Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ!!!

Από το Σάββατο 25/4/2015 κάτοικοι της Χαλκίδος ενημέρωναν το σωματείο ότι δέχτηκαν τηλεφωνήματα από το γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ κου Μαυραγάνη, ότι η ομιλία αναβάλλεται, επειδή ο κος Θεοδωρίδης θα μεταβεί στην Κάρυστο για να μιλήσει εκεί.

Σε επικοινωνία μέλους των ΑΝΕΛ –φίλου του σωματείου- με τον κον Μαυραγάνη το Σάββατο 25/4/2015, έλαβε την απάντηση ότι η ενημέρωση για την αναβολή της ομιλίας αφορούσε την ομιλία του ιδίου του κου Μαυραγάνη που θα γινόταν την Δευτέρα 27/4/2015.

Πριν την έναρξη της ομιλίας την Κυριακή το πρωί, αρκετά από τα άτομα που προσήλθαν στο επιμελητήριο ανέφεραν ότι και αυτούς τους είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά για την αναβολή.

Μέλος των ΑΝΕΛ που ευρίσκετο εκεί -μόλις άκουσε το συμβάν- πήρε τηλέφωνο τον κο Μαυραγάνη, ο οποίος του ανέφερε ότι η ενημέρωση για την
ακύρωση, αφορούσε πάλι την δική του ομιλία που θα γινόταν την προηγούμενη μέρα, το Σάββατο 25/4/2015!!!!!

Τελικά πότε είχε ομιλία ο κος Μαυραγάνης στην Χαλκίδα;

Το Σάββατο 25 Απριλίου ή την Δευτέρα 27 Απριλίου ;;;;;;;;;;


Για να μην έχετε απορία σας ενημερώνουμε ότι ο κος Μαυραγάνης ομιλία στην Χαλκίδα είχε στον εμπορικό σύλλογο στις 31 Μαρτίου!!!!!!!!


ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ;;;;;;;;

Περιμένουμε την απάντηση του.


Είτε απαντήσει είτε όχι,

την απάντηση μας θα την λάβουν ΟΛΟΙ σύντομα.

Φυσικά και έγινε η ενημέρωση στο πλήρες κόσμου Επιμελητήριο της Χαλκίδος από τον πρόεδρο του σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ» την Κυριακή 26/4/2015.

Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για τους τρόπους ακυρώσεως των δανείων τους προς τις τράπεζες καθώς και για την διακοπή πληρωμών προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Τα στοιχεία που παρουσιαστήκαν επέδειξαν, ότι ούτε οι εφορίες ούτε τα ασφαλιστικά ταμεία μπορούν να εκβιάζουν τους φορολογουμένους πολίτες, για να υποκύψουν στις παράνομες εντολές των διαχειριστών της εξουσίας.

Κατόπιν απαιτήσεως του κόσμου θα οριστεί και νέα ενημέρωση εντός του Μαΐου στην Χαλκίδα.



το είδα



ΔΕΣ ΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »