Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.



O ισλαμικός κλοιός σφίγγει ολοένα και πιο δυνατά τα έθνη - κράτη της Ευρώπης.

Με δεδομένο ότι το Γερμανοκινούμενο θεατράκι της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει, καθώς θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του και όλα τα έθνη θα επανέλθουν στα παλαιά τους συνορα και συνήθειες, αρχίζει να γίνεται πλέον αντιληπτό το μέγεθος του κακού.

Η πολιτική του διεθνισμού και των ανοιχτών συνόρων έχει γεμίσει την χώρα μας αλλά και την Ευρώπη με ορδές φανατικών ισλαμιστών. Όλοι θυμόμαστε τον τελετουργικό αποκεφαλισμό του Βρετανού αξιωματικού από τους δυο Αφρικανούς ισλαμιστές μετανάστες, τα επεισόδια στην Στοκχόλμη και δυο μέρες πριν τον επτάωρο ομαδικό βιασμό μιας μητέρας δυο παιδιών σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στην Σουηδία, μια από τις χώρες που πρωτοστάτησαν στην δημιουργία του πολυπολιτισμικού μοντέλου.
 
Αλλά και στην πατρίδα μας τα κρούσματα είναι δεκάδες και με εξαιρετικά μεγάλο δείκτη βιαιότητας. Είναι πρόσφατες άλλωστε οι μνήμες από την στυγερή δολοφονία του Μανώλη Κανταρη , τον βιασμό και άγριο ξυλοδαρμό της δεκαπεντάχρονης Μυρτούς και δεκάδες άλλα περιστατικά βιασμών , ληστειών και δολοφονιών από λαθρομετανάστες κυρίως προερχόμενους από τις
ανατολικές χώρες ή από τα ανοιχτα μέτωπα πολέμου της Λιβύης και της Συρίας. 




 
Σε ένα από τους μεγάλους πυλώνες αυτού του σάπιου συστήματος την Αγγλία, οι μουσουλμάνοι με περίσσιο θράσος ξεκίνησαν να δημιουργούν πολιτοφυλακές με ονομασία Islamic Emergency Defence (IED), όνομα καθόλου τυχαίο καθώς σημαίνει αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός το κύριο όπλο των ισλαμιστών σε πολλά μέτωπα πολέμου.
 
Συμφώνα λυπούν με τα λόγια του Anjem Choudary ,του μουσουλμάνου κληρικού κήρυκα του ισλαμικού μίσους ,η ομάδα έχει σκοπό την προστασία των μουσουλμάνων από «άδικες» επιθέσεις… όπως αυτή του αποκεφαλισμού… και να καλούν αυτήν αντί για την αστυνομία. Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς αντικαθιστούν τις αρχές και επιβάλλουν τον δικό τους ισλαμικό νόμο και κατ επέκταση το δικό τους δίκαιο.
 
Στην χώρα μας έχουν κάνει την εμφάνιση τους ήδη τέτοια κρούσματα και με την ανακοίνωση των Μαύρων Πανθήρων και των μουσουλμάνων, που δια στόματος του πρόεδρου τους μας προειδοποίησαν για τζιχαντ μέσα στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε βεβαία ότι και στον Παρνασσό αυτή την στιγμή διεξάγεται άτυπο αντάρτικο από ενόπλους του UCC, που απαρτίζονται από μουσουλμάνους Αλβανούς που έχουν πολεμήσει και στο πλευρό των αντικαθεστωτικών στην Συρία.
 
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να οργανωθούν και να εκπαιδευτούν και να προετοιμαστούν για παν ενδεχόμενο. Όσο πιο πολύ εκπαιδευτούν και ιδρώσουν τώρα τόσο λιγότερο θα κινδυνεύσουν σε μια δύσκολη στιγμή.
Ελάτε όλοι στις μάχιμες γραμμές της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής. Γίνεται όλοι πολίτες – οπλίτες.

Υποδιοικητής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής.

http://alertgr.blogspot.com/2013/06/blog-post_30.html#.UdBEmD5OKIU
το είδα






<<<     Η τεχνική της οικονομικής αφαίμαξης 



 Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ...ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ! ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.    >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »