Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Οι κυνικές «προσωπικότητες» του «σούρτα φέρτα»!

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Είναι αστείο πράγμα τελικά, να ασκούν κριτική στην κοινή γνώμη για την θρησκευτική της στάση, τέτοιες τιτανοτεράστιες προσωπικότητες με τα τηλεοπτικά τους «σούρτα φέρτα»!
«Άτιμη Γιουροβίζιον, που όταν ήμουν μικρός, άλλα μου έλεγες και άλλα ονειρευόμουν πως θα γίνω!».

Αυτό θα έπρεπε να τραγουδάει, κατ΄εμέ, ο Αγάθωνας, αυτή η μεγάλη προσωπικότης, που όμως ασχολείται με τα μικρά όργανα, όπως είναι το συμπαθές μπαγλαμαδάκιον, αντί να αμφισβητεί απαξιωτικά και με ειρωνεία την ιατρική κατάρτιση της Βαρβάρας Ανεμοδουρά, επειδή αυτή δήλωσε ότι είναι υπέρ της μεταφοράς των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο.

Ποιος;;; Ο μπαγλαδαμακιστής με το καλογερίστικο όνομα!! Που φιλοδοξεί να προάγει την ελληνική μουσική και τον πολιτισμό με τη συμμετοχή του στα πανηγύρια!! Μάζεψε αγόρι μου το μουστάκι σου! Ρίξτο πίσω σαν κασκόλ και τύλιξε το, δυο-τρεις φορές γύρω από τα αυτιά σου, να μοιάζεις με κοκορέτσι, ή με Βαυαρό αμαξά του 19ου αιώνα! Που σε χάνουν, που σε βρίσκουν, όλο σε διαγωνισμούς βρίσκεσαι! Πότε στη Γιουροβίζιον και πότε στο παζάρι της αριστεροφροσύνης!

Πάρε μαζί σου και τον άλλο, τον υδρόκοιλο τον Φίλη. Αυτήν την τεράστια, στην κυριολεξία, φυσιογνωμία, που
ούτε η μάνα της δεν την ήξερε στην Αυγή με τα 1000 φύλλα, να πάτε να πιείτε κάνα τσίπουρο. Ο Φίλης δεν πιστεύει μεν σε Θεό και σε λείψανα, αλλά πηγαίνει και ψέλνει «αριστερός» ψάλτης, άμα λάχει (!), λες και η εκκλησία είναι κάνα κουτούκι! Μπαγλαμά εσύ, ψάλσιμο αυτός, το φτιάξατε λοιπόν το ντουέτο!

Διότι, αν δε το ξέρεις, σε ένα ραδιοφωνικό αφιέρωμα του Βασίλη Κουνέλη για την Μεγάλη Εβδομάδα στην εκπομπή «Παρεκκλίσεις» που παιζόταν στον ρ/σ «Κοκκινοσκουφίτσα στα FM» στο μακρινό 1989, ο Νίκος Φίλης, που ήταν καλεσμένος κυριολεκτικά «τα έψελνε»… τα εγκώμια. Και «λάμπρυνον μου τη Στολή...» κλπ. Τώρα, όμως, άλλαξε «καθαριστήριο» και ήρθε η ώρα να του «λαμπρύνουν» το προφίλ οι άθεοι ψηφοφόροι του μισού, του 4%, του πραγματικού Σύριζα, μπας και δει και αυτός ο άνθρωπος λίγη δημοσιότητα και φως κάμερας στη ζωή του!

Αμ, ο άλλος! Ο συνονόματος μου! Ο «μέγας» λαϊκός βάρδος, με τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του: «Το κορίτσι μου η Μπέμπα, από την Αντισαμπέμπα», βιάστηκε και αυτός να αναφωνήσει το «γιούρια-γιούρια στο ταμπλά με τα κουλούρια», της δημοσιότητας! Τι έγινε ρε Γερολυμάτε;; ΄Εβγαλαν από την ναφθαλίνη και το δικό σου λείψανο, για να ασκήσεις και εσύ κριτική στον ανόητο λαό;;

Όλοι εσείς, που σφάζετε και τη φουκαριάρα τη μάνα σας για λίγη δημοσιότητα! Ποιοι είστε ρε εσείς, που κριτικάρετε και ζητάτε από τον κόσμο να απολογείται για την πίστη του; Πάτε καλά;; Πιστεύετε ότι έχετε αυτό το υπεράνω δικαίωμα, που δεν έχουν και οι άλλοι;
Νομίζετε ότι ο κόσμος είναι πράγματι τόσο χαζός και δεν ξέρει, ή δεν καταλαβαίνει, τι καπνό φουμάρει ο καθένας από εσάς;; Πως δεν βλέπει το χυδαίο διαγκωνισμό σας, για να αρπάξετε ένα λεπτό τηλεθέασης, πιστοποιητικό «προοδευτικότητας» και ένα μικρό κομμάτι από την άθεη ευχαριστία;;

Αφιππεύστε ρε από τα καλάμια όπου έχετε ανεβεί, πριν σπάσουν και σας μπουν οπουδήποτε!
Άιντε!! Αηδία καταντήσατε πια!
Νάνοι!!

Σχέδιο: Μελάνι-χαρτί
Γ.Γ.Γ.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ