Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία εισέβαλλε με στρατηγικές Μυστικών Υπηρεσιών

Μια έρευνα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel που αναδημοσιεύει και ο βελγικός τύπος σήμερα , υποστηρίζει ότι η ταχεία προέλαση του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία προετοιμάσθηκε μεθοδικά και στρατηγικά χρησιμοποιώντας τεχνικές των Μυστικών Υπηρεσιών. Αυτό προκύπτει από έγγραφα των υψηλά ισταμένων στην ιεραρχίας της ISIS, που πραγματεύονται τη στρατηγική και την οργάνωση της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με το Der Spiegel, της επέλασης του Ισλαμικού Κράτους, προηγήθηκαν εκτεταμένες δραστηριότητες κατασκοπείας σε πόλεις και χωριά στη βόρεια Συρία. Μυστικοί πράκτορες που ήταν ιεροκύρηκες υπό το πρόσχημα ισλαμικών ιεραποστολικών κατάφεραν να χαρτογραφήσουν τις
στρατιωτικές δυνάμεις σε κάθε περιοχή.




Στο επόμενο στάδιο του σχεδίου, οι σύριοι »ηγέτες της εξέγερσης», εξουδετερώθηκαν από ειδικές μονάδες που πραγματοποιούν τις δολοφονίες και τις απαγωγές και η όποια πιθανή αντιπολίτευση είχε εξαφανισθεί εν τη γενέσει της. Τότε το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε την στρατιωτική του εκστρατεία, υποστηριζόμενο από «κρυφούς πυρήνες» ενόπλων ισλαμιστών. Τα σχέδια αυτά εφαρμόστηκαν αυστηρά.

Το Spiegel επιβεβαιώνει ότι τα σχέδια αυτά μέσα από πολύμηνη επιτόπια έρευνα σε διάφορες τοποθεσίες της Β. Συρίας.

Επίσης αυτά τα συμπεράσματα προκύπτουν από τα στοιχεία της ανάλυσης εγγράφων που βρέθηκαν σε ένα πρώην αρχηγείο του Ισλαμικού Κράτους στο Χαλέπι. Πρόκειται για εκατοντάδες σελίδες πρωτοκόλλων κατασκοπείας, παρακολούθησης και επιβολής στις κατακτημένες περιοχές.



Για όσους έχουν ασχοληθεί με το συριακό, γνωρίζουν εδώ και χρόνια ότι οι τρομοκράτες ισλαμιστές που εισέβαλαν μαζικά , οδηγούνταν στο εσωτερικό της συριακής υπαίθρου και επικράτειας με σύστημα εξατομικευμένης πλοήγησης που είχε δημιουργηθεί από τις δυτικές και άλλες δυνάμεις προκειμένου να παράσχει μέχρι on line διευκρινίσεις και οδηγίες. Επίσης αυτοί οι μισθοφόροι τρομοκράτες, ήταν εφοδιασμένοι με ηλεκτρονικό τσιπάκι το οποίο εξέπεμπε σήμα των θέσεών τους. Τα ραντάρ από τις βάσεις του ΝΑΤΟ στην Τουρκία, τους έδιναν στο σύστημα πλοήγησης τις ακριβείς συντεταγμένες των θέσεων του συριακού στρατού, είτε για να τις αποφύγουν , είτε για να τις χτυήσουν. Επίσης στα υπόγεια τούνελ που βρίσκονταν τα αρχηγεία των τρομοκρατών, οι συνομιλίες τους με τους υπευθύνους στις βάσεις του ΝΑΤΟ ή σε αμερικανικές βάσεις σε άλλες αραβικές χώρες, γίνονταν με ένα στρατιωτικό υπερσύγχρονο σύστημα αυτόματης προφορικής μεταγλώτισης, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τους μη αγγλόφωνους ή μη αραβόφωνους και από τις δυο πλευρές.



Η δε επικυριαρχία τους στις συριακές περιοχές εκτός από το σύστημα των πληροφοριών, κατά κύριο λόγο βασίστηκε στο καθεστώς του ΤΡΟΜΟΥ, στην πραγματική κατατρομοκράτηση του λαού…

dimpenews.com


Ζήτω η Συριακή "επανάσταση" από τον Πέτρο Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »