Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Δημιούργημα τῶν «περιουσίων» ἡ ISIS τῶν ἀποκεφαλιστῶν.

Δημιούργημα τῶν «περιουσίων» ἡ  ISIS τῶν ἀποκεφαλιστῶν.

Άλλη μία απόδειξη ότι η ISIS των αποκεφαλιστών είναι δημιούργημα των περιουσίων.

Στο κεφάλι η ψεύτικη σημαία της Συρίας, στο πλάι η σημαία των αποκεφαλιστών και στις αφίσες …«συμπτωματικά» πάντα οι εχθροί του Νετανιάχου και του Ομπάμα.
Δηλαδή ο Πούτιν, ο Ιρανός Αχμαντινετζαντ και ο Σύριος Άσαντ.


Η εκδήλωση αυτή έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας κι όχι στην Συρία.


Ακριβώς τους ΙΔΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ έχουν και το ΠΟΤΑΜΙ, η ΔΡΑΣΗ,  η Φιλ.Συμμαχία, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, κλπ κλπ.


Οι πράκτορες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν συσπειρώσει κι ελέγχουν χιλιάδες άραβες κι Ασιάτες…
Κι εάν οι πολίτες της Ελλάδας δεν ανεβάσουν …«αυθόρμητα» την κυβέρνηση που θέλουν οι

περιούσιοι, όπως συνέβη στην Συρία, ένα …«σκισμένο κοράνι» θα είναι αρκετό για να βγουν στους δρόμους άνθρωποι με εντολή να κάνουν ό,τι θέλουν  και φυσικά ...χωρίς συνέπειες.

Όπως αυτοί που έκαψαν την Αθήνα το 2008/2009 ή αυτοί που τοποθετούσαν βόμβες για λογαριασμό της πρεσβείας και φυσικα …δεν τιμωρήθηκαν ποτέ,  .έτσι ό,τι έγκλημα κι αν διαπραχθεί από τις ορδές που καθοδηγούνται από τους πράκτορες των «περιουσίων», θα μείνει ατιμώρητο.


Με τα χιλιάδες εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, που διεπράχθησαν από τους …δήθεν Ισλαμιστές, .ο ΟΗΕ συνεχίζει να θεωρεί τον Σύριο Άσαντ …επικίνδυνο.
Οπότε καταλαβαίνετε πως λειτουργεί η Παγκόσμια Κυβέρνηση και ποιούς εγκληματίες εξυπηρετούν αυτά τα …«ειρηνευτικά»,  δήθεν διεθνή όργανα λήψεω αποφάσεων.


Σίγμα
το είδα




ΤΟΛΜΗΣΕΣ νά ..ΠΡΟΦΕΡῌΣ τήν λέξιν ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ;;;;;;;;

Κρατική υπάλληλος στην Ολλανδία τόλμησε να προφέρει τη λέξη «Σιωνισμός» και να υποστηρίξει ότι η αποκεφαλιστική οργάνωση ISIS είναι σιωνιστικό κατασκεύασμα, με σκοπό την συκοφάντηση του Ισλάμ…
Και φυσικά …απολύθηκε μονομιάς.


ΤΟΛΜΗΣΕΣ νά ..ΠΡΟΦΕΡῌΣ τήν λέξιν ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ;;;;;;;;

Στην χώρα που πρώτη νομιμοποίησε τους gay γάμους, δήθεν ως …ανθρώπινο δικαίωμα, αρκούν δέκα λέξεις ελεύθερης σκέψεως στο tweeter για να μείνεις …άνεργος, αφού δεχθείς και την απαραίτητη καταιγίδα λάσπης και συκοφαντίας από την ορχήστρα των σιωνιστικών ΜΜΕ.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα τελειώνουν όταν η συζήτηση ακουμπάει την …«εκλεκτή» ράτσα, η οποία μπορεί να κλέβει, να λεηλατεί και να σκοτώνει χωρίς ποτέ να πληρώνει.


Με την βίαιη απομάκρυνση της κυρίας, που ΑΡΝΗΘΗΚΕ να «επανορθώσει»., όλοι οι συνάδελφοί της …έλαβαν το μήνυμα, άκουσαν το κτήνος να βρυχάται και κανείς δεν θα την στηρίξει.
Έτσι καθαρίζουν το παιχνίδι οι σιωνιστές μέχρι να παραμείνουν σε πόστα ευθύνης.αποκλειστικά ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ υπηρέτες του Σιωνισμού και απλοί χέστες, που για λίγα ευρουλάκια θα πουλούσαν και την …μάνα τους.


Βέβαια με τέτοια ανέχεια, .ακόμα και οι ήρωες θα εξαφανιστούν και θα μετατραπούν σε φιλήσυχα κι υπάκουα ανθρωπάκια…
Μα ακόμα μεγαλύτερη απώλεια είναι αυτή της αλληλεγγύης.


Εκεί που ενωμένοι οι συνάδελφοι της άτυχης κυρίας θα μπορούσαν να διαμαρτρηθούν και να απεργήσουν για να στηρίξουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ελευθερης σκέψεως, θα κοιτάξει ο καθένας την δουλίτσα του…
Θα κάνει και καμμιά δενδροφύτευση, ως κοινωνική …προσφορά και όλα θα …ξεχαστούν την επόμενη ημέρα.


Εννοείται ότι οι δήθεν ευαισθητούληδες της αριστεράς  θα την …αναβαθμίσουν σε  …ρατσίστρια, νεοναζί κλπ… και δεν θα ξοδέψουν ούτε λεπτό για να υπερασπιστούν το δικαίωμά της στην εργασία και στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών.


Δεν είναι τυχαίο που στις ιστοσελίδες της αριστεράς,  παρά τα εκατομμύρια φλύαρα, δήθεν …επαναστατικά κείμενα,. δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά σε Rothschild, σε Σιωνισμό και σε Μασονία.
Το θεατράκι της «επαναστάσεως»,  που μας παίζουν εκατομμυριούχοι μεγαλομέτοχοι της BlackRock και της Goldman Sachs, πάει πολύ καλά…
Οι ηλίθιοι ανάμεσά μας είναι εξίσου πολυάριθμοι με τα πολύχρωμα λαμόγια, που από ψηφοφόροι του γέρου Καραμανλή,έγιναν …πρασινοφρουροί και τώρα ΣΥΡΙΖαίοι.


Σίγμα


“ISIS is a Zionist plot”: security official suspended


A project management official at the Dutch National Cyber Security Center has been suspended after tweeting that the terror group ISIS did not exist, and was instead a Zionist plot to stain the image of Islam. “ISIS has nothing to do with Islam,” Yasmina Haifi wrote. “It is a preconceived plan of Zionists who want to deliberately make Islam look bad.”ΤΟΛΜΗΣΕΣ νά ..ΠΡΟΦΕΡῌΣ τήν λέξιν ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ;;;;;;;;2


The Ministry of Security and Justice and the National Coordinator for Counterterrorism and Security (NCTV) responded in opposition to Haifi’s tweet. “Security and Justice and the NCTV distance themselves from her remarks,” the government said in a statement. “And since [the comment] relates to the work of the NCTV and the National Cyber Security Center, cause is shown to terminate her assignment NCSC/NCTV and outsource her work with immediate effect.”

In an interview with Radio 1 this morning, Haifi said she will not take back her statements, saying she has the right to speak her mind. “Freedom of expression is apparently only for certain groups,” she said.

“I have taken the liberty to express myself and obviously I have to pay for it. I do not know why I should take it down; this is what I think.”

MPs Joram van Klaveren and Louis Bontes expressed this morning that they want Security and Justice Minister Ivo Opstelten to take action against the official. Van Klaveren and Bontes said in a joint statement that “a person who propagates such ideas and is working with state secrets could be a threat to national security.”

Haifi has since removed the statement from her Twitter feed, saying, “I realize the political sensitivity in relation to my work. This [public reaction] was never my intention,” she tweets.

nltimes
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »