Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ὁ νέος Πρόεδρος τῆς Οὐκρανίας εἶναι παλιὰ …καραβάνα στὶς συνωμοσίες.

Ο ΝΕΟΣ Πρόεδρος της Ουκρανίας, ο Petro Poroshenko, υποστηρικτής της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, δεν είναι απλά ένας αθώος Βασιλιάς της Σοκολάτας, όπως μας τον παρουσιάζουν οι γενίτσαροι της δημοσιογραφίας.  Ὁ νέος Πρόεδρος τῆς Οὐκρανίας εἶναι παλιὰ ...καραβάνα στὶς συνωμοσίες.1
Είναι παλιά καραβάνα στις επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων και στην Πολιτική.
Δεξί χέρι της Τιμοσένκο και αστέρι στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας των Ουκρανών.


Εξελέγη μονομιάς, με απόλυτη πλειοψηφία, από τους Ουκρανούς (η νοθεία πήγε σύννεφο) και σε μία χώρα που δικαστές και διοικητές αστυνομίας βρέθηκαν …αποκεφαλισμένοι, δύσκολα θα δημοσιοποιηθούν σχετικές καταγγελίες.

Ο Poroshenko είναι ΚΟΛΛΗΤΟΣ της σιωνίστριας Timoshenko και μέγας χορηγός της Πορτοκαλί «Επαναστάσεως» των Ουκρανών,  που …«απελευθέρωσε» τους Ουκρανούς από τις κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις τους, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ὁ νέος Πρόεδρος τῆς Οὐκρανίας εἶναι παλιὰ ...καραβάνα στὶς συνωμοσίες.2

Και βέβαια οι …«τυχεροί» επιχειρηματίες που αγόρασαν, για πενταροδεκάρες φυσικά,  αυτές τις κολοσσιαίες πρώην κρατικές εταιρείες, δεν μπορεί να
μην ήταν «εκλεκτοί» του Θεού, όπως …«συμπτωματικά» συνέβη και στην Ρωσσία με τους Ολιγάρχες .

Δηλαδή όπως ακριβώς συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα με τον ΟΠΑΠ, την ΕΥΔΑΠ, την ΔΕΗ, την ΠΕΙΡΑΙΩΣ που αγοράζονται από «εκλεκτούς» όπως ο Paulson και ο Soros κλπ, με δάνεια που παίρνουν από τις τράπεζες, τις οποίες τράπεζες …εμείς ανακεφαλαιοποιήσαμε.

Διαβάζοντας για τον Poroshenko, μαθαίνουμε ότι ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ κάποιον VICTOR PINCHUK, όταν ο τελευταίος απέκτησε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής προϊόντων σιδήρου στον πλανήτη, έναντι μόλις …80 εκατομμυρίων δολαρίων, την στιγμή που η  πραγματική της αξία είχε αποτιμηθεί πάνω από 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ δολάρια.
Αυτό σημαίνει «τύχη» και κάπως έτσι οι επικυρίαρχοι βρέθηκαν να ελέγχουν ότι παράγει εύκολο χρήμα στον πλανήτη.

Συμπτωματικά πάντα ο «αδέκαστος» Pinchuk είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Brookings, δηλαδή στην …φωλιά της σιωνιστικής μαφίας, όπου προσκλήθηκε και μίλησε κι ο «επαναστάτης – αντικαπιταλιστής» Τσίπρας,  αφού πρώτα συμμετείχε σε forum που χρηματοδότησε ο άλλος «αναρχο-κομμουνιστής» George Soros. Ὁ νέος Πρόεδρος τῆς Οὐκρανίας εἶναι παλιὰ ...καραβάνα στὶς συνωμοσίες.3

Για να πάρετε μία ιδέα για το πως οι μαφιόζοι «εκλεκτοί του Θεού» συνδυάζουν business και πολιτική, διαβάστε το άρθρο από την Chicago Τribune.

Ὁ νέος Πρόεδρος τῆς Οὐκρανίας εἶναι παλιὰ ...καραβάνα στὶς συνωμοσίες.4

Στο σχετικό άρθρο του Κούλογλου …ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ δεν αναφέρεται για το παρελθόν του Poroshenko, ούτε λέξη για νοθεία στις εκλογές των Ουκρανών.

Ὁ νέος Πρόεδρος τῆς Οὐκρανίας εἶναι παλιὰ ...καραβάνα στὶς συνωμοσίες.5

Οι Ουκρανοί είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο κολλητούς…. Την Timoshenko και τον Poroshenko, ο οποίος υποσχέθηκε να σπρώξει την Ουκρανία στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ,  όπου θα …«προκόψουν» όπως κι εμείς.

Νοθείες κάνουν «ΜΟΝΟΝ» οι φιλορώσσοι κι όχι οι αποκεφαλιστές φιλοδυτικοί, όπως βλέπουμε σε παλαιότερο άρθρο του newsit:

Ὁ νέος Πρόεδρος τῆς Οὐκρανίας εἶναι παλιὰ ...καραβάνα στὶς συνωμοσίες.6

Σἰγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ