Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Η υπέρτατη ανάγκη

NEWS - MAINSREAM MEDIA
Ο κάθε εχέφρων άνθρωπος θα πρέπει να αφήνει λίγο χρόνο διαθέσιμο από τις επαγγελματικές και  οικογενειακές του ασχολίες καθώς και από την διασκέδασή του και σε αυτόν τον χρόνο  να ασχολείται καθημερινά με την ενημέρωσή του.

Όχι βεβαίως από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, (τους μεγάλους σταθμούς και πολλούς μικρότερους), τα οποία πρέπει να καταργήσει εντελώς ως πηγή ενημέρωσης, αλλά πρωτίστως, μέσω διαδικτύου και blogs, διότι είναι ένα μέσον όπου η αναλογία τίμιας ενημέρωσης έναντι προπαγάνδας, είναι πολύ καλύτερη από τα υπόλοιπα ΜΜΕ. (Όσον αφορά τα ΜΜΕ, ο σκοπός της ύπαρξής τους δεν είναι καθόλου τιμητικός για την νοημοσύνη των  αποδεκτών τους,  καθ’ ότι αυτός, είναι αποκλειστικά οι διαφημίσεις και η προπαγάνδα). Ψάχνοντας στο διαδίκτυο θα βρεί κανείς πολύτιμη ενημέρωση υψηλής αξίας, αλλά και πολλά σκουπίδια σε πολυτελή συσκευασία.


  Η ικανότητα κρίσης του καθενός θα τον οδηγήσει να βρεί τίς σωστές πηγές και αυτήν οφείλει να ακονίσει. Ας γίνει αντιληπτή αυτή η μεγάλη αλήθεια: η ικανότητα σκέψης, κρίσης και διάκρισης, σε συνδυασμό με την ενημέρωση, είναι το όπλο της επιβίωσης μας στον σημερινό κόσμο.  


Στην ανθρωπότητα, πάντοτε υπήρχε εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο. Σήμερα όμως, η τεχνολογία και η επιστήμη έχουν οπλίσει τα εγκληματικά χέρια των εκμεταλλευτών με τρομακτική δύναμη επιβολής:
προπαγάνδα και παραπλάνηση, ύπνωση και ζωώδης φόβος, καταστολή της ανεξάρτητης σκέψης, ειδικοί πού μιλάνε ατέλειωτα λέγοντας εσκεμμένα ασυναρτησίες.


Πολιτειακά και πολιτικά συστήματα πού βαφτίζονται δημοκρατίες ενώ με
έμμεσους τεχνικούς τρόπους αποκλείουν την δημοκρατία, χάριν βέβαια τής απάθειας των υπνωτισμένων πολιτών (βλέπε και άρθρο ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ  http://politikathemata.wordpress.com/2012/04/12/oi-apexontes-apo-thn-nohtikh-toys-akeraiothta/). Οι πολιτικοί είναι εμφανώς, όργανα κινούμενα από μυστικές εταιρίες καί προωθούν τα σχέδια αυτών των εταιριών, τα οποία έχουν μία  παγκόσμια εκπόρευση και συντονισμό.


  Το παγκόσμιο οικονομικό, τραπεζικό- χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι επιπέδου παπατζή, φορτωμένο με βαρύγδουπους οικονομίστικους όρους πού συγκαλύπτουν τον παραλογισμό του. Δεν πρόκειται περί διαφοράς μαρξισμού με καπιταλισμό και άλλων τέτοιων αναγωγών πού παραπέμπουν σε ατέλειωτες γενικεύσεις. Κρύβονται πίσω από τις ύπουλα
παραπλανητικές γενικεύσεις, ενώ στην πραγματικότητα το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, με τούς θεσμοθετημένους από το ίδιο νόμους, πού ρυθμίζουν την έκδοση εκ του μηδενός του χρήματος και την διακίνησή του, καθώς επίσης και με τις σκανδαλώδεις γιγάντιες επιδοτήσεις του συστήματος αυτού από τα κράτη, με  αποφάσεις πού λαμβάνονται από τους πολιτικούς- πιόνια τους σε βάρος των φορολογούμενων, κλέβει νομότυπα κάτω από την μύτη των ανυποψίαστων, σαν κοινός χαρτοκλέφτης.


   Προετοιμάζει αυτή η αφανής εξουσία, μεθοδικά, μέσω των οργάνων της, των πολιτικών, απελπιστικά αδιέξοδα και κρίσεις, οικονομικές, πολιτικές, τρομοκρατικές, στρατιωτικές και επισιτιστικές- όλο το κακό συναπάντημα.


   Όταν οι κρίσεις συντονισμένα θα κορυφωθούν, οι περισσότεροι πολιτικοί, (πού σε περίπτωση πού απλώς εκβιάζονται, δεν έχουν ούτε το στοιχειώδες θάρρος να το καταγγείλουν και να παραιτηθούν - αν πάλι πούν ότι κινδυνεύει η ζωή τους αν δεν υποκύψουν, τι άθλια δικαιολογία, τότε πώς δέχονται ότι ο απλός στρατιώτης οφείλει να πεθάνει γιά την πατρίδα του και μάλιστα μαζικά;), αυτές λοιπόν οι θλιβερές μαριονέτες, αφού στην αρχή κάνουν λίγο τούς δύσκολους- ή και χωρίς καν αυτό, θα συμφωνήσουν εν χορώ, ισχυριζόμενοι ότι “δεν υπάρχει άλλη λύση”.

(12-09-2015 σημείωση από Οι μάσκες πέφτουν:
 "αυτές λοιπόν οι θλιβερές μαριονέτες, αφού στην αρχή κάνουν λίγο τούς δύσκολους- ή και χωρίς καν αυτό, θα συμφωνήσουν εν χορώ, ισχυριζόμενοι ότι “δεν υπάρχει άλλη λύση ", 
σας θυμίζει κάτι αυτό από την συμπεριφορά των κομμάτων στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις;) 

  Θα φτάσουμε τότε στήν τελευταία πράξη τού δράματος:
το ανεπίσημο αφανές συγκροτήμα άσκησης παγκόσμιας εξουσίας, θα ξεκινήσει με σταδιακά βήματα, την εγκαθίδρυση ενός επισήμως πλέον θεσμοθετημένου  διοικητικού συστήματος  άσκησης παγκόσμιας εξουσίας και κυριαρχίας. Αυτό θα είναι ένα είδος μεταλλαγμένου ΟΗΕ, με υπερεξουσίες. Αυτό θα έχει τον δικό του στρατό, υπό την μορφήν ενός συνασπισμού όπως το ΝΑΤΟ, αλλά παγκόσμιας συμμετοχής, ο οποίος θα διοικεί τούς στρατούς των κρατών που θα έχουν χάσει πλέον την κυριαρχία τους (μέσω βεβαίως, να το τονίσουμε αυτό, της κοινής συναίνεσης των πολιτικών τους και με την συνδρομή της χαρακτηριστικής ευτελούς απαθούς συμπεριφοράς των υπνωτισμένων και φοβισμένων αδαών υπηκόων).

 Θα περιλαμβάνει ένα υπερυπουργείο οικονομικών που θα χαράσσει  οικονομική πολιτική παγκοσμίως αλλά και σε κάθε πρώην κράτος- υποτελή μίζερη επαρχία πλέον, (βλέπε, αν δεν είσαι εθελότυφλος, και το ολοζώντανο παράδειγμα της Ελλάδας) και θα επιβάλλει άγρια αβάσταχτη φορολογία, με σκοπό οι μη πλούσιοι να γίνουν πλήρως εξαθλιωμένοι, χωρίς δυνατότητα αντίδρασης. Θα είναι απολύτως δικτατορικό και αμείλικτο στην στρατιωτική καταστολή και θα μιλάει με θρασύτατη ατέλειωτη φλυαρία, γιά δημοκρατία, αλληλεγγύη, πρόοδο και βιώσιμη ανάπτυξη. Το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι θα το πιστεύουν. Το σύστημα αυτό θα βασίζεται και βασίζεται ήδη, στην εθελούσια συναίνεση των υπηκόων, πού σε μία κατάσταση διανοητικής κατάρρευσης, από την πλύση εγκεφάλου, θα νομίζουν ότι όλα τα οργουελικά μέτρα, είναι δήθεν για το καλό τους και την ασφάλειά τους, για να αποφευχθούν δήθεν τα χειρότερα, τα οποία το ίδιο το σύστημα βέβαια θα σκηνοθετεί και σκηνοθετεί ήδη.


  Σταδιακά θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζωντανούς νεκρούς, όπως και αν το καταλαβαίνει κανείς αυτό.  


  Ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί αυτό συνάνθρωπε, είναι η ικανότητα σκέψης, κρίσης και διάκρισης σε συνδυασμό με την ενημέρωση. Είναι το μόνο όπλο της επιβίωσης μας στον σημερινό κόσμο.


  Ακόμα κι αν  πιστεύεις ότι όλα αυτά δεν ισχύουν, σκέψου: η παραπληροφόρηση και τα ατέλειωτα ψέματα των ΜΜΕ είναι αδιαμφισβήτητα. Τα ψέματα προς εσένα, σίγουρα καταλαβαίνεις,  δεν μπορεί να λέγονται με σκοπό να εξυπηρετήσουν τα δικά σου  συμφέροντα, ακόμα κι αν δεχθούμε την άποψη ότι …πρόκειται γιά μία υπόθεση με …αθώα ψέματα τιμίων Ελλήνων υπαλλήλων, που απλώς επιδιώκουν το …αναπόφευκτο(;!!!), δηλαδή να ξεπουλήσουν την Ελλάδα (και τον τεράστιο πλούτο της, υπερπολλαπλάσιο των όποιων χρεών της) σε τίμιους αγοραστές για ένα κομμάτι ψωμί. Μιά τέτοια τίμια (αποικιοκρατική) συναλλαγή ασφαλώς αξίζει σε εμάς τους …τεμπέληδες χαραμοφάηδες, όπως και στους επίσης …τεμπέληδες Ιταλούς, Ισπανούς, Ιρλανδούς και έπεται σιγά σιγά και η υπόλοιπη Ευρώπη!


   Ακόμα κι αν  πιστεύεις ότι τα περί παγκόσμιας δικτατορικής νέας τάξης είναι κινδυνολογίες και συνωμοσιολογίες και ότι το πρόβλημα είναι εγχώριο αποκλειστικά, σκέψου ότι η παραπληροφόρηση, τα ψέματα και η πλύση εγκεφάλου έχουν εσένα ως στόχο και επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο, όχι για το καλό σου.


   Και αμοιβάδα να ήσουν, θα αντιδρούσες. Ενημερώσου λοιπόν και ενημέρωσε. Γίνε ερευνητικός. Απόκτησε κριτική ικανότητα, πού πιθανώτατα δεν έχεις, ενώ αυταπατάσαι πολύ επικίνδυνα νομίζοντας ότι την έχεις και βοήθησε και άλλους να κάνουν το ίδιο. Διότι η γνώση, η κατανόηση και η συνειδητοποίηση απέχουν μόνο μισό βήμα από την αποτελεσματική πράξη, ενώ χωρίς αυτά τα εφόδια, η όποια πράξη θα μπορεί να εξουδετερωθεί πολύ εύκολα από τους υπάρχοντες μηχανισμούς.


   Ένας λαός που δεν καταλαβαίνει και πολλά και τον ξεγελάνε, όπως ένα μωρό με μία κουδουνίστρα, είναι καταδικασμένος στην πιο μαύρη μοίρα και αναλογίσου ότι υπάρχει και η άποψη, ότι από την οπτική γωνία τής φυσικής επιλογής, αυτό δικαίως γίνεται.


   Μην αμελείς. Ταξιδεύεις στο χείλος του γκρεμού χωρίς φρένα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ