Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Μυστικός Χημικός Πόλεμος: 100,000 Θάνατοι το Χρόνο

Του Jon Rappoport από το Αctivist Post

###

Το Medical News Today αναφέρει ότι το 2011 υπήρξε μια μέτρια αύξηση στον αριθμό των συνταγογραφήσεων στις ΗΠΑ.

Η αύξηση έφτασε το σύνολο στις: 4.02 δισεκατομμύρια.

Ναι, το 2011, οι γιατροί στην Αμερική έγραψαν 4.02 δισεκατομμύρια συνταγές για φάρμακα.

Αυτό σημαίνει έναν μέσο όρο περίπου 13 συνταγών για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί.

Δηλαδή περίπου μία νέα συνταγή κάθε μήνα για κάθε Αμερικανό.

Το άρθρο του Medical News Today κατέληξε στο συμπέρασμα, «… η βιομηχανία θα πρέπει να έχει χαρεί με την αύξηση του αριθμού των συνταγών και των δαπανών.» Ναι, είμαι βέβαιος ότι η φαρμακοβιομηχανία ανοίγει σαμπάνιες.

Μιλάμε για συνταγές. Δεν μιλάμε για τον αριθμό των χαπιών που πήραν οι Αμερικανοί. Δεν υπολογίζουμε επίσης τα φάρμακα χωρίς συνταγογράφηση ή τα εμβόλια.


Η Φαρμακοποιία, μία έκθεση στο Βρετανικό Μουσείο το 2011, εκτίμησε ότι «ο μέσος αριθμός των χαπιών που καταναλώνει ένα άτομο σε όλη του τη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 14.000.» Αυτό είναι το πόρισμα από τις
συνταγογραφήσεις. Εάν συμπεριληφθούν και τα χάπια χωρίς συνταγογράφηση, τότε ο αριθμός 14,000 αυξάνεται στα 41,000 χάπια που λαμβάνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής.

Ποιες είναι οι επιδράσεις όλων αυτών των φαρμάκων;

Βρισκόμαστε μπροστά στον υπέρτατο Δούρειο Ίππο που σαπίζει από μέσα την Αμερική και όλες τις άλλες χώρες. Με πολέμους, με χωρίς πολέμους, με οικονομική στέρηση, με οικονομική ευημερία, τα φάρμακα συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους, εξασθενίζοντας και καταστρέφοντας και τερματίζοντας ζωές.

Πολλές πηγές μπορούν να αναφερθούν για να επιβεβαιώσουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Στις 8 του Γενάρη του 2001, η LA Times δημοσίευσε ένα άρθρο της Linda Marsa, μία από τις καλύτερες δημοσιογράφους στον τομέα της ιατρικής: «Όταν τα Καλά Φάρμακα Κάνουν Κακό» Η Marsa παρέθετε τον ερευνητή Δρ David Bates ο οποίος ανέφερε ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν 36 εκατομμύρια περιστατικά σοβαρών παρενεργειών στα συνταγογραφούμενα φάρμακα, ανά έτος.

Στις 26 του Ιούλη του 2000, το Περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης δημοσίευσε το πιο εντυπωσιακό και κοινώς αποδεκτό αριθμό βλαβών που προκλήθηκαν από τη χρήση φαρμάκων στην ιστορία: «Είναι η υγεία στις ΗΠΑ πραγματικά η καλύτερη στον κόσμο;» Συγγραφέας ήταν η Δρ Barbara Starfield, μία σεβαστή ερευνήτρια της δημόσιας υγείας στο Johns Hopkins School of Public.

Η Starfield κατέληξε στο συμπέρασμα ότι 106, 000 Αμερικανοί πεθαίνουν ετησίως από τα ιατρικά φάρμακα.

Δηλαδή ένα εκατομμύριο θάνατοι ανά δεκαετία.

Αυτή είναι μια συντηρητική σκιαγράφηση του Δούρειου Ίππου που έχει τοποθετηθεί στο κέντρο κάθε χώρας παγκοσμιως.

Χωρίς αμφιβολία, η καταστροφική δύναμη της φαρμακευτικής θα συνεχιστεί. Το μόνο ερώτημα είναι, πόσοι άνθρωποι θα ξυπνήσουν και θα αναζητήσουν κάτι άλλο;

Η καταστροφή των κοινωνιών από ιατρικά φάρμακα πηγαίνει πολύ πιο πέρα ​​από αυτό που κάποιοι αποκαλούν «υπερ-συνταγογράφηση.» Αυτή δεν είναι απλά μια κλίση προς τη λάθος κατεύθυνση. Δεν είναι απλά λανθασμένες αποφάσεις που επιδεινώνονται από τον αριθμό των γιατρών που μοιράζουν φάρμακα.

Αυτοί είναι ευγενικοί όροι που υποδηλώνουν ότι η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί μέσα από μια επίδειξη καλής θέλησης και καλύτερης κρίσης. Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

Όλες οι χώρες του κόσμου δέχονται κυριολεκτικά επίθεση από τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους γιατρούς στρατιώτες τους. Πρόκειται για έναν χημικό πόλεμο.

Για να γίνει η ελάχιστη αρχή και να δούμε ένα φως στο τέλος του τούνελ, εκατοντάδες εκατομμυρίων ανθρώπων θα πρέπει να προσθέσουν τους εαυτούς τους στον κατάλογο όσων ήδη επιδιώκουν καλύτερη υγεία με φυσικές μεθόδους.

Χρειαζόμαστε μία πλήρους κλίμακας εξέγερση εναντίον της Φαρμακοποιίας.

Ούτε καν οι Ναζί και το πολυαγαπημένο τους καρτέλ, το μεγαθήριο IG Farben, ονειρεύονταν την ημέρα που το σύνολο των πολιτών θα παρατασσόταν στη γραμμή και θα απαιτούσε να καταπίνει όλο και περισσότερες χημικές ουσίες που καταστρέφουν τη ζωή.

Σε περίπτωση που κάποιος σκέφτεται ότι η Διοίκηση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ο μοναδικός οργανισμός υπεύθυνος για την πιστοποίηση των φαρμάκων ως ασφαλή και αποτελεσματικά, έχει «παραβλέψει το πρόβλημα», ας κάνει την αναζήτηση «FDA, Γιατί Πρέπει να Μάθετε για τα Ανεπιθύμητα Φαρμακευτικά Περιστατικά». Θα βρει τις ακόλουθες δηλώσεις στην ίδια την ιστοσελίδα του FDA :

«Πάνω από 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σοβαρά επιβλαβή φαρμακευτικά περιστατικά ετησίως, 100,000 θάνατοι ετησίως.»

Το μόνο πράγμα που λείπει είναι: «Και εμείς, η Διοίκηση Τροφίμων και Φαρμάκων, δηλώσαμε ότι ήταν ασφαλή.»

Μετάφραση Φαίη/Αβέρωφ
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ