ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Βέλγος βουλευτής ύψωσε τη συριακή σημαία νίκης στο κοινοβούλιο.

και

"Το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας απευθύνεται στην ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ευρωπαϊκή αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ» , Τροτσκιστές, στη σάρα, τη μάρα, στις «αλληλέγγυες» ΜΚΟ και στο κακό συναπάντημα"

****************
 Βέλγος βουλευτής ύψωσε τη συριακή σημαία νίκης στο κοινοβούλιο.

O βέλγος ομοσπονδιακός βουλευτής  Filip Dewinter ύψωσε τη συριακή σημαία στα έδρανα του Βέλγικου κοινοβουλίου.Ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο twitter με το μήνυμα:

»Η συριακή σημαία στην #deKamer. το  Σύμβολο της Νίκης επί της Al Qaida στο Χαλέπι. Εις απάντηση στην υποκρισία και στην επιλεκτική αγανάκτηση. »

Πρόκειται για βλέγο φλαμανδό βουλευτή του
κόμματος Vlaams Belang από την Αμβέρσα. Στην Ελλάδα υπάρχει κανείς κοινοβουλευτικός που έχει το θάρρος να υψώσει τη σημαία της παγκόσμιας Αντίστασης στο ελληνικό κοινοβούλιο;

Βέλγος βουλευτής ύψωσε τη συριακή σημαία νίκης στο κοινοβούλιο. - Εικόνα1


Aνεξάρτητα με το αν διαφωνεί ή συμφωνεί κανείς με τον κομματικό χώρο που εκπροσωπεί και το ιδεολογικό του περίβλημα η ενέργεια του η συγκεκριμένη είναι αποδεκτή και επικροτείται ήδη από πολύ ευρύτερα πολιτικά σύνολα που σε άλλα ζητήματα βρίσκονται αντιδιαμετρικά αντίθετα από τον πολιτικό του φορέα αφού το συριακό και η υποστήριξη στο μαχόμενο συριακό λαό και στην επαξίως εκπροσωπούσα του διοίκηση προσλαμβάνει  δια-υπέρ-κομματικές δια-υπέρ-πολιτικές, δια-υπέρ-θρησκευτικές διαστάσεις.


το είδα
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας απευθύνεται στην ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ευρωπαϊκή αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ» , Τροτσκιστές, στη σάρα, τη μάρα, στις «αλληλέγγυες» ΜΚΟ και στο κακό συναπάντημα

pcsiriano_plenum
«Σύντροφοι,
Όπως είναι γνωστό, το κόμμα μας, μαζί με άλλα προοδευτικά και πατριωτικά κόμματα της Συρίας, αγωνίζεται εναντίον αυτής που σήμερα είναι μια από τις πιο βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επιθέσεις, από την εποχή του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.
Αυτός ο αγώνας μας είναι σε σύγκρουση με τα ιμπεριαλιστικά σχέδια παγκόσμιας κυριαρχίας και ειδικότερα στην περιοχή που ονομάζεται «Νέα Μέση Ανατολή».
το είδα


Απορία 1:

Στο τίτλο της ανάρτησης, "Το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας απευθύνεται στην ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ευρωπαϊκή αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ» , Τροτσκιστές, στη σάρα, τη μάρα, στις «αλληλέγγυες» ΜΚΟ και στο κακό συναπάντημα" , στο κακό συναπάντημα ποιοί να ανήκουν άραγε;


Απορία 2:

Γιατί άραγε κανείς κοινοβουλευτικός του ΚΚΕ δεν έχει υψώσει τη σημαία της παγκόσμιας Αντίστασης (Συρίας) στο ελληνικό κοινοβούλιο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ