Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Υπάρχουν πολλές φωνές, και γνώμες διαφόρων « εμπειρογνωμόνων» δημοσιογράφων, ότι χωρίς πολιτικά κόμματα δεν υπάρχει δημοκρατία.

Μέγα λάθος ή από άγνοια ή από σκοπιμότητα.

Το έχουμε ξαναγράψει : η επιβληθείσα στην απελευθερωμένη Ελλάδα (1821) Αγγλοσαξονικού τύπου Δημοκρατία, είναι σχεδιασμένη και δομημένη, για να ελέγχει έθνη και κυβερνήσεις.

Οι ύπουλοι και καταχθόνιοι δυνάστες της ανθρωπότητας έχουν δύο βραχίονες, την κομματοκρατία και το επαίσχυντο και φονικό ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα πού θέλουν να κυβερνούν τις χώρες. Ο εχθρός τους και το μέγα εμπόδιο στα καταστροφικά έργα τους είναι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία.

Πρέπει για την σωτηρία των Λαών να εξουδετερωθούν. Πώς ;
καταργήστε τον ΤΟΚΟ και τις ιδιωτικές τράπεζες (εμπορεία χρήματος). Αυτό το οποίο συνεχώς επαναλαμβάνουμε, είναι ζήτημα στρατηγικής ζωτικής σημασίας. Να χτυπήσουμε τους πυλώνες της Βαβέλ πού θέλουν να οικοδομήσουν. Αιώνες προσπαθούν να υποτάξουν τους Γκογίμ (κτήνη) όπως μας αποκαλούν. Τώρα όμως θα έχουν την αναμέτρηση πού άρχισαν με την τεχνητή οικονομική κρίση το 2008.

Η προηγούμενη του 1929 ήταν προπαρασκευαστική. Η
Ελλάδα μας όμως θα δώσει πάλι το Φώς (ex orient luxe) γιαυτό ο σατανάς, η παγκοσμιοποίηση δηλαδή, εμάς τους Έλληνες έχει ως στόχο. Επανάσταση ιδεών.
Νέο πολιτικό και οικονομικό σύστημα.

Τα υπάρχοντα και κατασκευασμένα, από το ίδιο σατανικό «χέρι» πολιτικά και οικονομικά συστήματα κατάρρευσαν όπως και οι άθεες ιδεολογίες τους. Θάρρος, υπομονή σε λίγο χρόνο φτάνουμε στο σημείο ΜΗΔΕΝ.

Δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν, εγχώριοι και ξένοι, πουλημένοι πράκτορες του σατανά. Δεν χρειαζόμαστε τα χρήματά τους. Δεν χρειαζόμαστε κανένα δάνειο. Άμεση επαναφορά του εκδοτικού μας προνομίου, πού εγχώριοι προδότες μας το αφαίρεσαν. Πρέπει πλέον η Ελλάδα μας να αποκτήσει Ελληνική Κυβέρνηση Ελλήνων πατριωτών πού να υπηρετεί τα συμφέροντα του Λαού μας και μόνον.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »