Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Τὸ δικαίωμα ἐπιβιώσεως δισεκατομμυρίων πολιτῶν στὶς …Τράπεζες!!!

Ενώ οι Τραπεζίτες είναι οι πιο επικίνδυνοι απατεώνες, παρόλα αυτά οι κυβερνήσεις διέλυσαν τον κρατικό εισπρακτικό μηχανισμό και υποχρεώνουν τους πολίτες να επισκέπτονται τις τράπεζες για κάθε τους πληρωμή ή είσπραξη από το Δημόσιο.
Χωρίς να υπάρχει τρόπος να ελέγχονται οι συναλλαγές που κάνουν οι Τραπεζίτες, τους δόθηκε η δυνατότητα να κρατούν στα συρτάρια τους τα δισεκατομμύρια των ιδιωτών και του Δημοσίου.

Με παράδειγμα το φαγοπότι που έγινε στην PROTON, που επιβάρυνε εμάς με ένα δισεκατομμύριο νέο χρέος, με παράδειγμα τα θαλασσοδάνεια που μοίρασε το ΤΤ και άλλες τράπεζες, πριν ξεπουληθούν σε ιδιώτες, θα έπρεπε κανονικά να βρίσκονται στην φυλακή και Τραπεζίτες, και Υπουργοί και η Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, που έχει εξουσιοδοτηθεί από το κράτος να ελέγχει, υποτίθεται, τον
Τραπεζικό Τομέα.

Τὸ δικαίωμα ἐπιβιώσεως δισεκατομμυρίων πολιτῶν στὶς ...Τράπεζες!!!11Τὸ δικαίωμα ἐπιβιώσεως δισεκατομμυρίων πολιτῶν στὶς ...Τράπεζες!!!1

Τὸ δικαίωμα ἐπιβιώσεως δισεκατομμυρίων πολιτῶν στὶς ...Τράπεζες!!!10 Τὸ δικαίωμα ἐπιβιώσεως δισεκατομμυρίων πολιτῶν στὶς ...Τράπεζες!!!9 Τὸ δικαίωμα ἐπιβιώσεως δισεκατομμυρίων πολιτῶν στὶς ...Τράπεζες!!!6

Και τα σκάνδαλα απάτης Τραπεζιτών, που ξεκίνησαν με τον Κοσκωτά και την Τράπεζα Κρήτης, δεν σταματούν στην ληστεία των καταθέσεων, αλλά έχουν εξειδικευθεί και σε εξελιγμένες απάτες, που στοίχισαν τρισεκατομμύρια σε δανειολήπτες.

Η τεράστια Τράπεζα BARCLAYS (συμφερόντων Rothschild) και η τεράστια DEUTSCHE BANK, μαζί με μερικές άλλες εξαπάτησαν εκατομμύρια δανειολήπτες, χειραγωγώντας τους δείκτες LIBOR και EURIBOR, βάσει των οποίων ρυθμίζονται οι τόκοι των Δανείων αξίας Τρισεκατομμυρίων Δολαρίων σε όλο τον κόσμο.

Τὸ δικαίωμα ἐπιβιώσεως δισεκατομμυρίων πολιτῶν στὶς ...Τράπεζες!!!5

Τὸ δικαίωμα ἐπιβιώσεως δισεκατομμυρίων πολιτῶν στὶς ...Τράπεζες!!!7Τὸ δικαίωμα ἐπιβιώσεως δισεκατομμυρίων πολιτῶν στὶς ...Τράπεζες!!!8Τὸ δικαίωμα ἐπιβιώσεως δισεκατομμυρίων πολιτῶν στὶς ...Τράπεζες!!!2


Αυτή η χειραγώγηση θα έπρεπε να είναι λόγος ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ όλων των δανειακών συμβάσεων, εφόσον λάμβαναν υπόψιν τους δείκτες που ήταν πλαστοί και όχι πραγματικοί.

Όμως ως γνωστόν οι Τραπεζίτες δημιούργησαν τις χώρες και δεν υπάρχουν νόμοι του κράτους ή του Συντάγματος που να θέτουν υπό έλεγχο τους βρυκόλακες της τοκογλυφίας.
Ο εμπλεκόμενος κι ατιμώρητος Τραπεζίτης της Barclays, που έπαιζε με τους Δείκτες LIBOR κλπ,  λέγεται Marcus Agius και είναι ΓΑΜΠΡΟΣ ενός πανίσχυρου Rothschild.


Τὸ δικαίωμα ἐπιβιώσεως δισεκατομμυρίων πολιτῶν στὶς ...Τράπεζες!!!4

Κι εκτός από γαμπρός είναι και Διευθυντής στο BBC και Πρόεδρος της Ενώσεως Βρετανών Τραπεζιτών.
Και το μόνο σίγουρο είναι  ότι o Agius …ΔΕΝ είναι στη φυλακή.


Δύσκολα θα δούμε να μπαίνουν φυλακή αυτοί που κατασπάραξαν τις καταθέσεις των Τραπεζών, που εντελώς …«τυχαία» διασώθηκαν από το κράτος, δηλαδή από εμάς.

Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ