Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Πρόεδρος NAMCO : Δεν βγαίνουν στην παραγωγή τα PONY, λόγω γραφειοκρατίας.

1 σχόλιο:

  1. Ειναι απλο ρε παιδια...
    Με την εισοδο μας στην (τοτε) ΕΟΚ αποδεχθήκαμε και υπογράψαμε («εθνάρχης») κάποιους όρους οι οποιοι ήταν προϋπόθεση για την ένταξη μας στην ΕΕ (εκβιαστικά επι της ουσίας) να μην εχουμε βαριά Βιομηχανία! ΟΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ! Αλλιως η Ευρωπη (και ειδικά η Γερμανία) τέλιωσε.... Ο λόγος:;; Απλος: Με τα Λιμανια που εχει η Ελλαδα, η γεωγραφική της θέση, αλλα και με τον στόλο που διαθετει, όλο το ευρωπαϊκό και μεσογειακό εμπόριο θα περνουσε στα χερια της «ψωροκώσταινας», οι εξαγωγες θα παίρναν και θα δίναν! (δεν μιλαω για ορυκτό πλούτο)

    Ποιος είναι ο Κοντογούρης που θα κενει επιχείρηση??? (Σου λεει το υποταγμενο συστημα)
    Θα φήσουμε την Ελλαδα να εχει παραγωγή ? (λεει η Ευρώπη)
    Ποια είναι η Ελλάδα ? «Θα ανέβει η ψείρα στον γιακά»??? ε όχι.....
    Είναι προφανές ότι το «επιχειρείν» οι Ελληνες το κατέχουν, εν αντιθέσει με κάποιους «εσωτερικους μεγιστανες» που το μόνο που κατέχουν και το οποίο τους ξεχώρισε, είναι το «απαιτείν», το «απειλείν» και το «τρομοκρατείν» στο πλαίσιο της ακατασχετης Διαπλοκής. Και όλα αυτά στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης με έναν τραπεζικό τομέα "θεόστεγνο", ο οποίος στην ουσία σώζεται από κρατικές "ενέσεις".

    Άνθρωποι σαν τον Κοντογούρη (όσον αφορα την επιχειρηματική ικανότητά τους) «παράγονταν» μόνον στις τεράστιες οικονομίες του εξωτερικού. Από τους πρώτους εθνικούς ευεργέτες μέχρι τον Ωνάση, τον Λιβανό ή τον Λάτση, η ιστορία ήταν πάντα η ίδια. Όλοι αυτοί διακρίνονταν στο εξωτερικό και στην Ελλάδα επέστρεφαν για να πραγματοποιήσουν τον «θρίαμβό» τους, επέστρεφαν για να «δικαιωθούν».
    Ο «σοφός» ο Λάτσης έλεγε στα παιδιά του …«στην Ελλάδα κάνουμε μόνον φιλανθρωπίες και όχι μπίζνες». Κατι ήξερε....

    ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ-ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ-ΧΡΩΠΕΙ-ΛΥΡΑ- και άλλες βιομηχανίες έκλεισαν απο τον «λαοπατερα» Α.Παπανδρέου!
    «Θα σηκωσει κεφαλι η ΝΑΜΚΟ μετα το κλείσιμο του 1986»;;;; «Α πα πα... δεν θα το επιτρέψομε...» (λεει η μεταπολιτευτική κοπροκρατία)

    Καταλαβες τωρα ελληνακο γιατι δεν μπορείς να σηκωσεις κεφάλι ;;;;

    Η Ελλάδα τρωει τα παιδια της.... !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »