Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Εθνικισμός made in Langley, Virginia

Το Svoboda και το Pravyy Sektor στην Ουκρανία είναι Ρουφιάνοι των ΗΠΑ

Όπως είπε ο φον Αντωνάκης στο συνέδριο Le Nouvel Observateur – Καθημερινής «δεν υπάρχει βορράς χωρίς νότο και δεν υπάρχει νότος χωρίς βορρά στην Ευρώπη».Επομένως σύμφωνα με την βαρυσήμαντη αυτή δήλωση δεν υπάρχει Δεξιά χωρίς Αριστερά! 


To «εθνικιστικό» Κόμμα της Ουκρανίας Svoboda τέως (Εθνικοσοσιαλιστικό) που μετέχει μαζί με το Batkivshchyna (Πατρώα Γη) της Γιούλιας και το UDAR (επίθεση) του Πυγμάχου, στον τρικομματικό συνασπισμό του ΔΝΤ για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ, έχει τη βάση της πολιτικής του επιρροής, στη Δυτική Ουκρανία, και συγκεκριμένα στις περιφέρειες Lviv όπου το ψήφισε το 38,01%, Ιvano-Frankivska όπου το ψήφισε το 33,79% , Ternopil όπου το ψήφισε το 31,22% , Volyn όπου το ψήφισε 17,98% ,και Rivne όπου έλαβε το 16,63%.

Στην Ανατολή, οι άλλοι Ουκρανοί, το ψηφίζουν από 1-4%, και στο Κίεβο το ψηφίζει περίπου το 11%.

Στις πέντε «εθνικιστικές» περιφέρειες περιφέρεις, πάνω από το 80% ψήφισαν το 2010 την USA/CIA Γιούλια Τιμοσένκο για πρόεδρο. Οι Ρώσοι στις
περιοχές αυτές είναι κάτω από το 5% και οι αυτοαποκαλούμενοι «Ουκρανοί», είναι κυρίως Πολωνοί, που σε ποσοστό 65% είναι Ουνίτες Καθολικοί.
Oleh Tyahnybok

Ο αρχηγός του Svoboda Mr. Oleh Tyahnybok είναι κάτι σαν Βορίδης. Νεοφιλελεύθερος , που ακολουθεί το οικονομικό πρόγραμμα του ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Μητέρας πατρίδας, και είναι αντικομμουνιστής. 

Στο χώρο της νεολαίας δρα μια χαλαρή ομοσπονδία διαφόρων οργανώσεων με την επωνυμία Pravyy Sektor. Τα γραφεία δημόσιων σχέσεων της CIA μιλάνε για ένα «νέο εθνικιστικό μόρφωμα έχουν κάνει τους τελευταίους μήνες την εμφάνιση τους στους δρόμους του Κιέβου και πρωτοστατούν στις συγκρούσεις με την αστυνομία, καλούν τους Ουκρανούς σε βίαιη εξέγερση και κατάληψη των κτιρίων του Κοινοβουλίου και της έδρας της κυβέρνησης, και κηρύττουν το μίσος τόσο ενάντια στη Ρωσία όσο και στην Ευρώπη». Η αγάπη για την Αμερική δεν κρύβεται. Άλλωστε η εβραία σπόνσορας της Εθνικιστικής εξέγερσης, η Τάρια του Μακαρονά, είπε στον αμερικανό πρέσβη στο Κίεβο: «Ποιος τη γαμεί την Ε.Ε.; Ποιος ασχολείται μαζί τους;».

Τη ραχοκοκαλιά του Δεξιού Τομέα αποτελούν άεργοι ποδοσφαιρόφιλοι σαν τη «Θύρα 13», τη «Θήρα 7», και τους «Ορίτζιναλ» που βγάζουν μεροκάματο.
Οι Ρουφιάνοι της Τάρια μάλιστα τα έβαλαν με το Ουγγρικό  κόμμα Jobbik και το Πολωνικό Rush Narodowy, που ζήτησαν την προστασία της Ουγγρικής και της Πολωνικής Εθνικής μειονότητας , αποκαλύπτοντας έτσι την εθνική σύσταση των «Ουκρανών Εθνικιστών». 
  Το ευαγές ίδρυμα του Λάγκλευ τόνισε μέσω του «Δεξιού τομέα» ότι «σήμερα, τα εθνικιστικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη πρέπει να προωθούν την ενότητα» στην υπηρεσία των δεξιών τραπεζιτών της Νέας Υόρκης. 
Ντμίτρο Μπουλάτοφ

  Ο 35χρονος ηγέτης του κινήματος διαμαρτυρίας Automaidan, που είναι ευρωπαϊστής, «εθνικιστής» και αντιπολιτευόμενος «ακτιβιστής» ο Ντμίτρο Μπουλάτοφ, που ομολόγησε μπροστά στην κάμερα ότι είναι πράκτορας των ΗΠΑ, και ότι οι Αμερικανοί του έδωσαν χρήματα για να οργανώσει τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Κίεβο έφυγε στην Λιθουανία και είπε στους δημοσιογράφους ότι «δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Ουκρανία παρά μόνο εάν του δοθούν εγγυήσεις ότι δεν πρόκειται να του ασκηθεί ποινική δίωξη επειδή ήταν πράκτορας των ΗΠΑ».
«Ζητώ από την κυβέρνηση της χώρας μου να δώσει εγγυήσεις στη διεθνή κοινότητα ότι δεν θα διωχθώ πολιτικά. Η κυβέρνηση θα πρέπει να θέσει στο αρχείο όλες τις υποθέσεις σε βάρος ακτιβιστών, όπως εγώ, που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις», είπε.


Με δυό λόγια, όπως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός , έτσι και όποιος δηλώνει δεξιός ή εθνικιστής δεν θα πει ότι δεν είναι πράκτορας. Οι εγχώριοι χαιβάν εθνικιστές θα πρέπει να προσέχουν τι γράφει στην Ούγια όπως συμβούλευε παλιά η Πειραϊκή-Πατραϊκή πριν αρχίσουν τα χειροκροτήματα.

Σπύρος Χατζάρας

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »