Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Υπάρχουν ΝΑΤΟϊκοί υπάλληλοι και στο ειδησεογραφικό πόρταλ του ΣΥΡΙΖΑ, Left.gr; Σχετικά με δημοσίευμα του Left.gr για τη Συρία...

Δεν χρειαζόταν ο χορευταράς Κοτζιάς για να μάθουμε ότι το ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει γνώμη για τη Συρία και συνεχίζει να υπερασπίζεται -χωρίς να χάνει ευκαιρίες- τους μισθοφόρους φονιάδες, τους λακέδες των ιμπεριαλιστών.


Πως να ξεχάσουμε τη "ριζοσπαστική αριστερά" όταν καλούσε τη "διεθνή κοινότητα" να δράσει υπέρ των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων στη Συρία και ζητούσε να στηριχτούν πολιτικά και οικονομικά; (Οκτώβρης 2014: Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ξέφυγαν εντελώς; Υπάρχουν ΝΑΤΟϊκοί υπάλληλοι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;)




Σήμερα συνεχίζουν, αφού τα τακτοποίησε όλα ο χορευτής Κοτζιάς, με τον "σύντροφο" φονιά Ερντογάν, ξανά στο προσκήνιο, αντιγράφοντας το λαμόγιο Αβραμόπουλο, όταν τον Σεπτέμβρη του 2012, το γερμανοτσογλάνι με τα εμβόλια γρίπης των εκατομμυρίων -που θα ζητούσε εξεταστική το τότε ΠΑΣΟΚ της αντιπολίτευσης και σιγά μην το κάνει σήμερα ο Κουρουμπλής-, δήλωνε: "Το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί". Αλλά και στην ίδια γραμμή και με τον διάδοχό του, τον γαμπρό του Μπακατσέλου: (Μιλάμε για μεγάλο γερμανοτσογλάνι και ο διαδοχός του... ο Μητσοτάκης του ΠΑΣΟΚ στην ίδια και χειρότερη κατεύθυνση!).


Τώρα το ΝΑΤΟϊκό πρακτορείο Left.gr, μπροστά
στη συντριβή των Τζιχαντιστών και με την άφιξη στη Λαττάκεια των "Φρουρών της Ιρανικής Επανάστασης"... (Φθάνουν στην Λαοδικεία... οι μαχητές των "Φρουρών της Επανάστασης") έβαλε μπροστά την αναπαραγωγή των δελτίων τύπου της Μοσάντ!



Δείτε και βγάλτε συμπεράσματα:


Από το "leninreloaded"


Χθες, 31 Μαϊου 2015, το ειδησεογραφικό πόρταλ του ΣΥΡΙΖΑ, Left.gr αναδημοσίευσε "είδηση" του ελληνικού παραρτήματος της αμερικανικής Huffington Post, την... οποία παραθέτω:



Συρία: Η Ρωσία εγκαταλείπει τον Άσαντ; 



Τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, φαίνεται να εγκαταλείπει η Ρωσία, σταθερός σύμμαχός του από την αρχή του εμφυλίου στη χώρα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της αραβικής εφημερίδας Asharq Al-Awsat που εδρεύει στο Λονδίνο, το οποίο επικαλείται αξιωματούχους από τις χώρες της Δύσης και τον Περσικό Κόλπο.


«Το Κρεμλίνο έχει αρχίσει να απομακρύνεται από το καθεστώς» αναφέρεται σχετικά στο δημοσίευμα, όπου σημειώνεται επίσης ότι, σύμφωνα με πηγές της αντιπολίτευσης, στρατιωτικοί σύμβουλοι από το Ιράν και τη Χεζμπολά έχουν αποχωρήσει από την αίθουσα επιχειρήσεων στη Δαμασκό, όπως και Ρώσοι ειδικοί.


Όπως αναφέρεται, τις τελευταίες ημέρες αυξάνονται οι ενδείξεις ότι το καθεστώς Άσαντ καταρρέει, μετά από τέσσερα χρόνια εμφυλίου στη Συρία, με το Ισλαμικό Κράτος να ελέγχει πάνω από το 50% της χώρας. 


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αλλαγή στις ρωσικές θέσεις έρχεται εν μέσω διαπραγματεύσεων μεταξύ των χωρών του Κόλπου και της Μόσχας, στο πλαίσιο αντιδράσεων της Ρωσίας στις οικονομικές κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.


Σύμφωνα με τις πηγές της συριακής αντιπολίτευσης, η Ρωσία έχει απομακρύνει 100 αξιωματούχους της και της οικογένειές τους από τη Συρία, μέσω του αεροδρομίου της Λατάκια- οι οποίοι δεν έχουν αντικατασταθεί. Την Πέμπτη, επιβεβαιώθηκε ότι αεροσκάφος μετέφερε 66 Σύριους πολίτες από το τη Λατάκια στο αεροδρόμιο της Μόσχας, όπως και έναν αριθμό πολιτών από άλλες χώρες, παραδίδοντας παράλληλα ανθρωπιστική βοήθεια στη χώρα. Δεν υπήρξαν σχόλια περί απομάκρυνσης στρατιωτικών συμβούλων. Επίσης, η εφημερίδα σημειώνει ότι μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες η Ρωσία έχει μειώσει τον αριθμό των εργαζομένων της στην πρεσβεία στη Δαμασκό.

Το εν λόγω δημοσίευμα αποτελεί, όπως σχολιάστηκε ήδη από σύντροφο του εξωτερικού, "αναμετάδοση μαύρης προπαγάνδας από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ." Πέραν του γεγονότος ότι επικαλείται ρητά ως πηγές "τη συριακή αντιπολίτευση", δηλαδή την χρηματοδοτημένη, οπλισμένη και εκπαιδευμένη από τις ΗΠΑ, την Τουρκία, και τη Σαουδική Αραβία δύναμη τρομοκρατών μισθοφόρων που έχει αιματοκυλήσει τη χώρα, επικαλείται επίσης ρητά ως πηγή την εφημερίδα Asharq Al-Awsat. Η εφημερίδα είναι Σαουδαραβικής ιδιοκτησίας. Το "αφήγημα" --με ορθότερους όρους, το ιμπεριαλιστικό disinformation item--  που αναπαράγει το πόρταλ του ΣΥΡΙΖΑ, αναπαράγεται, εκτός των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας, από τη "σύμμαχο χώρα" που εκπαιδεύει εναντίον του Ιράν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το Ισραήλ. Και βεβαίως, το ίδιο ακριβώς αφήγημα, ότι η κυβέρνηση Άσαντ είναι ετοιμόρροπη και χωρίς συμμάχους, αναπαράγουν και οι σφαγείς του Μετώπου Al-Nusra, όπως προκύπτει από σχετικό ρεπορτάζ του 902 στις 28 Μάη του 2015. Βεβαίως, κανείς απ' τους προαναφερθέντες δεν φαίνεται να πρόσεξε ότι αυτό που όντως συνέβη τις τελευταίες μέρες είναι ότι ο κουρδικός YPG ήρθε --επιτέλους...-- σε σύγκρουση με τα μίσθαρνα όργανα του ΝΑΤΟ που ονομάζονται "Συριακή Αντιπολίτευση" και ότι η ως τώρα παράδοξη συνύπαρξη των δύο ενάντια στον Άσαντ, τη στιγμή που ο YPG μάχεται κατά του ISIS και η Νούσρα είναι η ISIS με άλλο όνομα, μπαίνει σε κρίση. 

Αυτή είναι η εμετική και κατάπτυστη συμβολή της σοσιαλδημοκρατίας στην ενημέρωση του ελληνικού λαού για το τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο.



Ας γνωρίζουν όλοι όσοι εμπλέκονται με το αισχρό παιχνίδι γενοκτονίας του ΝΑΤΟ και των συμμάχων του ότι οι αντι-ιμπεριαλιστές κομμουνιστές δεν κοιμούνται όρθιοι και παρακολουθούν πολλά και πολλούς. 

Ζήτω η λαϊκή αντίσταση στα γενοκτονικά σχέδια του δυτικού ιμπεριαλισμού, σε όλο τον κόσμο

το είδα


Δες και,




Το ειδησεογραφικό πόρταλ του ΣΥΡΙΖΑ, Left.grπιο σωστά να πούμε το Right.gr ;) λέει τα "σωστά" λόγια την κατάλληλη στιγμή...

και τι μας λέει το Left.gr για τον "εμφύλιο" στην Συρία;


και ποιά είναι η "αριστερή" στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την Ουκρανία;


Οπότε,
Πρώτη φορά Αριστερά
ή
 Ιδού η απορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »