Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ. (1)

Βλέπετε δήθεν διαφορετικές ιδεολογίες, δήθεν διαφορετικά έθνη, δήθεν διαφορετικές θρησκείες…
Αλλά η Σιωνιστική Νέα Τάξη τους ενώνει όλους επάνω στην ΙΔΙΑ ακριβώς ατζέντα!!!


Κι αφού η Νέα Τάξη απαιτεί να ανατραπεί ο Άσαντ και η Συρία να αποκτήσει νέα σημαία με ΤΡΙΑ αστέρια,  ΟΛΟΙ τους θα στηρίξουν με κάθε τρόπο τους μισθοφόρους ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ που δρουν στην Συρία, με όπλα κι εκπαίδευση από το Ισραήλ.

Βλέπετε δηλαδή… Σπηλιωτόπουλος, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, LEVI, Ισραήλ, Obama, Rothschild … έχουν ακριβώς τους ίδιους εχθρούς!!! Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.1 Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.2 Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.3 Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.4 Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.5 Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.6

Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.7Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.8Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.9


Η εντολή δόθηκε ρητά κι αυστηρά από τους Rothschild μέσω του δικού τους περιοδικού Economist.

Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.10Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.11

Κι όταν λέμε ΟΛΟΙ πως είναι στο …«κόλπο», εννοούμε ΟΛΟΙ…
Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ μιλά για το «αιμοσταγές»  καθεστώς του Άσαντ…Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.12




Σίγμα
το είδα



Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ. (2)

ΟΑΚΚΕ…
Άλλο ένα κόμμα-Mοσάντ με γνήσια Σιωνιστική ατζέντα. Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.13

Όπως βλέπετε. παρά την κόκκινη -παραπλανητική- προβιά, στηρίζει κι αυτός τους ακροδεξιούς αποκεφαλιστές της Ουκρανίας, όπως και το Ισραήλ.


Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.14

To OAKKE είχε κάνει συνασπισμό με τους φιλοσκοπιανούς πράκτορες του Soros, με την Φιλελεύθερη Συμμαχία του Βαλλιανάτου, που δουλεύει στο HRW του Soros, ο οποίος χρηματοδοτεί και τους δήθεν …«αναρχικούς» του Indymedia και είναι φίλος του Μπουτάρη (ΔΡΑΣΗ), του Καμίνη (ΔΡΑΣΗ), του Παπαχελά (ΕΛΙΑΜΕΠ) κλπ…


Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.15Ἑλληνόφωνα κόμματα (τῆς) ΜΟ(υ)ΣΑΝΤ.18

Επίσης …«συμπτωματικά» αυτοί του ΟΑΚΚΕ μισούν επίσης τον Πούτιν, όπως ο Ομπάμα, η Τιμοσένκο, η Νούλαντ, ο Νετανιάχου κλπ.

Πιο πράκτορες γίνεται ;

Πιο πράκτορες γίνεται ;

Κάπως έτσι «συνωμοτεί» …το σύμπαν και κτίζεται η Νέα Τάξη,  με το ένα κράτος μετά το άλλο να υποδουλώνεται στους τοκογλύφους του ΔΝΤ, του ΝΑΤΟ και των ιδιωτικών τραπεζών, ιδιοκτησίας ΠΑΝΤΑ των Rothschild.


Σίγμα

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »