."

"Όλες οι θεατρικές κραυγές δήθεν για την προστασία" των 250 χιλιάδων αποκλεισμένων "αμάχων στο Χαλέπι, στις οποίες ειδικά διακρίνονται μεμονωμένα μέλη της βρετανικής ηγεσίας και οι συνάδελφοι τους από τη Γαλλία – τις δημιούργησαν από Ρωσοφοβικό σύνδρομο», - είπε.

Ο Konashenkov είπε ότι στις ανατολικές συνοικίες του
Χαλεπίου οι τρομοκράτες κρατούσαν ως ανθρώπινες ασπίδες πάνω από 100 χιλιάδες άτομα. Όταν πέρασαν στον Κυβερνητικό στρατό οι ελεγχόμενες από τους τρομοκράτες περιοχές, τότε μπόρεσαν να λάβουν βοήθεια και γεύματα με την πρώτη ευκαιρία.

"Όλες οι εκκλήσεις μας προς τους Δυτικούς ομολόγους και τους διεθνείς οργανισμούς που υποσχέθηκαν να στείλουν ανθρωπιστική βοήθεια προς τους αμάχους που έχουν δραπετεύσει από τον τρομοκρατικό θύλακα του Χαλεπίου έμειναν αναπάντητες» δήλωσε ο Στρατηγός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αντί για βοήθεια οι Σύριοι έλαβαν «σιωπή ή δικαιολογίες για απειλές κατά της ασφάλειας."

"Ενώ στο παρελθόν για την κατεύθυνση της βοήθειας σε τρομοκράτες που είχαν υπό τον έλεγχο τους τις τις ανατολικές συνοικίες του Χαλεπίου κανένας κίνδυνος δεν υπήρχε για κανέναν από το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο και την Ουάσιγκτον και για κάποιο λόγο δεν φοβόντουσαν», - δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.

Νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι οι συριακές αρχές ελέγχουν πλήρως περισσότερο από το 98% του εδάφους του Χαλεπίου, ως εκ τούτου, η συνολική έκταση των γειτονιών στο ανατολικό τμήμα της πόλης, όπου οι αντάρτες παραμένουν, δεν είναι περισσότερα από τρία τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η Εξέλιξη της κατάστασης - σε ένα ειδικό κεφάλαιο του RIA Novosti "Ο πόλεμος στη Συρία [1]" >>

References
↑ Война в Сирии
  ( http://ria.ru/syria/ )
https://ria.ru/
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ