Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν 5 Αλγερινοί για 19 διαρρήξεις σε καταστήματα της Λέσβου

Σε πρώτη προτεραιότητα έθεσαν οι Αρχές της Λέσβου τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπευθύνων για τις απανωτές κλοπές, τις διαρρήξεις και το πλιάτσικο που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα καταστήματα των κατοίκων της περιοχής.

Έσπαγαν τα πάντα, διέλυαν τα πάντα και έκλεβαν ό,τι έβρισκαν, κυρίως βεβαίως χρήματα. Μέσα σε ελάχιστα 24ωρα πραγματοποίησαν 19 κλοπές, διαρρήξεις και βανδαλισμούς σε καταστήματα, κανονικό πλιάτσικο δηλαδή και ενδεικτικό της δράσης τους ήταν ότι μόλις τη νύχτα που πέρασε έκαναν 4 απανωτές κλοπές και διαρρήξεις.

Αυτή την στιγμή έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια του νησιού 5 Αλγερινοί και ανακρίνονται ως οι υπεύθυνοι για αυτές τις ενέργειες, ενώ ορισμένοι εξ αυτών έχουν καταγραφεί και από κάμερες καταστημάτων.

Αργότερα, ίσως αύριο αναμένονται και

επίσημες ανακοινώσεις για την εξέλιξη αυτή, ενώ υπενθυμίζεται ότι ήταν τέτοιο το πρόβλημα που προκάλεσαν, που ο τοπικός εμπορικός σύλλογος προέβη σε ανακοινώσεις και σε συμβουλές προς τα μέλη του.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι συνελήφθη πριν μερικές ημέρες ένας Αλγερινός από τον καταυλισμό της Μόριας, που ήταν υπεύθυνος για απόπειρα βιασμού σε βάρος φοιτήτριας, ενώ έχουν προηγηθεί κλοπές ακόμα και βανδαλισμός του νεκροταφείου του χωριού της Μόριας. Όλα αυτά έχουν προκαλέσει την οργή των κατοίκων και έτσι η Αστυνομία επιτάχυνε όσο μπορούσε για να εντοπίσει και να συλλάβει τους υπευθύνους τουλάχιστον των τελευταίων κλοπών.



http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/synelhfthhsan-5-algerinoi-gia-19-diarrhkseis-se-katasthmata-ths-lesvoy.4437024.html
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ