Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ταυτοποιήθηκε χρήστης του διαδικτύου, που έκανε ρατσιστικό σχόλιο σε ιστοσελίδα....... Eίναι η νέα τάξη πραγμάτων! ΑΝΕΤΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποίησε χρήστη του διαδικτύου, ο οποίος, με ψευδώνυμο, έκανε σχόλιο ρατσιστικού περιεχομένου, σε βίντεο που είχε αναρτηθεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με θέμα τη διάσωση μεταναστών σε νησί του Βορείου Αιγαίου. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, για παράβαση του νόμου σχετικά με την «Καταπολέμηση Ρατσισμού και Ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου».  Αντιρατσιστικός νόμος  Σαμαρά!

 
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έλαβε καταγγελία για σχόλιο ρατσιστικού περιεχομένου, την οποία έθεσε υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Αμέσως μετά, εκδόθηκε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, κατ’
εφαρμογή σχετικών γνωμοδοτήσεων του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.


Θα σε τρέχουν....στο τμήμα οι "δημοκράτες"

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, διενεργήθηκε αστυνομική και ψηφιακή έρευνα, σε συνεργασία με τους αρμόδιους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και προέκυψε η σύνδεση διαδικτύου, μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκε η κακόβουλη πράξη. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και ο χρήστης στον οποίο αντιστοιχεί. Χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του χρήστη, σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. 


Το ψηφιακό πειστήριο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε για την υπόθεση, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

haniotika-nea.gr
το είδα




1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »