Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ἡ Νέα Τάξις ἐπελαύνει…

Η Νέα Τάξη επελαύνει χωρίς να υπολογίζει το κόστος σε ζωές.
Θάνατος και δυστυχία σε μεγέθη τερατώδη που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους.

1.500.000 Ιρακινοί νεκροί για να ρίξουν τον Σαντάμ, 200.000 νεκροί Σύριοι για να ρίξουν τον Άσαντ, 1000 νεκροί στην Γάζα κάθε χρόνο. Τα Διεθνή Δικαστήρια ελέγχονται από τους ίδιους. Σιωπή κι αδιαφορία. Γενοκτονίες για τις οποίες οι υπεύθυνοι δεν θα πληρώσουν ποτέ.

Οι Διεθνείς Οργανισμοί και οι περισσότερες κυβερνήσεις επίσης υπηρετούν την Νέα Τάξη. Οι δημοσιογράφοι φροντίζουν για την συγκάλυψη και τον αποπροσανατολισμό των πολιτών. Οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι θα επανεκλέξουν τους ίδιους προδότες πολιτικούς-μαριονέτες λόγω άγνοιας.
Έτσι το σύστημα αναπαράγεται, ισχυροποιείται. Οι συμμορίες πολιτικών και δημοσιογράφων σιωπούν μπροστά στην κτηνωδία για να απολαμβάνουν την
εύνοια των δολοφόνων.



Σύριοι πολίτες σφαγμένοι σαν αρνιά και γύρω μωρά παιδιά. Εδώ σου ζητούν χρήματα για τα παιδιά της Αφρικής…και κατά του bullying στα σχολεία και στην Συρία σφάζουν τους πατεράδες σε δημόσια θέα.

Όλα με τις ευλογίες του ΟΗΕ που δεν βλέπει ούτε εγκλήματα, ούτε ξένους μισθοφόρους, ούτε παράνομη εμπλοκή ξένων δυνάμεων, ούτε παράνομη πώληση όπλων σε εμπόλεμη ζώνη.

Ἡ Νέα Τάξις ἐπελαύνει...2

Σίγμα

το είδα


Ὁ θάνατος ἑνὸς …«περιουσίου» εἶναι σπουδαιότατον γεγονός!


Όταν σκοτώνονται άνθρωποι των Rothschild …οι υπόλοιποι πράκτορες θρηνούν γοερά, στα πρότυπα της Βόρειας Κορέας.
Αν όμως σκοτωθεί δημοσιογράφος που δεν υπηρετεί το Τελ-Αβίβ δεν θα το μάθει κανείς.


Ὁ θάνατος ἑνὸς ...«περιουσίου» εἶναι σοβαρότατον γεγονός!1


Δεν θα διαμαρτυρηθεί ΚΑΜΜΙΑ διεθνής οργάνωση …δεν θα δακρύσει ο Βενιζέλος… 
Δεν θα γίνει πρωτοσέλιδο στις φυλλάδες των σιωνιστών.


Ὁ θάνατος ἑνὸς ...«περιουσίου» εἶναι σοβαρότατον γεγονός!2

Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »