Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Χιλιάδες διαδηλωτές σε όλο τον κόσμο ενώνουν τις φωνές τους κατά της Monsanto

Διαδηλωτές σε 6 ηπείρους από 52 χώρες και σε 400 πόλεις στον κόσμο έδωσαν χθές (24 Μαΐου) το «παρών» στη μεγάλη παγκόσμια κινητοποίηση κατά της πολυεθνικής μεταλλαγμένων προϊόντων Mosanto.

«Πρέπει να δράσουμε τώρα για να σταματήσουμε τα μεταλλαγμένα», δήλωσε η Τάμι Μονρόε Καναλ, του κινήματος «Δράση ενάντια στη Monsanto», που ιδρύθηκε το 2012 στην Καλιφόρνια.

mon3040000  mon3980000


Η Τάμι Μονρόε Καναλ επισήμανε την «ληστρική επιχείρηση της Monsanto και άλλων εταιρειών μεταλλαγμένων που απειλούν την υγεία των πολιτών». Κύριος στόχος των ακτιβιστών της «Δράσης ενάντια στη Monsanto» είναι να περάσουν το μήνυμα και να
 ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σε όλο τον κόσμο ώστε να προστατευτούν οι σπόροι, το περιβάλλον αλλά και η τοπική γεωργία. 




Το κίνημα επιδιώκει να προωθήσει τις βιολογικές καλλιέργειες ενάντια στις πολυεθνικές εταιρείες μεταλλαγμένων σπόρων. Οι ακτιβιστές καταγγέλλουν πως η Monsanto έχει δώσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ώστε να αποδομήσει το κίνημα εναντίον της και τις έρευνες που δείχνουν την επικινδυνότητα της κατανάλωσης μεταλλαγμένων τροφίμων για την υγεία.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ