Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΤΡΑΠΕΖΑ: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ



Γιατί δεν μπορούμε να βγούμε από την λιτότητα και την κρίση χρέους;


Η αλήθεια πίσω από ένα μεγάλο ιστορικό γεγονός που εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο, ξεδιπλώνει την αλήθεια για το τι κρύβεται πίσω από την παγκόσμια «κρίση» και την επιβολή μνημονίων και μέτρων διαρκούς λιτότητας.

Ερώτηση:
«Ποιοι δολοφόνησαν τον Πρόεδρο Κένεντι και γιατί;»

Προσέξτε το πρώτο χαρτονόμισμα (φρεσκοτυπωμένο το 1963 με εντολή του Κένεντι), γράφει στην κορυφή «χαρτονόμισμα των Η.Π.Α.», ενώ το κάτω χαρτονόμισμα γράφει «χαρτονόμισμα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας» (όπως και σήμερα γράφουν όλα τα χαρτονομίσματα των Η.Π.Α.)

Τις 4 Ιουνίου του 1963, μια σχεδόν άγνωστη στον κόσμο Προεδρική Οδηγία, η Εκτελεστική Εντολή 11110, υπογράφεται από τον πρόεδρο Κένεντι που με αυτήν ουσιαστικά καταργεί το αποκλειστικό δικαίωμα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας να τυπώνει και να δανείζει με τόκο την κυβέρνηση των Η.Π.Α.

Με μια υπογραφή, ο Κένεντι δηλώνει πως η ιδιωτική Ομοσπονδιακή Τράπεζα που ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΄και πέρα από κάθε λογική ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ έχει αποκτήσει εδώ και έναν αιώνα το δικαίωμα να ελέγχει το χρήμα και να κερδίζει τοκίζοντας το
ακόμα και απέναντι στο Αμερικάνικο Δημόσιο, σύντομα θα αποτελούσε παρελθόν!

Τα ποσά που το καρτέλ των Τραπεζιτών (το ίδιο καρτέλ που σήμερα ελέγχει την παγκόσμια οικονομία, κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς) θα έχανε είναι μυθικά, αλλά πιο σημαντική απώλεια για τους τραπεζίτες θα ήταν η απώλεια της εξουσίας που ασκούσαν πάνω στις κυβερνήσεις των Η.Π.Α. και κατά συνέπεια του πλανήτη.

Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί … ο πρόεδρος Κένεντι έπρεπε να εξοντωθεί.

Μετά την δολοφονία του Κένεντι, το πρώτο πράγμα που έκανε ο διάδοχος του Λίντον Τζόνσον, ήταν να επαναφέρει το μονοπωλιακό δικαίωμα του χρήματος στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα.

Το μυστήριο της δολοφονίας του Κένεντι ντύθηκε με συνομοσιακές θεωρίες περί μαφιόζων, Κουβανών, βιομηχανικών συμφερόντων που ήθελαν τον πόλεμο του Βιετνάμ κλπ … η αλήθεια όμως είναι απλή.

Με την κίνηση του ο Κένεντι αφαιρούσε όχι μόνο αμύθητα ποσά από τους τραπεζίτες αλλά την ίδια την εξουσία που τους επέτρεπε (και επιτρέπει) να διαμορφώνουν τις τύχες της ανθρωπότητας προς όφελος τους και εις βάρος όλων εμάς.

Η δική μας Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα, είναι μια ιδιωτική τράπεζα με ιδιοκτήτες τους ίδιους ανθρώπους που ελέγχουν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Η.Π.Α. την Τράπεζα της Αγγλίας και όλες σχεδόν τις Κεντρικές Τράπεζες του Δυτικού Κόσμου.

Σήμερα, αυτό που συμβαίνει είναι μια επιθετική και καταστροφική συμπεριφορά από μια ντουζίνα ανθρώπους που ελέγχουν το χρήμα και ξεζουμίζουν την ανθρωπότητα.

Αν υπάρχει τεκμήριο βάση του οποίου μπορεί κανείς να αξιολογήσει τις προθέσεις των σημερινών πολιτικών σχηματισμών και κομμάτων, είναι εάν διατίθενται να καταργήσουν αυτό το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ του ΧΡΗΜΑΤΟΣ !

Όταν ακούς από «αντιμνημονιακούς» να λένε «το μέλλον μας είναι μέσα στο ΕΥΡΩ», να ξέρεις πως αυτό παραφράζεται ως «υποστηρίζουμε την εξουσία του Τραπεζικού καρτέλ σε βάρος της ανθρωπότητας».

Προμηθέας.


το είδα

2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά τα λέει το άρθρο. Εγώ απλώς να προσθέσω ότι ένας επιπλέον λόγος που δολοφονήθηκε ο Κέννεντυ, ήταν ότι εναντιώθηκε σθεναρά στο να αποκτήσει το Ισραήλ πυρηνικά όπλα...

    Με βάση τα παραπάνω, καταλήγουμε στο λογικό συμπέρασμα ότι ο Κέννεντυ δολοφονήθηκε από κλιμάκιο της Μοσάντ, σε συνεργασία με τον αντιπρόεδρο Λίντον Τζόνσον, ο οποίος ήταν κρυφο-Εβραίος από το Τέξας... Ο Τζακ Ρούμπι, που δολοφόνησε τον υποτιθέμενο "δολοφόνο" του Κέννεντυ, λεγόταν στην πραγματικότητα Ρουμπινστάιν και ήταν κι αυτός Εβραίος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιό λογικό συμπέρασμα είναι ότι τον δολοφόνησε η CIA ή κάποια συγγενική της υπηρεσία, αν μη τι άλλο επειδή ήταν στην δική της περιοχή ή δικαιοδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ