Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΥΗΔΙΑ: Σχολείο απαγορεύει σε μαθητές να φοράνε μπλούζα με την σημαία της Σουηδίας σε φωτογραφίες, γιατί είναι «ρατσιστικό»

Τυπικές γεμάτες μίσος και ρατσισμό σουηδικές φάτσες, που προσπαθούν να βλάψουν τα συναισθήματα των μεταναστών φορώντας τα εθνικά τους χρώματα.

Ένα σχολείο στη Σουηδία απαγόρευσε στους μαθητές να φοράνε ρούχα με τη σουηδική σημαία, μεταξύ των οποίων αθλητικές εμφανίσεις με τα χρώματα της Σουηδίας, καθώς κάτι τέτοιο είναι «ρατσιστικό» και «προσβλητικό» για τους μετανάστες. 


Γράφει η Local: 


Ο διευθυντής ενός σχολείου στη νότια Σουηδία απαγόρευσε στους μαθητές να ποζάρουν σε φωτογραφίες φορώντας την μπλούζα της εθνικής ομάδας που έχει τη σουηδική σημαία. 


Επειδή οι εθνικές σημαίες μπορεί να εκληφθούν από ορισμένους ως «ξενοφοβικές», οι μαθητές της όγδοης τάξης σε σχολείο στο Karlshamn διατάχθηκαν να φοράνε λιγότερο «εμπρηστικά» ρούχα για φωτογραφίες οι οποίες δημοσιεύονται στη σχολική επετηρίδα. 


«Ο καθένας κοιτάζοντας τη φωτογραφία θα μπορούσε να το βλέπει ως μια πολιτική διαδήλωση», ισχυρίζεται ο Pär Blondell διευθυντής στο Strandskolan σε δήλωσή του στο πρακτορείο ειδήσεων TT. 


Ο διευθυντής πρόσθεσε ότι ορισμένοι από τους μαθητές
έχουν χαρακτηρίσει την απόφασή του «γελοία». 




Μετά από ένα άρθρο σχετικά με το θέμα στην εφημερίδα Sydsvenkan, αρκετοί γονείς και οργισμένοι επιστολογράφοι επικοινώνησαν με τον διευθυντή για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για αυτήν την ρουχο-απαγόρευση. 


Αλλά ο Blondell επέμεινε, υποστηρίζοντας ότι οι μαθητές κινδύνευαν να αποκτήσουν κατά λάθος μια «κακή φήμη». Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να αρχίσουν να κάνουν εικασίες για τους «ρατσιστές από το Karlshamn» όταν η επετηρίδα άρχιζε να διανέμεται στην περιοχή του Malmö, είπε. 


Η Caroline Johannesson, μια μαθήτρια που ανήκει σε εκείνους που επηρεάζονται από την απαγόρευση, αδυνατεί να καταλάβει το σκεπτικό του κυρίου διευθυντή. 


«Θα πρέπει να είσαι σε θέση να φοράς ό, τι θέλεις», είπε. 


Ο πατέρας της συμφωνεί και έχει δεσμευτεί να παραστεί στην επόμενη συνεδρίαση της συνάντηση γονέων καθηγητών φορώντας μια φανέλα της σουηδικής εθνικής ομάδας σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 


ΚΟ: Δύο επιδημικές ασθένειες σαρώνουν τον δυτικό κόσμο, εξελισσόμενες σε πανδημίες. Ο αντι-«ρατσισμός» και η αντι-«ομοφοβία». Και δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι ολόκληρος ο κόσμος να σωριαστεί κάτω.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.