Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Η Γερμανία είναι πνευματικός φάρος, δήλωσε ο νέος Τσάρος της Οικονομίας Γ.Βαρουφάκης

Σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου στο Παρίσι για το αν έχει λάβει πρόσκληση να μεταβεί στο Βερολίνο, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε ότι έλαβε από τον Σόιμπλε μια επιστολή με τα συγχαρητήριά του, αναφέροντας ότι θέλει να με συναντήσει με την πρώτη ευκαιρία.
«Είναι πολύ σημαντικό να συναντηθούμε. Η Γερμανία είναι άλλη μια χώρα, που λειτουργεί ως πνευματικός φάρος για την Ελλάδα και βεβαίως θα μεταβώ στο Βερολίνο».
Όχι από τον Βαρουφάκη στην ανάκληση των ιδιωτικοποιήσεων που έχουν ολοκληρωθεί 

«Δεν είναι συνετή η ανάκληση των ιδιωτικοποιήσεων που έχουν ολοκληρωθεί», δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde, διαφοροποιώντας την θέση του από το μισό υπουργικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Φέρνοντας, μάλιστα, ως παράδειγμα τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, ο Γιάνης Βαρουφάκης λέει ότι «οι επενδύσεις αυτές (της Cosco) είναι πολύ θετικές για την Ελλάδα», όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Σε γενικότερη βάση, ο υπουργός Οικονομικών της

Ελλάδας δηλώνει πως «εν μέσω μίας κρίσης αποπληθωρισμού, δεν είναι πολύ έξυπνο να πουλήσει κανείς τα οικογενειακά κοσμήματα για ψίχουλα. Είναι περισσότερο σώφρον να αναπτύξουμε τα περιουσιακά στοιχεία του κράτους για να αυξήσουμε την αξία τους χρησιμοποιώντας έξυπνα μέσα χρηματοδότησης για να ενισχύσουμε την οικονομία μας» εξηγεί τονίζοντας, ότι θεωρεί «τις ξένες επενδύσεις, και κυρίως τις κινεζικές, σημαντική πηγή ελπίδας για τη βελτίωση των υποδομών μας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας».

το είδα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »